Transport Fever 2

Transport Fever 2

Not enough ratings
Dutch looking Traffic Lights (vanilla repaint)
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Scenario: Europe
Track/Street: Street
Misc: Misc
File Size
Posted
7.132 MB
Jul 28, 2022 @ 6:44am
1 Change Note ( view )

Subscribe to download
Dutch looking Traffic Lights (vanilla repaint)

Description
By request: texture edited vanilla (modern European) traffic lights* to look a bit like Dutch traffic lights and for the same reason a red mailbox instead of the vanilla yellow one.
*:As seen in the YouTube video "Busreis van Stedeburen naar Weringerhol in Transport Fever 2"
7 Comments
fbergsma Aug 5, 2022 @ 5:18pm 
ik heb een aan gesproken lang geleden dat ik de stadsbus MB200 den oudsten bussen mooi vind zo doende zijn ze in het spel gekomen alleen meer bus maatschappijen van toen had wel mooi geweest zoals FRAM friesland VAD rijd in omgeving van aapeldorn DVM drenthe CN centraal nederland Hermes wat voorbeelden uit de tijd van de MB200 den oudsten bussen
fbergsma Aug 5, 2022 @ 11:59am 
dat klopt goederen wagons van NS bij voorbeeld ik heb eerlijk gezegd ook vee leuke NL ideeën maar a technisch in mods maken totaal geen verstand van en totaal niet thuis in mods maken jammer genoeg terwijl ik best wat leuke ideeën heb
GJR  [author] Aug 5, 2022 @ 8:41am 
@fbergsma, idee is leuk; ik heb zelf ook nog zat ideeën voor wat ik leuke toevoegingen zou vinden (NL wegwijzers inderdaad, meer NL gebouwen, wegen, havens en schepen/veerboten in NL stijl, wat nog missende NS locomotieven en ga zo nog maar even door...).

Ik kan alleen zelf voor pc-spellen geen 3D modellen maken, dus ben dankbaar voor alles wat anderen wat dat betreft weten te fabrieken en beschikbaar stellen en waag me een enkele keer aan een niet al te ingewikkelde eigen "repaint" zoals deze ;-)
fbergsma Aug 4, 2022 @ 4:01am 
ik weet nog wel een leuk idee nederlandse verkeer,s borden en weg wijs borden route borden is dat wat of mogelijk ?
GJR  [author] Aug 1, 2022 @ 10:52am 
@fbergsma alleen de "moderne Europese" verkeerslichten krijgen als het goed is de zwart/witte strepen, Oudere verkeerslichten niet. Als inderdaad de paal van de nieuwere alleen maar grijs is, klopt er ergens iets niet.
De animatie van het van rood naar groen gaan klopt inderdaad niet (is gewoon zoals het spel het standaard doet). Ik heb wel gekeken of ik deze animatie kon aanpassen, maar dat gaat me helaas even boven de pet. Deze mod is derhalve alleen maar een "repaint".
fbergsma Jul 31, 2022 @ 1:59pm 
in het spel is de paal helemaal grijs de wit zwarte strepen missen en van rood naar groen klopt niet dat die eerst naar geel gaat en dan naar groen dat zin verbeter punten
Froggy_NL Jul 29, 2022 @ 4:35am 
With compliments added to the Steam Workshop The Netherlands Collection
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1977005634