Mount & Blade: Warband

Mount & Blade: Warband

Crusades and Jihads
 This topic has been pinned, so it's probably important
frozenpainter  [developer] Feb 16, 2019 @ 5:48am
Translator(Çevirmen)
-Moda görevlerden oluşan bir senaryo ekleyeceğim, diyalogları türkçeden ingilizceye çevirmeye yardımcı olacak birine ihtiyacım var. Çok fazla bir satır olmayacak.

-I need a translator for Turkish to English. I will add scenario with new quests.
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Aurora Apr 7, 2019 @ 6:01am 
@frozenpainter dostum çeviri için sana yardım ederim ingilizce düzeyim yeminli tercüman düzeyinde. Ancak senden ricam, güncellemeleri yapmadan evvel uyarı yaparsan herkes save dosyasını yedekler. Bir diğer ricam ise, kritik çok fazla hata var oyunda. Sanıyorum buna sebep olan şeyler script içindeki itemlerin id isimleri olabilir. Çoğunlukla karakterlerin üzerindeki kıyafetler simsiyah oluyor veya bir itemi ararken hata mesajı veriyor.

Çeviri kısmına geri dönecek olursak.
Çeviri konusunda karakterlerin her birinin diyaloglarını ayrı ayrı gruplayıp gönderirsen hem çeviri kolay olur hemde karışıklık olmaz.

Mesela Lord diyalogları ayrı bir dosya
Copmanion diyalogları ayrı bir dosya
Görev diyalogları ayrı bir dosya gibi

Önemli Not: Bu hem bir eleştiri hem de bir oyuncu olarak gözlemim, isteğim, bazı diyaloglar aşırı absürd ve saçma, bazılarıysa bildiğin original calradia diyaloglarından kalma.

Çeviri konusunda yardımımı istersen steam üzerinden mesaj at mail adresimi vereyim.
Last edited by Aurora; Apr 7, 2019 @ 6:21am
Hungry Joe Jun 29, 2019 @ 7:58pm 
Is there no english mode currently?

Kim Jong Fun Dec 13, 2020 @ 3:02pm 
I can't translate from Turkish to english, but if you need someone to fix the english translations I can try!
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50