PUBG: BATTLEGROUNDS

PUBG: BATTLEGROUNDS

Not enough ratings
PUBG | 0R0SPU ÇOCUĞU ELEMELERİ...
By ERANGELMUHTARI
Bu Rehber ♥♥♥♥♥♥ ÇOCUGU OLAMIYORUM OFFF YAAAA` diyen ♥♥♥♥♥♥ ÇOCUKLARI İÇİNDİR!
5 adımda ♥♥♥♥♥♥ çocukluğunun PATENTİNİ veriyorum, 5 maddeyi Uygularsanız = 40 ADET Hayat Kadını bir araya gelse Senin gibi Bir Andaval ORÔSPU ÇOCUĞU çıkaramayacaktır, Başarılar, Saygılar, İyi Oyunlar.
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
1. Yaramaz oRôSpU Evladının Silahı ;
Evet Ôrospu Çocukluğunun İlk Maddemiz, En Önemli Maddemiz.
bu maddede ♥♥♥♥♥♥ çocuğu olmanız için size bir silah gerekli ve işte o silah ÔROSPUGUN..Evet bu silahın oyundaki adı shotgundur ama ♥♥♥♥♥♥ çocuklarının tabiri ile; (OROSPUGUN`DUR)...
Ne olursa olsun bu silah envanterinizde bulunmalıdır aksi takdirde ♥♥♥♥♥♥ çocuğu olamazsınız bu silahın bilgiğiniz gibi hasarı aşırı fazladır aniden tek atabilir oyüzden ♥♥♥♥♥♥ çocukluğu için harika bir silahdır bunu awm yerine bile tercih etmek zorundasınızdır.
2. SaBıRLı ôROsPu Çocuğunun Pususu ;
♥♥♥♥♥♥ çocuğu olmakdaki 2. madde pusuculuktur bunu asla ama asla unutmayın.
Bu pusuculuğun adı ♥♥♥♥♥♥ çocuğu pususudur.
♥♥♥♥♥♥ çocuğu pususu için lazım olucak itemler:1 adet shotgun , 1 adet değerli eşya , rakibin o eşyaya odaklanması için bu item en az aid gibi önemli birşey olmalıdır ve son olarakda bir adet ev evde biryere geçip çayınızı yudumlarken rakip gelince ananızı sîkmiş gibi saldırın ♥♥♥♥♥♥ çocukluğu yapmak istiyorsanız bu çok iyi bir taktik.
3. Yaramaz oRÔsPu Evladı Taktiği ;
Evet ilk 2 ♥♥♥♥♥♥ çocukluğu maddemi uyguladıysanız şimdi 3. maddeye geçebilirsiniz
Bu 3. maddede bize lazım olacak itemler :Bir adet herhangi bir silah.
Evet bu maddede gördügünüz bütün araçaların tekerlerini patlatıcaksınız ki rakipleriniz safeye gidemesin ve sizde onlara ne kadar büyük bir ♥♥♥♥♥♥ çocuğu olduğunuzu gösterin.
4. Kötü ve Pis Anneli Drop Bekcisi ;
Evet 3. maddemide uyguladıysan 4.maddeme geçebilirsin,
4.maddede drop a gidip ne olursa olsun onu almayın alırsanız Orospu çocugu olamasınız onu almaya gelenlerin anasını sikin tek kural drop u asla ama asla almayın neden mi? çünki siz; ÔROSPU çocuğusunuz.
drop düşmanı adlı taktiğimizde bize lazım olucak itemler:bir adet silah , bir adet grenade , (grenade adam dropu cover alırsa sizin görüşünüzde çıkarsa grenade atıp öldürün diye) ve scope olursa daha iyi olur scopeniz ne kadar yakını gösteriyorsa dropa o kadar mesafeden bakın.
5. Andâval,Hayatsız, oROSPu Evladının Pususu ;
evet son olarak 5.♥♥♥♥♥♥ çocuğu olma maddemiz eğer buraya kadar gelebildiyseniz artık ♥♥♥♥♥♥ çocuğu olmak için çok az kaldı.

Enayi ♥♥♥♥♥♥ çocuğu ne midir? açıkta bi adam görürseniz ve Safe Zone (gazın) gelmesine çok az kaldıysa siz ne olursa olsun rakibi o safeye göndermeyin adama sıkın adam kaya yı felan cover alırsa ve safe gelirse o adamın kayadan cıkıp kosmasını bekleyın arkadan yan odada ananızı sikseler bile o adamı safeye göndermemek için herşeyi yapın, bunu yaparken %99 ihtimalle sizde ölüceksiniz ama ne önemi var, nede olsa siz bir orôspu Evladısınız, ôrospuuuuuuu çocuğu olmak için bunu yapmanız gerek...

Enayi ♥♥♥♥♥♥ çocuğunda lazım olucak itemler:bir adet silah,ve scopeniz olursa çok daha iyi olur.
Sonuç ;
Bütün Görevleri Yaptı İseniz Artık Sizde Gây Orospu Çocuğusunuz, Tebrikler,
Patentinizi ALmak İçin Yorum Bırakman Yeterli ÔRosPU ÇôcuĞu Seniii Özelden Patentini Yollayacağım. Rahatta KâL, Sağlıcakla Kal, annesi pis çocuk.
4 Comments
swk1990 Jan 6, 2023 @ 6:36am 
nice
Kizaru Jan 2, 2023 @ 10:03am 
:)
Stakes Jan 2, 2023 @ 7:47am 
:gem: Hi, I make animations of any complexity to order, you can see examples of work in my profile. The price depends on the complexity of the animation :gem:
:gem: Привет, я делаю анимации любой сложности на заказ, примеры работ можете увидеть в моем профиле. Цена зависит от сложности анимации :gem:
Ⱨ₭₳₦ ₴₳Ɽł̇ Jan 1, 2023 @ 11:46pm 
:)