Team Fortress 2

Team Fortress 2

218 ratings
Як українцю бути щасливим у TF2
By Патріот & sentry heavy #F and 1 collaborators
Крок перший: Не грайте за кулеметника . ( руzzкій + самий нудний і не варіативний клас . Якщо вам подобається за нього грати , то грайте - вам ніхто нічого не скаже . Не треба його активно захищати в коментарях прикриваючись лором гри . Ми згодні з думкою користувача під нікнеймом "❀ⓀⓎⓏⓂⒶꑭ" .)
Крок другий : якщо на сервері буде руzzкій радимо його заблокувати . ( Якщо звісно ви хочете слухати образливі слова в свій адрес , лайку і тезу " ми один народ " то можете не блокувати , вирішувати вам і лише вам )
Крок третій : Радимо купити/обміняти кепкування "Навприсядки" ( Якщо хтось на сервері напише що це руzzкий танець , щось по типу "Калинка" , радимо вам не мовчати і спростувати факт що це "руzzкий танець " . Бо більшість вважає що це танець російського походження а це не так. Стиль танцю і його опис вказує на те що це "Гопак " українській національний танець)
Крок четвертий : Не грубіть союзника і не принижуйте їх національність . Ми не руzzкі , будьте більш привітними . (але якщо всеж нагрубили , тоді не дивуйтесь якщо вас теж будуть у відповідь ображати . І не треба потім скиглити що вас булять.)
Крок п'ятий : Радимо зробити сет "Гетьмана" та "Сагайдачного" для інженера . Сет Гетьмана складається з "Шапка гетьмана\Hetman's Headpiece" , "Вестернська вітрівка\Western Wraps" і якісь вуса під тематику козаків , я використовую "Диктатор\Dictator" . Символічна назва вусів але як для мене , кращого за них нічого (поки що) не буде . Сет "Сагайдачного" складається з "Шапка гетьмана\Hetman's Headpiece" , "Все батько\all father" (Класичний\Classic)+" Miner's coat(Розфарбований светр/Colored light) . ( Персональна подяка за сет " Сагайдачного " користувачу під нікнеймом "Rednum" . Якщо будуть якісь пропозиції для сета пишіть в коментарях . Цікаво буде почитати та поглянути )
Крок шостий : Радимо вам почитати оригінальний комікс TF2 , який розказує лор гри (Так в TF2 є свій цікавий лор , не дивуйтесь ) . Але ми рекомендуємо вам прочитати мовою оригіналу (англійська мова) . Може таке бути що ви погано знаєте англійській , є руzzкі переклади але це все ж таки переклади . Краще підучити трохи англійській і прочитати мовою оригіналу .
Особиста подяка користувачу під нікнеймом "bjjjb" за подану ідею з предметом "Шапка гетьмана".
Спасибі що читали цей посібник :)

5
4
2
2
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Дякуємо за увагу
Хай вам щастить і хай береже вас uncel Dain
63 Comments
gordonfrimenko Apr 19 @ 1:39pm 
Хєві самий добрий та для мене цікавий клас, хочеться доїбатися? Лор є лор
darth vader Apr 10 @ 5:09am 
thx
:steamhappy::steamhappy::steamhappy::steamhappy::steamhappy::steamhappy::steamhappy:
Zbrojar  [author] Mar 12 @ 1:02am 
Героям Слава :summercat2023:
Kontos Mar 9 @ 2:28pm 
Слава Україні! :)
Danchos2005 Mar 9 @ 3:48am 
Их борьба
People's Republic of Kuban Feb 23 @ 1:58am 
Подайте на сет "Гетьмана" або хочаб "Сагайдачного"
Енеїда Dec 8, 2023 @ 11:42am 
44:headcrab:
Енеїда Dec 8, 2023 @ 11:42am 
стаю козаком після прочитання топ 5 порад
Fris Dec 2, 2023 @ 9:45am 
Автор з Любомиля?
Zbrojar  [author] Nov 4, 2023 @ 3:27pm 
Вибачте за незручності, ми не врахували факт що багато хто користується англомовною версією Steam. Тому ми виправили і додали назви речей як українською так і англійською. Дякую за увагу і ще раз приносимо вибачення