The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals)
Jimdo Feb 4, 2017 @ 3:21am
Dikkat! Bu mod sadece çeviri modu değildir. İstemediğiniz modifikasyonlar olabilir!
Çeviride ciddi emek var, teşekkür ederim. Ama not düşmek istediğim bir kaç şey var.

Çevrilmediği için mi yoksa çevrildiği halde ben mi görüntüleyemiyorum bilmiyorum ama konuşmaların bir kısmı türkçe, bir kısmı ingilizce. Aynı NPC için, ya da aynı görev için bile durum böyle olabiliyor çoğu zaman. Kardeşim için kurdum, ama yarı ingilizce yarı türkçe olunca pek de bi işe yaramadı.

Arkadaşlar, çeviri modu yapmışsınız teşekkürler, peki oyunun diğer mekaniklerini niye haber etmeden değiştiriyorsunuz? Loading screen'e saat eklemişsiniz, highlighted textleri sarı yapmışsınız. Giriş ekranındaki skyrim arması niye dönüyor? Daha farkettiğim farkedemediğim, çeviri modu ile alakasız alakasız şeyler eklemişsiniz. Kimisinin hoşuna gider kiminin gitmez. Ayrı bi mod olarak koyarsınız, isteyen ekler, niye haberimiz olmadan dayatılıyor bunlar?Şahsen çok saçma buldum. İşin kötü tarafı, interface string klasörlerinin yedeğini geri alıp çevirinizi de datadan kaldırdığım halde bu değişiklikler kaldı. Sizin saçma sapan fantazileriniz yüzünden oyunu baştan kurmak zorunda kaldım. Yaptığınız onca emeği değersiz kılıyor bu habersiz dayatılanlar. Tam türk işi etmişsiniz, kafamda şahinine neon lambalar takıp, abuk subuk modifikasyon yapan tipler olarak canlanıyorsunuz...

"Kısacası, indirecek arkadaşların dikkatine, bu başlıkta ve açıklamada belirtildiği gibi sadece çeviri modu değildir. Oyununuzda abuk subuk ek modifikasyonlar görmeniz mümkündür. (Sistem saati, yanarlı dönerli armalar, oyunun renk paletinde neredeyse hiç bulunmamasına rağmen sarı sarı yazılar vs.) Ve geri alınması ya mümkün değil, ya da açıklamada bahsedilmeyen başka yöntemler gerektirmektedir. Bilginize."
Last edited by Jimdo; Feb 4, 2017 @ 3:24am