1 person found this review helpful
Not Recommended
0.0 hrs last two weeks / 46.8 hrs on record (27.1 hrs at review time)
Posted: May 12 @ 7:22am
Updated: May 12 @ 7:29am

Tahle hra automaticky dostává palec dolů a to jen za to, že vývojář této hry, 'HopFrog', se chová velmi neeticky a to je věc, která mi hodně vadí.

Dva roky sliboval multiplayer - ten po dvou letech zrušil. Oznámení, že se tak děje, nebylo ani veřejně dostupné, oznámil to totiž platícím uživatelům na Patreonu, takže kdo neplatil, ten se to nedozvěděl. Pak řekl, že Forager není mrtvý a že se něco chystá - dnes jsou to dva roky a pár dní od toho oznámení na jeho Discordu - takže další lež. Mimochodem, podle jeho slov, multiplayer nezvládli, protože to bylo "moc obtížné". Proč teda sliboval, že multiplayer bude, když pak absolutně nic nedodal?

Abych to zkrátil, tak ještě uvedu jednu věc - celou dobu LHAL o tom, že je to sólo projekt. Dokonce měl v úmyslu na GDQ mluvit o tom, jak hru sám celou vyvíjel - ale není to pravda, protože na hře pracoval celý tým lidí a například ani drtivá většina grafiky vůbec není jeho práce. Vše za něj udělali ostatní a ze smrti hry obvinil právě onen tým, který si zasloužil credit nejvíc.

Takže jinými slovy - nedoporučuji, jen kvůli vývojáři. Hra je jinak dobrá.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
Comments are disabled for this review.