74 people found this review helpful
8 people found this review funny
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 1,094.2 hrs on record (9.8 hrs at review time)
Posted: Sep 9, 2015 @ 12:17am

Smite, avagy az Istenek játszótere egy igen különleges MOBA játék, mely vette a merszet, hogy eltérőt alkosson a megszokott LoL és Dota közegtől. A TPS nézetben játszható MOBA az én figyelmemet az Istenekkel hívta fel, egyébként is szeretem a skandináv és görög Istenkultuszt, és most egy játékban püfölhetem Odinnal Pallas Athéna fenekét.

Szóval a TPS nézet eleinte furcsán hatott, eléggé rettegtem attól milyen lehet, de legyűrtem félelmeimet az Istenekre hivatkozva és egy idő után annyira megkedveltem, hogy talán már az lenne a furcsa, ha a LoL-lal vagy Dota-val játszanék. Ennek a TPS nézetnek a legnagyobb előnye, hogy a Ranged Carry-knek nem elég, ha jobb egér gombbal ráklikkelnek az ellenfélre, majd várjuk lesz ami lesz, hanem bizony az egeret használva célkereszttel kell ügyeskedni, hogy meglegyen az a bizonyos ölésed.

A különböző játékmodok végett nem fogod egyhamar megunni, persze itt is fellelhető az a bizonyos 3 lane-es megszokott MOBA map, de ezen kívül van 3v3, 1v1, 5v5 only mid, 4v4, és még sok más. Személyes kedvencem az Aréna, ahol leginkább az számít, ki mennyire tudja szétzúzni az ellenfél isteneit, egy 5v5 nyitott map-ről van szó, ahol nem tudsz tornyokra támaszkodni, csak csapattársaidra és saját magadra.

Istenek megkaparintása hasonló jelleggel megy, mint a LoL-ban, egy-egy meccs után bizonyos Favor pontokat kapunk, ha megvan az elegendő Favor pontunk, meg tudjuk venni az adott Istent. Persze eleinte kapunk ha jól tudom 5 Istent, akiket nem kell megvenni, plusz hetente frissülő úgymond rotációban kapunk még Isteneket, amikkel gyalázhatjuk a népet. Ezen kívül természetesen ott a mikrotranzakciós vétel, pénzért Gem-eket vásárolhatunk, melyekkel szintén vehetünk Isteneket, különböző skineket rájuk és még sok más mindent.

Egyetlen nagy gondom a Smite rendszerével, a Hi-Rez studióval van, amikor is a Launcher jó párszor beszarik, vagy az update-et nem tölti le, stb-stb... ilyenek elő fognak fordulni. Ettől függetlenül maga a játék egy igen kellemes szórakozás, én minden moba kedvelőnek ajánlanám.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
3 Comments
Sirius Mar 19, 2019 @ 8:19pm 
arénát szétadom. ;:Compa_VII:
ds_ Sep 11, 2015 @ 2:11am 
itt is csak a support rolera vagy jó imi.
krs Sep 10, 2015 @ 3:26am 
vannak sapkák benne?