Counter-Strike 2

Counter-Strike 2

39 Bewertungen
CS:GO - Cele mai bune setări pentru FPS (romanian language)
Von dll // I'M BACK
Care sunt cele mai bune setări pentru un FPS cât mai mare? Află!
   
Preis verleihen
Favorisieren
Favorisiert
Entfernen
CS: GO - BEST FPS!
În călătoria spre a deveni un jucător de valoare în Counter Strike Global Offensive sunt multe lucruri ce trebuiesc îmbunătățite și pentru care trebuie să muncești constant. Din fericire în doar câteva minute poți rezolva rapid unul dintre acestea. Și anume, setările video.


Astăzi voi analiza și concluziona care sunt setările video optime prin comparație. Voi înepe testul cu toate setările la maximum. De menționat este faptul că minimul de FPS-uri la care aimingul nu are de suferit este de 60. Așa că dacă ai mai puțin de 60 sau chiar 60..va trebui să ajustezi rezoluția astfel încât să atingi acest minim.

CS:GO - Setări video optime

Pentru a începe avem nevoie de consolă. Pentru a activa consola trebuie să mergi în HELP&OPTIONS, GAME SETTINGS și să selectezi DEVELOPER CONSOLE -> YES. Pentru a vedea câte FPS-uri ai trebuie să scrii în consolă net_graph 1, iar în partea din dreapta jos vei vedea în permanență câte frame-uri pe secundă ai cu diferite setări video și rezoluții.

Testul începe cu motion blur. Motion blur reprezintă adăugarea unui efect de încețoșare al mișcării, element ce nu este necesar.

Trecând mai departe la Vertical Sync, aesta trebuie dezactivat dacă vrei să ai un frame rate de peste 60 de cadre. Practic, vertical sync sincronizează frame rate-ul la rata de refresh a monitorului. Asta înseamnă că dacă ai un monitor cu 60Hz refresh rate, maximul de FPS-uri va fi de asemenea de 60. Similar, dacă ai 120Hz refresh și FPS-ul maxim va fi limitat la 120.

Deși vertical sync face ca totul să se miște foarte fluent, smooth, marea sa problemă este că mișcarea mouse-ului nu mai este în timp real, de multe ori apărând un lag chiar și de 1 secundă. Din acest motiv, voi dezactiva vertical sync.

În continuare voi merge la FXAA - Anti - Aliasing și-l voi opri și pe acesta. FXXA este un efect de post procesare pentru distanțe. Practic tot ce este la distanță va fi încețoșat pentru a adăuga un ton de realism texturilor, lucru de care nu avem nevoie dacă vrem să vedem oponenții mai clar.

Texture flitering, este o setare care are rolul de a face texturile să se miște mai fluent prin amestecarea culorii unui pixel cu cea a celor din vecinătate. Cu toate că această setare ajută la creșterea FPS-urilor, de multe ori face ca inamicul aflat la distanță să se confundă cu decorul, făcând foarte dificilă depistarea lui. Din acest motiv recomand ca această setare să fie ținută pe Trilinear sau Bilinear. Acest lucru va scoate mai mult în evidență obiectele aflate în mișcare față de cele statice.

Multisampling Anti - Aliasing, este un efect prin care colțurile sau suprafețele rigide devin mai fluente și texturate. Practic, placa video renderizează imaginea pe o suprafață care e mai mare decât imaginea finală, astfel obținându-se efectul de smooth edges, sau colțuri netede. O setare mai mare al anti - aliasing-ului va atrage cu sine o scădere drastică a FPS-ului, pe când una mai mică, precum cea de 4X, nu va avea un impact atât de mare.

Shader. Deși cu umbrele la maximum totul arată foarte bine, adăugând un ton de realism jocului, în același timp vor apărea reflexii în apă pe diferite hărți, fapt ce îți poate distrage atenția, iar pe de altă parte, pe ecran apare un fel de ceață. Ceea ce reduce claritatea și capacitatea de a distinge obiectele.

Effect detail. După ♥♥♥ puteți vedea, nu am putut găsi diferențe sesizabile între texture detail low și texture detail high. Abia dacă se observă eva. Din acest motiv consider că setarea asta ține numai și numai de preferința fiecăruia. De menționat, totuși, este faptul că se observă o îmbunătățire a FPS-ului atunci când setarea este pe low.

Model Texture Detail. Atribut ce se referă la nivelul de detaliu al caracterului. Această setare ține de preferința fiecăruia și are un impact nesemnificativ asupra FPS-urilor.

Global shadows. Este un efect ce se referă la umbrele pe care diverse obiecte le proiectează pe hartă. Eu recomand ca această setare să fie pe low pentru că harta devine mai luminoasă și mai puțin încărcată, făcând ca obiectele aflate în mișcare să fie distinse mai bine. Chiar și cu setarea pe low, umbrele încă există; numai că sunt mai vagi și mai încețoșate.

Rezoluția. Această setare ține, bineînțeles, de preferința fiecăruia și de tipul de monitor folosit. De exemplu, o rezoluție de 1024x768 va face ca totul să pară mai mare și obiectele aflate în mișcare să fie mai ușor de țintit. Iar o rezoluție de 1920 (wide), oferă un unghi de vizibilitate mult mai mare. Dacă ai un monitor wide și vrei să folosești o rezoluție mai mică decât cea recomandată, imaginea va fi neclară și nu va scala bine.

Color mode. Eu recomand să folosiți television în loc de computer monitor pentru că imaginea este mult mai luminoasă, fapt ce ajută la colțurile mai întunecate ale hărții.

Brightness. Întotdeauna ar trebui să fie la cea mai mică setare, 1.6. Altfel nu vei putea să distingi obiectele în locurile întunecate sau semi întunecate.

Iar dacă vrei să fii next level, poți să intri în setările plăcii video la adjust desktop color settings și să dai saturați la maximum. Pentru plăcile Nvidia aest lucru se numește digital vibrance. Setarea asta face ca toate culorile să fie mai vibrante, mai saturate de intensitate. În joc, acest lucru are un impact foarte mare asupra vizibilității adversarului, care poate fi distins cu ușurință de celelalte obiecte statice de pe hartă.

În concluzie, setările mele video arată ca cele de mai sus. Ale tale pot să arate diferit. Până la urmă ține de preferința fiecăruia și de numărul de FPS-uri pe care vrei să-l atingi.

Train hard, go pro!
12 Kommentare
ziKe 25. Okt. 2016 um 12:29 
mersii sper sa ma ajute ;)
theking20171 20. Okt. 2016 um 4:33 
mersiiiii
NemeSyS 19. Okt. 2016 um 23:18 
ce nice ? Acelasi kkt, scuzati expresia.Pe mine nu m-a ajutat cu nimic
BauBau 24. März 2016 um 8:39 
Nice
Parpal || Theia 24. März 2016 um 2:18 
CLOROX, părerea mea este că 160-190 fps, este mult mai mult decât ideal, dupa mine idealul este de +90 fps. Good luck
NeverOldGamer 23. März 2016 um 16:02 
Fain, am setat video un mic mai slab si in joc am intre 160 si 190 fps. Pingul sta la 50 aici in america dar sant mereu pe wifi din pacate. Cat ar trebui sa fie fps-ul ideal ??
Losey 21. März 2016 um 11:04 
sa
Jean 21. März 2016 um 5:42 
Nice
REJNO 20. März 2016 um 4:09 
Foarte buna setările. Felicitări!
Parpal || Theia 15. März 2016 um 3:32 
( ¯(∞)¯ )