Stonehearth

Stonehearth

107 ratings
Turkish Language Patch
2
5
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
File Size
Posted
Updated
1.704 MB
Jul 23, 2019 @ 7:26pm
May 27, 2023 @ 5:00am
10 Change Notes ( view )

Subscribe to download
Turkish Language Patch

Description
Türkçe Dil Paketi

Kurulum;
1. Abone Ol.
2. Oyunu aç, menüden mods butonuna tıkla ve Turkish Language Patch adlı modu tik atarak aktifleştir sağ üst butondan kayıt ederek mods bölümünden çık (Oyun yeniden başlayacak.).
3. Settings bölümüne gel sytem sekmesini seçin ve Language: English adlı seçeneği tıklayarak Turkish adlı seçeneğe getirin. Ayarları onaylayın (Oyun yeniden başlayacak).
4. Oyunu Türkçe olarak oynayın.
5. Yeterince oynadıktan sonra oyunu kapatın.
6. Hayata devam edin.
*** İlk 3 Adım dil paketinin çalışması için kesinlikle yapılmalıdır, sonraki adımlar oyuncunun tercihine kalmıştır.
- Sevdiyseniz, sizden başka oyuncuların görmesi için paketi değerlendirebilirsiniz.

* Asgari seviyede oyundaki 3 Klan %100 yerelleştirildi.

** Zaman ve keyfime göre paketi güncellemekteyim, yakın zamanda detayları burada yazacağım.

** GUNCELLEMELER;
- 24.08.2019 = Sorun çıkartan dil paketi düzeltildi.
- 28.08.2019 = Büyük oranda çeviri yapıldı. (Çevirmen Notu: Uzun süre çeviriye ellemeyebilirim. Standart koloni üzerinde büyük gelişme yapıldı idare edilecek seviyededir.)
- 15.07.2020 = Küçük oranda 3 Saatlik çeviri yapıldı, çeviri sadece oyunun ana içeriklerini belirten dosyası üzerinde yapıldı bu demektirki birçok farklı çeviri dosyalarıda mevcut çeviride günlük olaylar haberleri, bildirimler ve görevler Türkçeleştirilmeye çalışıldı görevlerde cümle düşükleri görülebilir oyunu o sırada oynayıp beğenmediğiniz garip bulduğunuz alanları TAVSİYELERİNİZ ile birlikte geribildirim yapmanız oyunun mükemmel hale gelmesinde desteğiniz dokunmuş olur. ** Ayrıca arkadaşlar Türkçeleştirmeyi keyfime göre yaptığımı herhangi bir destek veya çıkar amaçlamadığımı burada açıkalamarda belirttim kafam uymadığı zaman çeviri yapılırsa ortaya daha karışık bir yapı hal alır oyunu sevdiğimden zamanla belli kısımları Türkçeleştireceğim bu güncellemenin detaylarını görmek için değişikler sekmesine bakınız. İyi oyunlar.
- 09.09.2022 = Oyunun sadece ana içeriğini %86'ya kadar yerelleştirmesini gerçekleştirdim sınırlı zaman diliminde 6 saatlik bir çalışma yaptım oyun kendisini geliştirdikçe hikaye, itemlerler, olaylar, düşmanlar ve dialoglarda kısmen Türkçeleştirme yaptım fark edilecektir. Zaman bulabilirsem erkenden güncellemelerimi buradan ekleyeceğim. **DLC lerde herhangi bir yereleştirme yapılmadı sadece ana oyun içeriği ağırlıklı olarak yerelleştirme yaptım, İyi oyunlar.
Güncelleme;
- 09.09.2022 (15:14) = Temel oyun hikayesi %100 yerelleştirme yapıldı. Bu mükemmel bir haber.
**Northern ve Rayya Hikayelerinde herhangi çalışma yapılmadı Amberstone temel oyun üzerinde asgeri seviyede yeni gelmiş içerikleri beraberinde Türkçe göreceksiniz.
Oyun ayarlar menüsüne gelişmiş yapılandırma ayarları menüsünü bulamadım bulunca o tarafıda yerelleştireceğim. Bugünlük bu kadar, iyi oyunlar.
- 16.09.2022 = Temel oyun çevirisinde anlam bozukluğu veya kayması olan yanlış terimle ifade edilen kalıplar kısmen düzeltildi. Mason ifadesi Taşçı veya Duvarcı olarak ifade ediliyor bu ikisi arasında çelişki içindeyim. İlerde bunu belirleyerek tek bir terimle ifade edeceğim burada her ikisini görmeniz biraz göz zevkinizi bozabilir ilerde düzenleyeceğim. Bu süreçte çeviriye uzun bir mola vereceğim işlerim yoğunlaşmaya başladı. Fakat, gitmeden size birkaç süprizim var :) Mod yerelleştirme yaptım birkaç adet;
* Extra Map Options
* Creative Mode (Kullanmanız tavsiye edilmez)
* Auto Harvest Mod
* Better Storage
* Battle Break (Baskınlara ve Goblin savaşlarına ara vermek istiyorsanız)
* Ore Bushes (Madencilikte fazla zaman harcayanlar için neden maden yetiştirmiyoruz?)
- 27.05.2023 = Rayya'nın Çocukları ve Kuzey İttifakı klanları %100 yerelleştirildi.
- 27.05.2023 (14:52) = ACE - Authorized Community Expansion yerelleştirmesi yapıldı. İyileştirme testleri gerçekleştirmedim asgari seviyede oynanış sağlanabilmektedir. ACE Modunu aktif ettiğinizde otomatik Türkçe içerikle karşılacaksınız.

+ MOD Yerelleştirme; (Kıyak=Dil Paketine dahildir.)
* NOT: Modların sadece dil dosyası yerelleştirdi, modu aslen indirmelisiniz! Oyunda aşağıdaki modlardan herhangisi aktif olursa otomatik Türkçe dil paketi modu Türkçe gösterecektir.
- Beam Hearthling Stats Customization (Oyun başlangıcında vatandaşların görünüş ve niteliklerini özelleştirmenizi sağlar)
- Extra Map Options (Haritada istediğiniz niteliklere sahip olun)
- Creative Mode (Kullanmanız tavsiye edilmez)
- Auto Harvest Mod (Otomatik hasat yapma eylemi)
- Better Storage (Stok kategorilendirme)
- Battle Break (Baskınlara ve Goblin savaşlarına ara vermek istiyorsanız)
- Ore Bushes (Madencilikte fazla zaman harcayanlar)
- ACE - Authorized Community Expansion (Topluluk tarafından güncel tutulan genişletilmiş içerik çeşitlendirme)

İyi oyunlar..
Popular Discussions View All (3)
5
Mar 6 @ 1:31am
Hata & Sorun
AssetGroup
44 Comments
Froxy Mar 29 @ 12:47pm 
ilk 5 görev basittide 6. görevi yapamadım
The Notorious Nov 22, 2023 @ 5:04am 
cadılar bayramı oldugundan mıdır nedir bilmiyorum ama ace moduna güncelleme geldi ve 1-2 tane karakterin diyalogu okunmaz halde cümlelerde rastgele şeyler yazıyor önemli mi tartışılır ama yerelleştirme olursa o kısım içinde tadından yenmez
Kartal_074 Nov 14, 2023 @ 1:12am 
Dil paketi silinmiş veya abonelikten çıkılmış diyor
Kartal_074 Nov 14, 2023 @ 1:10am 
Abone olmama rağmen türkçe yama gelmiyor gerekli diğer modlara da abone oldum
legolas Nov 5, 2023 @ 3:50pm 
bişey sorucam bende oyun normal çalışmıyor dosyalardan 64x yı silince çalışmaya başladı yüklesem sıkıntı olurmu bi denedimde envanter fazla sağda göremiyodum
Yakışıklı Güvenlik Oct 15, 2023 @ 4:21pm 
Güzel Çalışıyor
Aslan Aslan Sep 20, 2023 @ 5:46am 
teşekkürler
AssetGroup  [author] Sep 15, 2023 @ 11:15am 
Merhabalar yamanın dil paketinden kaynaklı olup olmadığını iyi tespit etmelisiniz. Sizin için yamayı 15 Eylül 2023 Saat 21:00'de denedim. İlk mod olmadan oyunu açtığımda siyah ekranda bir süre bekliyor ardından müzik sesi geliyor sonra Logo gelip oyun menüsü ile karşılaşıyorum.
Dil paketini sayfadan abone olarak indiriyorum diğer modlar otomatik yüklü geldiği için tekrar abone olmama gerek kalmıyor oyun otomatik dil paketini aktif ediyor bana ayarlardan oyun dilini Turkish seçeneği ile seçmek kalıyor.
Oyunda bir kış mevsiminde ACE modu dahilinde bir nord klanı açtım oyunu kaydettim ve tekrar oyunu açtım ve oyunun oynanabilir olduğuna emin oldum.

Kısaca, dil paketinden kaynaklı ses ve siyah ekran sorunu yaşanmamaktadır. 15 Eylül 2023 Saat: 21:00'da indirip test ettim.
Macro Sep 14, 2023 @ 11:03am 
gerekli modları indirdim buna rağmen eçılmıyor
Turkish_Baklava Sep 2, 2023 @ 6:50am 
arkadaşlar oynu açtığımda oyun siyah ekranda kalıyo ses yok ne yapmam gerekiyo mod var