PUBG: BATTLEGROUNDS

PUBG: BATTLEGROUNDS

72 ratings
PUBG l RAKİBİME NASIL YAKLAŞMALIYIM ?
By ALPARSLAN
PUBG'deki düşmanlara nasıl yaklaşacağınızdan biraz emin değilseniz, o zaman bu rehber temel yöntemleri ve ana hatlarıyla belirleyecektir.
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
☪ Discord Sunucum
>> ☪ DISCORD SUNUCUM <<
Hepimizin en büyük sıkıntısı oyun oynayabileceğiniz arkadaş bulmak.
Biz de bu problemi çözmek için Discord platformunda bir sunucu oluşturduk.

Amacımız !
• Türk Oyuncularına Yardım Ve Destek Çıkmak
• PUBG 'de Arkadaşlar Dostlar Edinmek


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ PUBG TÜRKİYE Discord Sunucusu (tıkla)[discord.gg]
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Discord / https://discord.gg/tWZq6TC

Artık Oyunları Tek Başınıza Oynamakdan Sıkıldınızmı ? Öyleyse Grubumuza ve Discord Buyrun Grubumuzun Asıl Amacı PUBG Partner/Arkadaş/Dost Arayanlara Yardımcı Olmaktır. Sırt sırta çarpışabileceğiniz takım arkadaşı, can yoldaşı arıyorsanız sizde aramıza katılarak hayallerinizin erkeğini bulabilirsiniz.
Beğenmeyi Favorilere Eklemeyi Unutmayınız .
Kol kadar Zekada Önemli

Akıllıca oynamak her şeyle pratik olarak geliyor. PUBG oynamaya başlayan birçok kişiden beklemeyeceğim, ama rakibinizi kandırıyor, yanlış ateş ediyor, kapıları açıyor ve kapıyorsunuz.
rakibinizi şaşırtmak için mükemmel bir yoldur.

Ayak seslerini duyduğunuzdan ve kendi ayak sesinizin olmadığından eminseniz , o zaman evin etrafından dolaşmak, rakibinizi gerçekte olduğu yere yönlendirir.


Sağlam bir nesneye yada eve yakın durduğunuzdan emin olun ve içerideki kişi olsaydın ne yapacağınızı düşün. Bu size son hamleni yapmak ve kazanmak için büyük bir şans verecektir.

Evin etrafında dolaşırken, rakibiniz sizi kandırmaya başlayabilir, bu yüzden hızlı bir şekilde oynamak ve sabırlı olmak önemlidir.

Rakibiniz evin içinde yürüdüğünde rakibinizi şaşırtmak için Evin yanında yürürken kapıları açmak harika bir yöntemdir. o kapıya odaklanacağına inandıkları için, arkadan atlayabilir ve rakibinizi dışarı atma şansınız olabilir.

Ancak rakibiniz üst katta ise sadece bir yöne gidebileceğinden bu durum değişebilir. Eğer hala camp oynuyorsanız, alt katta olsaydınız yaptığınız gibi aynısını yapın ama
Pencerelerden el bombaları fırlatabilir veya dikkatini dağıtmak için pencereleri kırabilir ve sonra öldürmek için hızlıca yukarı çıkabilirsiniz.
Kapıları Açarken Dikkat !
Eğer bir eve yaklaşır ve ayak seslerini duyarsanız, kendinizi sadece kapıyı açıp doğrudan doğruya koşarken bulabilirsiniz.
Bu çok riskli ve aptalca görünebilir olsa da, rakibiniz beklemeyebileceği gibi, gerçekten işe yarayabilir.
Seni öldürmek için tepki gösterecek zamanımı var tabi kolsuz değilsen ;)
Her Camp Yapan Noob Değil !

Bir binaya yaklaşıp ayak seslerini duyuyorsanız ve koşturmak istemiyorsanız, tek seçeneğiniz bir duvarın arkasına ya da çimin arkasına gizlenmiş rakibinizin gitmesini beklemektir.

Yapılması gereken bir noob gibi görünmesine rağmen, sadece siz rakibiniz hakkında bilgi sahibi olacaksınız ve büyük olasılıkla rakibinizi bir daha asla görmeyeceksiniz, bu yüzden camp yapmanın yapmanın kötü bir şey olup olmadığını tartışmaya gerek yok.
Silah Sesleri

Safe koşarken, sık sık uzaktaki veya etrafınızda silah seslerini duyacaksınız, oyuncular silah seslerinin nereden geldiğini araştıracaklardır .

Eğer silah seslerine yaklaşırsanız, diğer oyuncular silah seslerini yapmaktan daha fazlasıdır, bu yüzden her bir rakibinizin sadece silah seslerine yaklaşmayacaksınız , rakibinizin sizi nereden vurulduğuna emin olmak için bir fikir edinmeniz önemlidir.
Rakibinizi Takip Edin !

Kendinizi rakip gördüğünüz bir durumda bulursanız, rakibine yaklaşana yada öldürmek için yeterli alana ve cover sahip olana kadar rakibini takip etmek akıllıca olabilir.

daha açık bir alana girinceye kadar onları takip etmek, rakibi coversız yakalayacağınız için daha yüksek bir şans kazanma şansı olacaktır. onları öldürdükten sonra onları lootlayacağınızdan, diğer oyuncular tarafından görülebilecek açık bir yerde olacağınız için hızlı olmanız gerekir.
Püf Noktalar
Ses yapmak
Gürültü yapmak, rakibinize genellikle iki seçenek sunarak kendinizi bilinçlendirirken rakibinizi kandırmak için mükemmeldir;
Gürültü yaparken göz önünde bulundurmanız gereken şeyler;
sağ sola ateş etme, kapıları açma / kapama , el bombaları atma vb. Rakibiniz aklını karıştırmak için önemli hususlar.

Rakiple Sohbet Etmek
Rakibinizi sinirlendirmek veya kandırmak için mükemmel ve eğlenceli bir yoldur. Alay etmeye veya ses çıkarmaya başlarsanız, rakibinizi korkutabilirsiniz ;)
44 Comments
dmceq Feb 14, 2020 @ 7:45am 
BENDE KARAKİNDE PUSABİLEN BORDO BERELİ OROSPU ÇOCUKLARI GÖRÜYORYUM
Runchez Feb 14, 2020 @ 1:47am 
HEPİNİZİN AQ
Fernando TAMTAŞAK Feb 12, 2020 @ 8:40am 
DarkDAYS53 ekleyin
MAD Carzzy Sep 15, 2018 @ 7:00am 
yeni başladım ve noobum xd
szcenyz Sep 15, 2018 @ 6:33am 
Pusmak güzeldir pusun hiç çıkmayın.
4S Jul 24, 2018 @ 3:53am 
Bazı pusmayı bile beceremeyen orospu evlatları görüyorum
Бхронтес Jul 23, 2018 @ 10:03am 
Camper noob
Rea Jul 23, 2018 @ 10:02am 
pusan orosbu çocugudur
Stakes Jul 22, 2018 @ 1:42pm 
:gem:Hi. I make animations to order. Read more in my profile!:gem:
:gem:Привет. Я делаю анимации на заказ. Подробнее читайте в моем профиле!:gem:
DEATHFİRE:D Jul 22, 2018 @ 1:32pm 
helalin var be +repabim benim:D