PUBG: BATTLEGROUNDS

PUBG: BATTLEGROUNDS

88 ratings
MUZ ADAM: Yürüyen Aimbot
By Alcatraz
Onu tanıdığım bunca zaman boyunca tek bir amacı vardı.Erangelin yarısını yoketmek.Bütün muz kıyafetlerini bulursa bunun için parmağını şıklatması yeter.Bu kadar basit! O kim mi peki? MUZ ADAM! İster korkun..İster kaçın.Muz adam yine de sizi bulur.Sonumuz yaklaştı.İşi bittiğinde Erangel'ın yarısı hala hayatta olucak.Yani umarım...
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Ben Muz Adamım
Görebileceğiniz en cool ve profesyonel oyuncuyum.Rakiplerimi aimimle şaşırtıp ''hile açmış oç herif'' dedirtirim.Yabanda Mini işe Şehirde ise M416 ile harikalar yaratırım.Bu insan ötesi gavatlara sallamadan önce bir kere daha düşünün.


#BANANAMAN

Merhabalar.Bugünkü rehberde SHROUD,NINJA,OÇ LEX ve CLOUD9 takımı oyuncuları gibi aimbot türleri inceleyeceğiz.''Gizlilikle işi olmayan yaşayan aimbotum'' diyorsanız.Bu rehber sizin için.Bakalım Pusucular mı daha kötü yoksa Muz Adamlar mı?


NEDEN MUZ ADAM PEKİ?
🅰Uzun zaman önce uzak bir adada Muz Adamlar serbest bırakılmış korkunç şeytanlardı.Ama buglu bir kod kullanan ahmak bir Pubg CEO'su yeni kasalar çıkarıp Muz adamları yoketmeye çalıştı.
Son darbe vurulmadan önce zamanda bir kapı açıldı ve bu rehber geleceğe yollandı.Ve şimdi muz adamlar eski yerlerini kazanmanın ve CEO'lardan intikam almanın yollarını arıyor.

🅰Bir zamanlar sınırlı sayıda kostüm ve kasa vardı.Gamescom kasasını bilmeyen yoktur.Milleti bir dönem zengin eden bir kasaydı.Tabii ki içlerinden en cool kostümlerinden biri muz adamdı.Bu tipler o dönemin en başarılı oyuncularından biriydi.Yani durum öyle bir hal almıştı ki.Sarı eşofman çeken tipleri görmek, ordan tüymeye yeterdi.Tabii günümüzde sayıları biraz azaldı.O yüzden nadir görülüyorlar.İşte bu yüzden aimbot türünü Muz Adamlar çerçevesinde inceleyeceğiz.
Bu Rehberi Nerde Okuyabilirsiniz?
Steamde :) Şaka yaptım nereye gittiniz amk?

🅰 Güvenli bir yere vardınız.Yeni safe zone için 2dk var.Niye bekleyesiniz.Shift+Tab yapıp hemen rehberi açıyorsunuz.
🅰Arkadaşınızı mı bekliyorsunuz? Duonuz güncelleme var beni biraz bekle mi dedi? #ÇareShiftTab
🅰 Pusucu musunuz? Rakiplere kalp krizi geçirtmeyi seviyor musunuz? Binanıza biri gelene kadar ne yapacağınızı biliyorsunuz. :)
🅰 Muhteşem Nasıl 1. olunur rehberleri okuyup iş yapamıyor musunuz? Zaten onları okuyup kim 1.olmuş ki :D Boşverin.Oyunlar tecrübe ve kararlar sayesinde kazanılır.
🅰Yılın kanseri ödülleri için köprü mü kesiyorsunuz? Araç gelmiyor mu? Safe atmasına uzun bir süre mi var? Ee ne bekliyorsunuz?)
🅰 Oyunun ortamını biliyorum ama Kanser SKS'cilere kayacak birini bulamıyorum.Kimse beni anlamıyor mu diyorsunuz? Hemen bu rehberi açıyorsunuz ve bana hak veriyorsunuz.

Muz Adam Türleri
1-DAĞ KOMANDO TUGAYI:

Hehehehe.Kanser olmadan burayı okuyup geçeceğinizi mi sandınız? Yanıldınız.Çünkü bu tipler var ya bu tipler tam bir salgın.Bunların yaptığını gören diğer vatandaşlara da bulaşıp bu kansere teşfik ederler.

Mekanları
Geniş ve cover olmayan bölgeleri yüksekten gören bir yer.Yani eğer alçak ve cover olmayan bölgedeyseniz.Öldünüz :D AWM bulup mermisini bulamayan oyuncunun haline değil de.Burdan geçmeye çalışan birinin haline üzülün: Poçhinki Dağları / Gatka Tepeleri / Pecado Dağları

Eylemleri
Genelde hızlı bir loot yapıp tepelerde pozisyon alırlar.Eğer türün baskın üyesi SKS bulursa kutsanarak üst seviye makama ulaşır.SKS'nin nerflenmesi sonucu bu ırk dinazorlardan hızlı bir şekilde tükenmeye yüz tutmuştur.
Yerini MK14'lü ustaları aldı.Bu silah nerflenmesi gereken nadir silahlardandır.Hem vücut hemde baş hasarının yüksek olması.Onu bu heriflerin gözdesi yapıyor.


Her Gün Bir Gavatlık Öğreniyoruz
AWM Drop bulup mermisini alıp kaçın SDLKŞGHASLJGLWPGHESŞLDJG.Sonra yüksek bir yerden orayı izleyin.AWM kullanmaktan daha fazla keyif verir :D


2-KEŞİF VE SIZMA BÖLÜĞÜ:
Dağda bayırda sürten türüne oranla daha merhametlidir.Genelde şehir içlerinde,yüksek katlı binalarda olur.Rakibin coversız kaldığı yerde işlerini hallederler.Kendi türüyle aynı şehirde karşılaşırsa 400m öteden uzun bir süre boyunca birbirlerine sallarlar.Artık hangisi iyiyse o kazanır veya sinsice gelen bir ALFA PUSUCU👿👿

Şehir içi geçen arabaları alma oranları: Uaz ve Kamyonetlerdeki kişileri almakta zorlanırken Buggy kullanan rakipleri deşip geçerler.
Yetenekleriyle örtüşen şehirler: Los Leones / Impala / Rozhok /
Kullanılabilecek Silahlar: KAR98K / VSS / SKS
Ölünce Kullandığı Replikler: AmK ArKaCıLaRı Bu oYun BiTmiŞ MorUQ herif 2 saattir aynı binada bekliyor

Muz Adamların Zayıf Yönü?
Kardeşim Bu gavatların zayıf yönü yok mu? Madem aimleri bu kadar harika.Nasıl vurucaz ulan bunları dediğinizi duyar gibiyim.Dünyada yaşayan tüm varlıkların zayıf yönü olduğu gibi bunlarında var.İlaç gibi bir şey.

POMPALI!

Bu heriflerin sistemleri rakiple göz teması kurdukları anda kafasına şarjörü boşaltmaya ayarlıdır.İlaçları ise Pompalı :) Bu düzensiz alagavat silahının işe yaradığını görmek ne kadar güzel.Yakın mesafede aimlerine güvenen bu ırkı avlayabilecek tek bir silah var. S686!

Şoklu bir S686 ile Sıradan bir Muz adamın kabuğu delinecektir.Üstündeki kıyafetleri alıp Öpücük emojisi yapıp orayı terkedin.Gece uyumadan önce aklına gelecek tek şey sizsiniz :D Atalarımız ne demiş göze göz, kansere kanser. Eyyy Muz adam Sen kimsin yaa?

Muz Adam ve Alfa Pusucu Farkı?

1 vs 1'e kalırsa?

ALFA:Kulaklığına odaklanır.Etrafı dinler.Son oyuncu kimi vurdu.Neyle vurdu? Nasıl vurdu? Sorularıyla boğuşup safe'e sürünerek gider.Gerek tava veya ikincil silahı atıp kendini çalıya dönüştürür.

MUZ:Amınakoyup geçer ortalığın.Üzerinize red zone efektli onlarca bomba atar.Ulan bak yine sinirlendim.Adam rahat durmaz sağa sola bomba atar ordan oraya zıplar sağı solu keser.Lan insan biraz heyecanlanır.Biraz korkar.Bu ne rahatlık lan? Bu Cs'de eli ayağı rahat durmayan saniye başı bıçaktan silaha geçen tipleri örnek verebiliriz.

Safe dışındaysa?
ALFA:Safe dışı sessiz bir bölgeden duvarın en yakın kısmına gider.Silah sesleri nerdeyse tam tersinden gizli bir giriş arar.İnsanların birbirini yoketmesini izleyip ayakta kalanı öldürür.

MUZ:Safe zone'a en yakın bölgeye arabayla yardırır.Elini kornadan çekmez.Kendine sıkacak birini arar.Eğer olursa yanlayıp aracı cover alır ve 4x spray ile anında yokeder.


Loot yapacağı Binada Biri varsa?
ALFA:Sessiz adımlarla yaklaşıp pusan kişinin dışarı çıkmasını bekler.Eğer pusan kişi sıradan biriyse çıkışları tutup çıkmasını bekler.Yok pusan kişi kendi türünden biriyse buga girip safe dışında ölürler.
MUZ:İçeri milyonlarca bomba atar.Rakip TPP kullanmasın diye köşelere sis atar.Rakibi daha görmeden tarayarak üstüne koşmaya başlar.Eğer All Talk açıksa.''You are ♥♥♥♥♥ idiot bruh'' demeyi unutmazlar :D

Safe'i karşı adaya attığında?
ALFA:Aracıyla sahil boyu tekne arar.Eğer bulamazsa yüzmeyi tercih eder.

MUZ ADAM:






Sistem Yetkileri Devredildi
Bu kısmı okuduktan sonra en yakın sağlık merkezine gidip check-up yaptırmanızı öneririm.Çünkü kanserojen madde aimbotxmuz virüsüne yakalanmış olabilirsiniz.

  • Bu herifler ile karşılaştığınızda kazanma şansınız o kadar düşük ki.Anında kafaya 10 mermi yığdırabilme özelliğine sahip.Oyunda görebileceğiniz en iyi vurkaç yapan tiplerdir.Savunmasız haldeyken bile işine şansa bırakmazlar.Arkaya ani bir dönüş yapıp HS atabilirler.

  • Güvenli alana koşarken kendi gibi koşan başka biri görürse onu vurmadan alana girmez.Siz delirmiş bir halde çıldırıp ''aha oç sende öldün'' deseniz bile.Bu adamlar med-kit sıçarlar.Üstüne gelip sizi bile lootlarlar :D

  • Ne hikmetse araçla giden birine nokta atışı yapıp 2 mermide öldürürler.Ulan 120 km hız ile giden bir aracı nası tarıyorsun öyle!

  • SKS Kanserinde bahsetmiştim bir zamanlar.Bu tiplerin ne kadar uyuz olduğu hakkında eleştiri yapmıştık.Onların abileriyle tanışma zamanınız geldi.Eğer MK14 bulmuşsa Erangel'de yargı dağıtır.

  • Droplara giden+Tarlada veya açıkta koşan kişilerin kabusu olur.Üst seviyesi ise MK14'ü AR olarak kullanan Muz adamlardır.Hesaplarıma göre yakın zamanda yeni bir kanser türü doğucak.Umarım onun hakkında rehber yapma gereği duymam.SLR Kanseri Doğmaz umarım.

  • Herifler yerinde durmama konusunda master yapmışlar.Bulduğu loot'u 2sn içinde çantaya atıp diğer binaya geçerler.Ses nerde orda olurlar.

  • Kaç amk! Dönüp arkaya bile bakma.Sağı solu sisle kaç! Çünkü başa çıkamayacağın bir rakiple karşı karşıyasın. Bu herifler genelde oyunda aimbot'a dönüşmüşlerdir ve CS:GO'da rahat 1000 saatleri vardır.

  • ÖZEL GÜÇLERİ: RED ZONE! Hehehehe.Seviye 2 Kanser olmaya hazır mısınız? Evet hazırsınız.Çünkü bu herifler normal insanların işaret fişeği ile drop çağırdığı gibi RED ZONE çağırabilir.Üzerinize 10'a yakın bomba atabilir.



PEKİ MUZ ADAM BUILD ILE NASIL 1.OLURUM?

Çok basit.Oyunu açık bırakıp ekmek almaya gidiyorsunuz.Sonra gelip kalan kişileri vuruyorsunuz.Geri kalanını giysi halleder merak etmeyin.Sonra Gelsin Çorbalar!
Harita Bilgisi Güncellendi
İsviçreli Uzman bilim adamları tarafından tasarlanan haritamıza bakalım.

Sarı Bölge: Kritik Tehtid Algılandı.
Kırmızı Bölge: Rakipler Güncellendi
Yeşil Bölge: Pusucu Tehtidi
Mavi Bölge Arkalanma İhtimali


ERANGEL


MIRAMAR


SAVAGE

Taktiksel Seçenekler Mevcut
-Avantajı ele almak için her zaman pompalı tüfek kullanın.
-Şok mermi saçmalarını toplu göndermede yardımcı olur.Kullanın!
-Eğer aşağıdan gelen kişiden pim çekme sesi duyarsanız direkt üzerine rushlayın
-Silahını tekrar çekene kadar gri ekranı boylamış olacaktır.
-Binanın parçalanmış zeminlerinden tırmanın veya aşağı inip arkalayın.
-Squad oynarken binanıza rushlayan kesimler için S12K veya AKM kullanın.
-İlk 10 da bu herifleri almanın tek yolu bombaya oturtmak!
-Boss Nasıl Kesilir?Hemen bir örnek verelim:

Yasnaya Polyanna'dasınız.Apartmanları lootluyorsunuz derken ayak sesleri duyuyorsunuz.Binanızın yanından geçen biri var.Boşluğunuza denk gelip rastgele sallıyorsunuz.Ama sağlam meşeye çattığınızı bilmiyorsunuz! Yerinizi belli ettikten sonra bir daha göstermeyin.Herifin binanıza gelmesini bekleyin.Sonrası Malum S686 :)



Yaban ellerde ne yapıcaz ulan?

-Safe'e giderken ortadan yardırmak yerine duvarın kenarından ilerleyin.Görünmeniz daha zorlaşacak ve birden fazla rakibin size saldırmasını önleyecektir.
-Gatka denilen lanetli tarlalara girmeyin.
-Poçhinki tarlalarında koşmayın ve araba sürmeyin.(Başkana diyoruz şu tarlalara bir buldozer getir diye dinlemiyor ki :/ )
-Bu heriflere bulaşmayın.Zengin bir muz adamın FPS ve Pingi sizden daha iyi olacaktır.Bırakın alfa pusucuların ağına düşsünler.
-Olduğunuz bölgeyi kesen bir muz adam varsa kafanızı çıkarmak yerine bombanın pimini çekip kendinizi patlatın.Kaçın aq daha ne duruyonuz :D


Umarım Beğenirsiniz!
Seriminiz 2.Rehberi Muz Adamlar:Yaşayan Aimbotlar'ı inceledik ve karşı önlemleri hazırladık.200+ oyda görüşmek üzere! Sıradaki Rehberler için önerileriniz bekliyorum.Eleştiri dahi olsa yorumlarınızı bekliyorum.Klasik yutubır çıkışını yapmak istemiyorum bu kez farklı birşey denicem🙂YORUM YAPIN! REHBERİ BEĞENİN!

UYARI: Bu rehber Sizi Yellow Tracksuit Set almaya teşvik eder.Firmamız Kullanıcı hypelarından sorumlu değildir
15 Comments
Hilas May 11, 2018 @ 11:04am 
Miramarda buraya girmeyin yazan yere defalarca girdim ama hiç birşey olmadı
Alcatraz  [author] May 9, 2018 @ 10:29am 
Eyvallah kardeşim :)
StorM May 9, 2018 @ 10:23am 
Oha emeğe bak amk
Ataman... May 8, 2018 @ 2:00am 
MUZ:Amınakoyup geçer ortalığın.Üzerinize red zone efektli onlarca bomba atar.Ulan bak yine sinirlendim.Adam rahat durmaz sağa sola bomba atar ordan oraya zıplar sağı solu keser.Lan insan biraz heyecanlanır.Biraz korkar.Bu ne rahatlık lan? Bu Cs'de eli ayağı rahat durmayan saniye başı bıçaktan silaha geçen tipleri örnek verebiliriz.
please step on me satsuki May 7, 2018 @ 10:39am 
AGAEKPOHAEKHAEPGAELFAÜĞPLFCÜDALCFQAELFEQ
Unders1st May 6, 2018 @ 12:53pm 
Dünyaca ünlü PUBG yayıncıları hakkında bir rehber oluşturabilirsin. shroud, Dr.DisRespect, chocotaco vs. vs.
Alcatraz  [author] May 6, 2018 @ 9:24am 
Gamescomun ilk çıktığı zamanlar oynamadıysan bir şey diyemem :D
Alcatraz  [author] May 6, 2018 @ 7:00am 
Aslında ondan önceye dayanıyor bu olaylar.Bu seti genelde iyi oynayanlar ve zengin tipler alırdı.Hatırlarsanız bi ara 300TL idi set.Shroud'u ghostlayan sadece bir ad olarak kaldı.Benim bahsettiğim pro tipler :)
<#00FF00>yellow May 5, 2018 @ 5:45pm 
wtc
lieutenant May 5, 2018 @ 4:41pm 
+rep efsane olmuş sardı yanı okurken ve dogru tespıtlergg