Sekiro™: Shadows Die Twice

Sekiro™: Shadows Die Twice

Not enough ratings
Sekiro için başlangıç rehberi
By ModTarget
Sekiroya yeni başlayan gözü korkan bir oyuncuysanız eğer korkmanız için hiçbir sebep bulunmamakta. Bunu açıklamak için bi süre önce yorum olarak atmıştım ancak rehber olarak daha işlevsel olduğunu fark ettim.
2
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
BU OYUNDAN KORKMA.
birkaç sene önce bitirdiğim halde tekrar oynayınca inceleme yapmadığımı fark ettim o yüzden bunu geç kalınmış bir rehber olarak görün bu sebeple bi kaç tecrübemi aktaracağım
.
.
1. Bu oyunda vault over yapmadığınız sürece savaş esnasında zıplamak yapılabilecek en büyük hatadır.
.
.
2. savaş esnasında step dodge ya da mikiri counter atmadığınız sürece shifte basmayın yapacağınız atak çeşitliliğini azaltır.
.
.
3. savaşta deflect herşey sürekli sağ click spam çözüm değil zamanlamayı çözüp deflect atın.
.
.
4. bir bossa girmeden önce etrafa bakın eğer gimickli bir boss ise oyun bilgi veriyor ayrıca item açıklamalaını okuyun daha önce eğer bilgilendirilmişseniz o konu hakkında oyun tekrar bilgilendirme konusunda çok cimri. bu bilginin önemini lady butterfly savaşına girmeden önce elde ettiğimiz bir itemin daha sonra corrapted monk savaşındaki işlevini öğrendiğimde anladım.
.
.
5. Emin olun hiçbir boss imkansız değil her atacklarına verilebilecek bir karşılık var. Her ne kadar Demon of hatred savaşında hala nefret kussamda en fazla 2 kere ölerek geçebilir hale geldim.
.
.
6. Divine confetti ve sugarlar. Mükemmel 2 itemler bunlar ister mini boss ister ana boss ister opsiyonel boss olsun kullanın abi, kullanınki aldığınız zevk artsın zaten bir kere bitirince oyunu her pazar sahibinden alabilir hale geliyorsunuz.
.
.
7. Kırık maske parçaları. Bu itemi muhtemelen ilk oynayışınızı bitirene kadar elde edemiyeceksiniz ama ng+ için ihtiyacınız olacak bir item bu item sayesinde 5 lvl puanı ile atak gücünüzü arttırabilir hale geliyorsunuz.
.
.
8. ilk oyununuzu nasıl oynarsınız bilmem ama ng+ ya geçtiğiniz anda rehberlere bakın oyunun farklı sonları ve bunları tetiklemek için yapmak gerekenler var. bunların hepsini kendi başınıza bulmaya çalışmak delilik gibi birşey çünkü çok fazla "iyi de neden abi" dedirecek tetikliyiciler var. Mesela bana iyileşebilmek için 2 farklı iyileştirici yetiyorda artıyordu çünkü düşman öldürünce can tamlıyordum ve boss haricinde zerre ihtiyacım olmuyordu boss ileykende son boss ve opsiyonel olan demon of hatret dışında hiç bitirmemiştim tamlayıcımı bu yüzden item seçip pirinç yedim bossta ve bir süre sonra sempu tapınağındaki ablamız ile konuşurken bana bi pirinç daha verdi. dedim teşekkürler ama neden bu yüzden rehbere baktım ve bunun başka bir sonu tetiklediğini öğrendim.
.
.
9. etrafa iyi bakın. sebebi basit bu bir souls oyunu.
.
.
10. Mutlaka ng+ yapın ya da yeniden oynayın çünkü bu oyunun verdiği kombat hissini özlüyeceksiniz ve üzücü bir şekilde bu oyunda deflect yapmanın zevki başka hiçbir oyunda yok.
1 Comments
AkaiNamida May 27 @ 7:17am 
Ellerine sağlık kardeşim güzel anlatmışsın.