6 people found this review helpful
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 163.1 hrs on record (158.2 hrs at review time)
Posted: May 11, 2017 @ 1:08pm
Updated: Dec 22, 2022 @ 12:18pm

Cidden çıtayı arşa çıkarmışlar, oyun değil sanat yapmışlar! Bütün övgüleri hakediyor... Rahalıkla şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun diyebilirim. Daha iyisi çıkana kadar da öyle kalacak.

Oyun hikayesiyle sizi içine çekiyor, güldürüyor, geriyor, meraklandıyor, yeri geliyor Priscilla söylüyor siz efkarlanıyorsunuz. (Şuana kadar hiç bir oyunda bu kadar etkileyici bir müzik sahnesi görmemiştim). Kısaca oynarken birçok duyguyu size yaşatıyor. Oyunu bitirdikten sonra içinizde garip bir his, bir boşluk oluyor...

Oyun zaman zaman sizden zor kararlar vermenizi istiyor, oturup sonuçlarını düşünüyorsunuz.
Oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz, oyunda yapılacak o kadar fazla şey var ki benim gibi bu tarz oyunlarda kitapları dahi okuyup, bütün yan görevleri yapıp, easter eggleri bulma gibi takıntılarınız varsa bu oyun tam size göre.
Ayrıca grafikleri, dünyası da çok güzel. Oyunda gezerek manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz.
Son olarak yazdıklarım Dlcler için de geçerli, oyunu kesinlikle Dlcleri ile alın derim(Game of the year edition olarak geçer). Steamde sürekli indirime giriyor,diğer sitelerden de uygun fiyatlara alabilirsiniz.

1. ve 2. oyunu oynamadıysanız youtubeda hikaye özetleri var, onları izleyip başlayabilirsiniz. Diğer oyunları da oynamak istiyorsanız benim tavsiyem baştan 3'ü oynayın sonra diğerlerini de oynarsınız aksi halde diğer oyunlar eski olduğundan sıkılabilirsiniz.

Oyunu bitirdikten sonra 7 kitabını da okudum. Oyunun karakterleriyle, dünyasıyla ilgili daha fazla şey bilmek istiyorsanız, kesinlikle kitapları okumanızı tavsiye ederim. Yüzüklerin Efendisi kadar büyük bir dünyası ve potansiyeli var. Kim bilir belki ilerde filmi de yapılır.

Edit: Bunların üstüne Netflixten güzel haber geldi, dizi geliyor...

The Witcher 3 Wild Hunt - Lullaby of Woe Türkçe altyazı (with Lyrics)
https://youtu.be/HezgTX8d_0M

İncelemeler için Küratör sayfam
Was this review helpful? Yes No Funny Award
1 Comments
0quz May 13, 2017 @ 1:21am 
Polonya'da bir dizisi var, ama kötü olduğunu duydum