The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals)
oLayuFKu Jan 17, 2020 @ 7:25am
Special Edition Türkçe Yama (2020)
Selam arkadaşlar.Birçok kişinin bu konuda mağdur olduğunu göz önüne alırsak (ki ben de bunlardan biriyim) bir şekilde türkçe yamayı hallettim.Vereceğim linkte normalde korsan oyun için anlatımı yapılmış ancak ben orjinal olmasına karşın gösterildiği şekilde yaptım olmadı.Daha sonra baya bir uğraştıktan sonra denedim oldu.Aşağıda size adım adım nasıl yapacağınızı yazacağım.Ben şahsen denedim oldu.

Öncelikle bazı silmeniz gereken dosyalar olacak.Herhangi bir olumsuzluk durumuna karşı yedeğini alın

1- Yüklediğin modlar varsa sil. (DLC değil özel yapılmış mod varsa sil)
2- Belgeleri/My Games/Skyrim Special Edition içindeki save dahil tüm dosyaları sil
3-Aşağıda vereceğim linkten videoyu izlemenize gerek yok.Anlatımı yazdım ben zaten.Video altındaki mediafire linkinden dosyayı indirin. indireceğiniz dosyanın içindekileri Skyrimse/data dosyasının içine at. Çok çok ufak tefek türkçe hataları oluşmuş fark ettim ama oyun esnasındaki konuşmalarda,ayarlarda ,yetenek,büyü vs. herhangi bir hata yok.Bazı ayarların başlıklarında
skyr i m gibi yazılmalar var ama dediğim gibi çok ufak bişey dikkate değmez.

Ben şahsen farklı modlar denemedim ancak deneyen bir arkadaşımız onun anlatımını bana iletti.Burdan kendisine teşekkür ediyorum öncelikle.Onun bizzat ağzından anlatımı şöyle:

1- Vortex mod maneger
2- Kurduğunuz modları aktif hale getirin
3- LOOT adlı program ile modların oyun içindeki sıralamalarını düzenleyin
4- oyuna sorunsuz bir şekilde girilebilir. ( bazı durumlarda oyundan atıyor sebebi loot kullanırken SSEEditv4.0.3 found ITM record tarzında yazılar çıkıyor buralarda 92 tane yada sayısal aralığı değişiyor her moda göre bunları da TES2edit programı ile temizleyin yapabilirseniz yapamazsanız da sürekli kayıt yapın oyundayken
olay bu hocam
92 tane mod içinde hata var ama mod çalışır durumda oldugu için bazen falkreath da evimiz var oraya girerken atabiliyor oyundan
xEdit Cleaning and-Error Checking
xEdit Documentation
https://tes5edit.github.io/docs/5-mod-cleaning-and-error-checking.html#s_5-3-4

Vortex and Nexus Mod Manager
https://www.nexusmods.com/about/vortex/

https://loot.github.io/
birde mod kullanırken skse 64 kullansınlar
bu çok önemli
bunun dışında fazla bir şey yok zorlanacakları tek şey TES5 EDİT
BENDE YAPAMIYORUM BUNU DÜZGÜNCE

https://www.youtube.com/watch?v=aaOVs4l4OKA
Last edited by oLayuFKu; Jan 18, 2020 @ 3:46am
< >
Showing 1-15 of 17 comments
Tusi'i Jan 18, 2020 @ 5:09am 
türkçe oyun zatende hocam sadece bir kaç item gözükmüyor bunlar gözüksün diye bu kadar şeyi yapmamızmı lazım acbaa ? :D sakin sakin temiz temiz oynayamıyomuyuzki
✪Biqpatron Jan 18, 2020 @ 5:25am 
o son maddeler mod ile oynayanlar için çakışmalar varsa eğer sende ve sorunlar yaşıyor ve canın sıkılıyorsa onları yap ben şuan yapıyorum mesela işe yarıyor ayrıca 200 kadar mod kullanıyorum belki sen kullanmıyor olabilirsin yada 3 5 mod kullanıyorsundur o zaman gerekmez
Tusi'i Jan 18, 2020 @ 5:28am 
ben sadece itemler gözükmüyor türkçe yamada onu çözmek istiyorum :D şuan normal skyrim yüklemeye başladım yani bu derece sorunlu olması üzdü beni
Tusi'i Jan 18, 2020 @ 5:29am 
Ayrıca bu türkçe yamayı kullandım ben zaten ancak itemler gözükmüyor işte onu çözemedim
✪Biqpatron Jan 18, 2020 @ 5:30am 
Yama çalışıyor düzgün bir şekilde fakat küçücük bile olsa örneğin UNOFFİCALL SKYRİM modunu düşün yaklaşık 1 gb yanında bir modun daha olsun küçük bir çakışma yüzünden türkçe yamada sıkıntılar oluşuyor ondan dolayı loot kullanın düzelsin yine olmazsa SSEEditQuickAutoClean kullanabirisiniz kolay yoldan pulinglerin verdiği hataları düzeltir oyun içerisinde küçük şeyler yüzünden canınız sıkılmaz en azından
Tusi'i Jan 18, 2020 @ 5:30am 
Anladım ancak ben mod kullanmıyorum temiz se sadece türkçe yama yükledim :D
✪Biqpatron Jan 18, 2020 @ 5:31am 
itemlerin gözükmeme sebebini bilmiyorum tam olarak dostum ama bir şey bulursam haber veririm sana
Tusi'i Jan 18, 2020 @ 5:31am 
Olur valla teşekkür ederim netten baktım birazda çözen olmamış daha
✪Biqpatron Jan 18, 2020 @ 5:32am 
sanırsam pulingden dolayı olabilir diye düşünüyorum ama çıkar kokusu bakalım :)
Tusi'i Jan 18, 2020 @ 6:00am 
Bilmiyorum valla anlasam halledicem lakin anlamıyorum :D
linik bi verseniz
oLayuFKu Feb 4, 2020 @ 10:15am 
Originally posted by UnknownFiddler:
linik bi verseniz

Youtube linki var orayı açarsan bulursun
Fraltah Aug 8, 2020 @ 1:22am 
İngilizce öğrenin
Tulum Peyniri Sep 22, 2020 @ 4:07am 
special edition için atolye de türkçe yama yokmu ?
Tusi'i Sep 22, 2020 @ 7:03am 
Originally posted by Fraltah:
İngilizce öğrenin
allahım sendeki beyinden istiyorum...
< >
Showing 1-15 of 17 comments
Per page: 1530 50