8 people found this review helpful
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 13.9 hrs on record
Posted: Apr 19, 2019 @ 12:50am
Updated: Dec 19, 2023 @ 2:06pm

Я не збирався грати у цю гру, бо не люблю жанр хорор ігор. От не люблю я лякатися, нервувати і бути в постійній тривозі. Але брат вмовив мене спробувати зіграти в Dead Space, і знаєте, мені сподобалось. Хоч я і знав весь сюжет, бо як вже писав, не збирався в неї грати і проспойлерив собі все, що тільки можна, але всеодно було цікаво, особисто приймати участь в цих подіях.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1709598968
Величезний плюс гри - дизайн. Все, починаючи з костюма головного героя і до вигляду ворогів, зроблено на найвищому рівні! Зброя виглядає футуристично і водночас реалістично, віриться, що вона може дійсно існувати в майбутньому. Космічний корабель виглядає просто шикарно, в цю варто зіграти хоча б для того, щоб побродити по ньому. Ніколи не подумав би, що роздивлятися внутрішні приміщення буде не менш захопливо, ніж пейзажі в якійсь фентезійній рпг. Дизайн некроморфів, теж тримає планку всієї гри, вони виглядають моторошно і небезпечно.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1709721923
Ще один плюс - це звук. Саме звук створює постійне відчуття тривоги, всі ці стогни, скрежет металу, крики, наганяють жаху і змушують відчувати себе не комфортно. Дуже атмосферно!

Останній плюс, але не за значенням, це бойова система. Вона водночас і складна, і проста. Спочатку важко звикнути, що герой повільний і що потрібно відстрілювати кінцівки ворогам, а не стріляти в голову як я вже звик. Але через короткий проміжок часу я призвичаївся до керування і воно виявилося досить зручним.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1714466478
Тепер я розумію всіх тих людей, які в захваті від цієї гри, бо вона дійсно виявилася дуже захопливою, мотрошною, красивою, і я хочу ще) Попереду друга частина пригод у мертвому космосі, тож побажайте мені удачі.

PS: єдине, що не дуже сподобалось - фінальна частина гри. Протягом всього проходження ворогів було не дуже багато, бої були невеликими порціями, а от в фіналі ворогів насилають великими партіями і гра перетворилась на шутер. Але цей відрізок швидко закінчився, тож це не критично.
Was this review helpful? Yes No Funny Award