Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

45 ratings
"Grand Tourers" GTA Ekibi
By Tzesh and 1 collaborators
GTA Online hakkında her şey! GTA Online oynamak için arkadaşça bir ortam bulabileceğiniz bir ekip, hatta her türlü para kazanma, silah, araç ve envai çeşit bilgilere dair rehberler bulabileceğiniz bir ekip...
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Grand Tourers
Ne lan bu "Grand Tourers"?
Açıkçası, kelime anlamı olarak (Gran Turismo'dan gelir köken olarak) uzun yola uygun, uzun yol için tasarlanmış manasında kullanılan bir terim. Ekibimiz aslında freeroam ve çeşitli yarış aktiviteleri için açılmış olsa da şuanda GTA Online ile ilgili aklınıza gelebilecek her türlü konuda sizlere yardımcı, rehber ve yol gösteren olma gayesi gütmektedir.
Türkiye'deki GTA Online kitlesinin günümüzde geldiği halden dolayı açılmış olan ekibimiz oyunun her şeyini ezberlemiş iki (4500+ saat) kafadar tarafından yönetilmektedir.. Para kazanmaktan yarış yapmaya, savaşmaktan rastgele gezinmeye kadar geniş bir skalada bütün GTA Online'a hitap etmeye çalışırız. Çünkü en büyük gayemiz insanların birlikte oynayabildiği, iletişim kurabildiği bir aile ortamı yaratmaktır.
Anayasamız ve grubumuzun işleyişi
Anayasa mı? Devlet misiniz grup musunuz birader?
Şu tepki o kadar haklı ki. Aslında devlet değiliz ama her grubun her topluluğun her oluşumun belli başlı kurallar etrafında yönetilmesi gerektiğini savunuyoruz. Şöyle ki grubumuzda aslen çok katı kurallar mevcut değil ve asla çok katı saçma sapan kısıtlamalarla sizi boğmayacağız. Ama yine de sizlerin ve bizlerin haklarını, belli başlı konularda hem grubun hem de bizlerin haklarını savunmak zorundayız. Sakın ola korkmayın! Kimsenin kimseyi gereksiz yere yasakladığı bir yerde değilsiniz!
Anayasamız için tıklayın[docs.google.com]!
Rehberlerimiz
Ne gerek vardı?
GTA Online'da gördüğümüz ve tecrübe ettiğimiz kadarıyla her kullanıcının aklından en fazla geçen soru "GTA Online'da nasıl para kazanırız?". Örneğin bu soruyu ve bunun gibi soruları cevaplamanın en mantıklı yollarını rehber tarzında hazırladık.
Çeşitli bilgilerin bulunduğu rehberlerimiz
Tanıtım Filmimiz
Nasıl Katılabilirsiniz?
Aşağıdaki mecralardan aramıza katılabilirsiniz:
Discord: https://discord.gg/2MySyMS
Social Club: https://socialclub.rockstargames.com/crew/grand_tourers
Steam Grubu: https://steamcommunity.com/groups/grandtourers
Sizi sohbet odalarımızda görmemiz dileğiyle...
9 Comments
ROACH_RATCHET_(TR) May 25, 2020 @ 7:05am 
Sounds good, i need decent people to play with and you look decent :)
Tzesh  [author] Jan 10, 2020 @ 7:45am 
Alım derken ne kast ettiğine bağlı. Zaten isteyen herkes katılabiliyor, herhangi bir sınırlamamız yok...
DarkSpace Jan 10, 2020 @ 6:00am 
alım varmı?
LazaRoWW Jan 2, 2020 @ 12:18am 
başarılar diler yolumuz açık olsun ::D
LazaRoWW Jan 2, 2020 @ 12:17am 
tam da aradığm bir topluluksunuz yaptıığınız ve yapacak olduğunuz işten şimdedin memnun olduğunuzu anlıyorum sizinle bir yola baş koymak isterim sizin yaptıklarınız oyuna yeni başlayanlar için ve hali hazırda devam edenler için büyük bir yardım ortayaa koyan bir durumsunuz
BullZZ Dec 29, 2019 @ 7:36am 
devamm
akn.344r Dec 28, 2019 @ 7:20am 
güzel
JosephTheBell Aug 23, 2019 @ 2:10am 
Çok iyi bir crew başarılarınızın devamını dilerim.
PLAYER 1 Jun 12, 2019 @ 3:00pm 
woah