Mount & Blade: Warband

Mount & Blade: Warband

Diplomacy 4.litdum
Joseph Mar 20, 2020 @ 7:12am
Hazine
Kral bana bi köy verdi ve sonrasında bakanın olsun mu teklifi geldi evet dedim bundan sonra her türlü gelir hazineye aktarılıyor hazineye de bakanada ulaşamıyorum ama nasıl ulaşacam para sıkıntısı yüzünden askerlerim gidiyor
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Vagabond Mar 24, 2020 @ 12:54pm 
Hazineye ulaşabilmek için muhasebeci atamanız gerek. Bakandan atanıyordu sanırım yeni bir devlet adamı atamak istiyorum gibi bir seçenek olacak ya da oyun esnasında zaman geçin soruyor 15 dinara atanıyor. Ancak bende asker maaşları önce hazineden kesiliyor hazinede para yoksa envanterden gidiyor sizin askerlerin dağılması moral düşmesinden olmasın ?
Joseph Mar 24, 2020 @ 4:21pm 
Cevabın için teşekkürler sorunu çözdüm.
Kalradya tahtına oturma mücadelende başarılar !
cnrazkl May 3, 2021 @ 1:06am 
Originally posted by VagabonD:
Hazineye ulaşabilmek için muhasebeci atamanız gerek. Bakandan atanıyordu sanırım yeni bir devlet adamı atamak istiyorum gibi bir seçenek olacak ya da oyun esnasında zaman geçin soruyor 15 dinara atanıyor. Ancak bende asker maaşları önce hazineden kesiliyor hazinede para yoksa envanterden gidiyor sizin askerlerin dağılması moral düşmesinden olmasın ?

Dostum bende hem muhasebeci hem komiser hem bakan var ama oyun hazinede ki parayı kaydetmiyor oyunda herşey kayıtlı kalıyor ama kapatıp açtığımda kasa da ki para ve sandıktaki envanterler her tekrar açtığımda sıfırlanıyor çözümü biliyor musun acaba?
Mittelinadel Aug 11, 2022 @ 1:24pm 
Originally posted by joseph:
Cevabın için teşekkürler sorunu çözdüm.
Kalradya tahtına oturma mücadelende başarılar !
dostum nasıl çözdüğünü anlatabilir misin hazinemde 30k dinae var ulaşamıyorum
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 1530 50