12 people found this review helpful
2 people found this review funny
Not Recommended
0.0 hrs last two weeks / 9.6 hrs on record (2.0 hrs at review time)
Posted: Oct 22, 2020 @ 1:55am
Updated: Jun 25, 2021 @ 5:40am
Product received for free

Tam bir hayal kırıklığı. Rezalet berbat mobil oyun sığlığında el konsolları için yapılmış bomboş bir yapım. Ne olduğu belirsiz saçma sapan hiç bir amaca hizmet etmeyen, hangi kafayla yapıldığı belli olmayan bir yapım. Çarpışan arabalar oyunu.

2011 sonları, Portal 2' yi bitirdiğim gece bana MW2 geliyor dediler, sevinçten aklım yerinden çıkı resmen. Criterion Games kötü oyun yapsada MW2' ye olan ağırlıktan dolayı kötü çıkma imkanı yoktu diye düşünüyordum hep. Hem Hot Pursuit kötü olduğu için ondan daha iyi bir oyun gelmeliydi. Belliki Maganda kültürü NFS' e uymuyordu. Belliki aracın hasar alması, Crashes & Takedowns gibi olaylar NFS de olmamalıydı, belliki NFS de modifiye ve Underground kültürü lazımdı. Peki onlar ne yaptı, bu saydıklarımın tam tersini. Underground kültürü zaten yok oyunda, üstüne araç hasarı eklemişler. Arcade lan bu sanarsız Formula 05 oynuyoruz. Hayır polislerin tek amacıda arkadan hızlanıp sana çarpmak Olduğun yerde dur, gene ivme kazanarak çarpmaya çalışıyorlar.

Oyun çıktı, çıktığı gibi hemen satın almışdım.
Kurdum oynadım, Daha giriş ekranında hayatımın şokunu yaşamıştım. Bu oyun berbattı lan. Lan oğlum oyun rezalet olduğu daha ilk yarıştan belliydi. Haftalarca oynadım, zevk almaya çalıştım, bir şeyler yapmaya çalıştım anca yok arkadaş oyun bomboş. İçin de hiç bir şey yok. Bomboş bir harita ve 3 tane araç. Zaten modifiye yok bir de küçücük map yapmışlar.

Map 2005' de ki MW gibi Underground kültürüne yakışır bir map yapmak yerine, hemen geçen sene çıkan Hot Pursuit map taslağından kopyalamışlar.

Oyunun kamera açıları cidden kötü, bir de grafikler çok iyi olduğu için arcade dengesini tutturamamışlar. Oynarken kusasınız geliyor.


Kısaca bo.k çukuru EA' in boktan gibi bir oyunu daha. 3 ayda yaptılar kesin.

Anasını siktiniz serinin zaten bir de anlamsızlaştırdınız. Hiç bir anlamı kalmadı araba janrasının.
Eskiden herkese hitâp eden bi bir şeydi araba yarışları. Şimdi sadece minicik bir kesime hitâp eder oldu.
Bunun tek sebebi elbetteki para hırsa. Kaliteli iş yapmak yerine, bir kesimi kendinize bağlayıp sömürmek daha cazip geldi değil mi EA? Konsolun kölesi olmuşsunuz. Kaliteli bir şey yapsanız zaten seve seve para harcarız oyunda.

Gelelim bu boktan nfs oyununa. Gereksiz derecede kaliteli grafikler, berbat fizikler, ölü şehir, minicik harita, araba kıtlığı, animasyonlar sığ ve yetersiz, aptal aptal dice bioware ea reklamları. Gereksiz ve sıkıcı yarış öncesi ara sahnaler, hiç bir bilgi vermeyen öğreti içerik ve bilgilendirme anonsları, polisler gereksiz ve yakalanınca hiç bir şey olmuyor. Trailer bile berbat.
Crashes & Takedowns gibi oyuncuyu oyundan soğutan ve yarış tutkusunu yarıda kesen saçma ara sahnaler... ulan amına koduklarım yarış oyunu oynuyoruz illâ ki bir yere çarpıcaz. Hatta çarptığımız şeylerin bizi yavaşlatmaması gerek. Ulan varya yemin ediyorum Allah çarpsın C# ile bu kadar boktan oyun yapan ilk geliştiricilersiniz. Peki neden? Çünkü konsolda satmaya çalışıyorsunuz. Eğer konsollar olmasaydı ve bu oyun pc ye özel olsaydı belki oynancaktı. 3 katı büyük harita, yüzlerce araç, daha iyi fizikler...

Konsolların oyun dünyasını hiç bir katkısı yoktur. Yazılımda bile sizin elinizi kolunuzu bağlar.

2015 de origin de bedava dağıtmışlardı oradan steam kütüphaneme gelmesi çok güzel oldu en azından bi hatırladık, yıllık EA gömme törenimizi de yaptık.
2012 de sağlamindirden oynadığımda da aynen böyle düşünüyordum, hâlâ da böyle düşünüyorum.

Şimdi bana "bu oyunun adı MW o yüzden ağırlığı kaldıramamış" felan demeyin oyunun kendisi zaten kötü. Bırakın MW' ı önce oyun olsun. Eksikleri için bi bu kadar daha yazı yazmam gerekir.

Neyse oyun kısaca çöp. Hani eksik veya erken çıkmış felan da değil. Geliştirici ekip lise öğrencileri galiba.
Star wars da da böyle oldu Battlefield da da C&C da da...
Was this review helpful? Yes No Funny Award
2 Comments
BM*FaZuLet_PT Apr 8, 2021 @ 8:32am 
Müzikler şahane olduğu için Criterion Games' sülaleni sikmediğime dua et. Yoksa yaptığın mobil oyun bile değil. :2019love:Muse<3:gemislife:
Whiterun Guard Jan 18, 2021 @ 9:07am 
Zamanında konsolda oynayıp bitirmiştim bu oyunu. Küçüklüğüm Most Wanted ve Underground oyunlarının muhteşemliğiyle geçmişti. Bu oyunu alırken heyecanlanmıştım ama boşa sevinmişim. 2004'te arabamın kaputunun altına neon takabilirken 2012'de arabamın rengini bile seçemiyordum. Yazık olmuştu güzelim oyuna.