The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals)
Metan Oct 24, 2019 @ 3:22am
Yamanın Yeniden Aktif Edilmesi
Merhabalar öncelikle..
PC'me format attığım için Skyrim SE'yi tekrar yüklemek zorunda kaldım ve yamayı kurmak isterken kaldırıldığını gördüm.
Uzunca araştırmalar yaptım TESTürkiye formundan vs.
Ve cevaplar yamanın test aşamasında olduğu kısa süre içinde yükleneceği yönündeydi.
Uzunca bir zaman geçmiş üstünden ve herhangi bir bilgilendirme yapılmamış son durumla ilgili.
Benim gibi bekleyen onlarca hatta yüzlerce kişi olduğuna eminim.
Net bir bilgilendirme yapar mısınız acaba ne zaman tekrar kullanılabilir olacağıyla alakalı?
Herkesin içine bi su serpilsin en azından...
(Yamanın şu anki durumu nasıldır bilmiyoruz ama hatalı bile olsa oynamak için can atıyoruz emin olun,zaten çok da büyük bi problem yoktur zannımca ama tabiki siz kesin bilgilere sahipsiniz bu durumda.)
Last edited by Metan; Oct 24, 2019 @ 3:22am
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Emptyreal Dec 2, 2019 @ 8:46am 
Oyun indirime girmişken aldık ama yama kaldırılmış, gerçekten üzücü bir durum ..:steamsad:
Tr Forest Dec 5, 2019 @ 6:16am 
ben bitirdim
tekrardan başlamak istiyorum yok türkçe yama çıldırıcam
oLayuFKu Jan 3, 2020 @ 7:54am 
1- Yüklediğin modlar varsa sil.
2- Belgeleri/My Games/SSe dosyalarının tamamını sil
3-Aşağıda vereceğim linkten indireceğin dosyanın içindekileri Skyrimse/data dosyasının içine at. Çok ufak tefek türkçe hataları oluşmuş fark ettim ama oyun esnasındaki konuşmalarda herhangi bir hata yok.Bazı ayarların başlıklarında skyr i m gibi yazılmalar var ama dediğim gibi çok ufak bişey dikkate değmez.
Direk link vermeye çalıştım ama site kabul etmedi.Sağolsun burdan aldım ama çok detaylı anlatmamış. Biraz uğraştıktan sonra hallettim.
https://www.youtube.com/watch?v=aaOVs4l4OKA

Last edited by oLayuFKu; Jan 3, 2020 @ 7:56am
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50