The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals)
Yeni Güncellemeler İle Türkçe Yamada Oluşan Sorunlar
Öncelikle Türkçe Yamada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Yeni gelen güncellemeler ile oyunda bazı eşya isimlerinde bozulma oldu. Tespit ettiğim kadarıyla Ejder ve Daedra zırhlarının isimleri kaybolmuş. Mesela envanterimizde Daedra zırhı varsa o sanki hiç yokmuş gibi gözükmüyor, kuşanamıyor veya satamıyoruz. Hırsızlar Loncasının Üçlü Birlik görevinde, görevde ilerleyebilmemiz için Bülbül Zırhı kuşanmamız gerekiyor. Yine aynı şekilde Bülbül Zırhının ismi olmadığı için zırhı kuşanamıyor ve bölümü Türkçe Yama ile hiçbir şekilde geçemiyoruz. Eğer mümkünse bunları düzeltmenizi rica ediyorum. Ayrıca bu bozulmalar Skyrim SE içindir.
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Karayel40 Nov 17, 2017 @ 12:35pm 
Öncelikle bende emegi geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum bende oyun şole bi hata oldu oyun yarı ingilizce yaı türkçe oldu Strings dosyasını sildigim halde oyun yarı türkçe yarı ingizice kaldı
SARUHAN Dec 18, 2017 @ 4:10am 
Karayel40 aynı sorun bendede var sanırım çeviri dosyalarıyla alakalı türkçe yamayı sildim oyun dosyalarını doğruladım ve anlatılan şekilde tekrar kurdum yine aynısı oldu dün dlc leri aldım dlc lerdenmi acaba diye düşünüyorum ama bulamadım yamayı tekrar kuracağım bakalım olucakmı
OBSERVER_ Jan 25, 2018 @ 2:31am 
şu an aynı sorun bende de var bülbül zırhı alamadığımdan görevi yapamıyorum sorun sende düzeldimi ne yapmam lazım
Kjexx Jan 25, 2018 @ 10:06pm 
Bende de yarı türkçe yarı ingilizceydi oyunu silip yükledim şimdi hiç türkçe olmuyor delirecem.
乃ayk420 Jun 23, 2018 @ 4:06pm 
maymuncuk komple oyunda görünmüyor türkçeyken (SE)
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Per page: 1530 50