20
zrecenzovaných
produktů
2039
produktů
na účtu

Nedávné recenze uživatele BraveHeart

< 1  >
Zobrazeno 11–20 z 20 položek
4 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
1.3 hodin celkem
Hoş ve basit bir platform oyunu , grafiklerine aldırış etmeden oynamayı denerseniz bir süre sonra renkleri ve atmosferi hoşunuza gitmeye başlayacak bu oyun zorlaşan yapısıyla öne çıkıyor , tek eksisiyse 1.3 saat gibi bir sürede oyunun sonunu görebildim , tabiki bu süre kişiden kişiye değişecektir, şahsen 1.3 saatlik bir oyun için 10 tl vermek istemeyebilirsiniz ancak oyunu defalarca bitirmeniz oynamanız mümkün ve 3 bölümden oluşan bu oyunu bitirince karşınıza aynı bölümlerin yeniden doğmasız ( checkpointsiz) hali çıkıyor. Tabiki onu bitirmek bir hayli zaman ve saat alır ancak bu seferde oyun tekrarlayan yapısıyla sizi sıkabilir çünkü bayağa uzun sürüyor bölümler , yani yarım saat oyna ölünce sar başa şeklinde .. Benim yüreğim kaldırmadığı için oyunu normal bitirip köşeye çekiliyorum :D
Kısacası oyun hoş ancak sadece platformer türü oyun seven gamer'lara indirime denk getirip almalarını öneririm.
Odesláno 23. května 2016.
Byla tato recenze užitečná? Ano Ne Vtipná Ocenit
3 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
5.7 hodin celkem
Boş zamanlarını doldurmak için mini oyun mu arıyorsun ? Üstelik bedava olması da cabası ! Yüzde 98 positif inceleme puanını boşuna almamış bu oyun. Durma indir.
Kısaca bahsetmek gerekirse oyunda merkezde bulunan domuzu kontrol ediyoruz , oyun oynanış olarak çok basit karakterimizi sadece w a s d veya yön tuşları ile kontrol ediyoruz , konumumuz değişmiyor üzerimize doğru eli satırlı baltalı kurtlar saldırıyor , hatta meşhur masal kahramanı büyükanne kurt bile var. Oyunda amacımızsa üzerimize gelen kurtları kendilerinden düşen silahlarla yer yer tekme tokat yer yerse satır fırlatarak elimine etmek. Kesebildiğimiz kurt sayısı kadar puanımız oluyor , oyun sonundada dünya sıralamamızı görüyoruz. Git gide üzerinize gelen kurt sayısı artıyor , kendi kendinizle rekabet eder hale geliyorsunuz. Üstelik oyun başarım kasmak isteyenler içinde ideal , şahsen 5.7 saatlik bir gameplay sonucunda bütün başarımları elde ettim. Iron Snout bedava olduğu da düşünüldüğünde mutlaka indirilip can sıkıntısı dönemlerinde ara ara ufak boşluklarda oynanması gereken bir oyun !
Odesláno 1. března 2016.
Byla tato recenze užitečná? Ano Ne Vtipná Ocenit
9 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
5.0 hodin celkem (4.8 hodin v době psaní recenze)
Merhaba arkadaşlar , öncelikle incelemelerimi faydalı buluyorsanız tek bir click ile beğenerek bana destek olursanız sevinirim. Diğer incelemelerime profilimden ulaşıp destek olabilirsiniz.
-------------------------------------------------------------
Oyun adındanda anlayacağınız gibi INK(EN) yani MÜREKKEP ( TR ) ile ilişkilendirilmiş , oyunun olayı bölüm başlarında başladığınız ekranda hiçbirşey olmuyor sadece sizin yönettiğiniz beyaz bir küp var. Küpü her sıçrattığınızda etrafa mürekkep saçıyorsunuz veya düz yürüttüğünüzde yürüdüğünüz yol mürekkep oluyor ve bölümü birazcık şekillendiriyorsunuz , tabi yol hep düz gitmiyor , bölümün şeklini bilemediğiniz için küpten mürekkep saçarak bölümü birazcık ortaya çıkartmanız gerekebiliyor , bunun dışındada zıplamak tutunmak sandığınız kadar kolay bir puzzle oyunu değil INK , sadece yürü zıpladan ibaret değil karşısınıza ilerledikçe çeşitli canavarlar bosslar geliyor. Giderek zorlaşan bölümleriyle sizi alıp götürüyor. Ancak sizi sinir eden tarzda bir oyunda değil INK , öldüğünüzde açtığınız bölümü silmiyor mesela , yapımcılar oyundan soğutan klavye kırdıran şeyleri çok güzel tespit edip ayıklamış oyunda :) Gerek sanatsal açıdan gerek gameplay'in kolay oması ( sadece yön tuşları ) gerekse zaman zaman sizi mücadeleye itmesi yani çerez olmaması yönüyle ben INK'i beğendim. Özellikle puzzle game,indie game,retro game,özgün yapımları seven arkadaşların ilgisini mutlaka çekeceğini düşünüyorum. Bana kalırsa wishlistinizde bulundurun , çünkü indirime girdiği vakit kaçırılmaması gereken bir oyun INK.
Odesláno 19. února 2016. Naposledy upraveno 12. září 2016.
Byla tato recenze užitečná? Ano Ne Vtipná Ocenit
5 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
1.1 hodin celkem
Aslında güzel bir survive oyunu , ancak 10-20 arası fps ile 1 saatten fazla sıkılmadan oynadım , ancak bir yerden sonra insanın canını sıkmaya başlamıyor değil. Ufak tefek zıplarken ileri gitmek ♥♥♥ zor vb oynanış problemi dışında oyununun en büyük eksilerinden birisi şüphesiz bu , yapımcılar fps sorununu çözdüğü takdirde oyun çok fazla oyuncu bulacak ve oyun kalitesi direkman iki üç katına çıkacaktır. Sistem gereksinimlerinin 2 katına sahibim bu da demek oluyor ki hata server kaynaklı , belki durum sadece Türkiye için böyledir bunu bilmiyorum ancak sonuç olarak oyunda fps problemi var ve indirmenizi önermem.
Odesláno 17. ledna 2016.
Byla tato recenze užitečná? Ano Ne Vtipná Ocenit
3 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
1.4 hodin celkem (1.0 hodin v době psaní recenze)
Harika broforce oyununun cehennem melekleri 3 filmine uyarlaması , karakter çeşitliliği orjin oyununa göre çok çok az ve sınırlı ancak yinede eğlenceli bir oyun olmuş , 1 saat gibi bir süresi var oyunun :) Broforce almak isteyipte fiyatına değer mi diye düşüneniniz varsa öncelikle bu oyunu oynayıpta fikir edinebilir , tabiki orjin oyunu bunun çok çok çok daha üstünde bir oyun ! :) son olarak Broforce candır diyorum takdiri size bırakıyorum.
Odesláno 1. ledna 2016.
Byla tato recenze užitečná? Ano Ne Vtipná Ocenit
3 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
0.2 hodin celkem
GENERAL : (4.8/10) - '' Bir saatlik '' eğlence. Çok çabuk sıkıyor.

Oynanabilirlik / Gameplay (2/10)
( Oyunun belki de en çok eleştiri alacak en zayıf kısmı şüphesiz oynanabilirlik. Gemiyi hareket ettirebilmek için mouse'unuzn sol click'ine basılı tutarak mouse ile yön kontrolünü sağlamak bu sıradada hayatta kalabilmek için klavyeden skilleri basmak zorundasınız )

Grafikler / Graphics (6/10)
( Oyunu bir retro oyunu olarak düşünecek olursak grafikler klasik standart düzeyde )

Soundtrack (2/10)
( Bu tür retro oyunları en çok sevdiren şey müzikleridir , gel gör ki bu oyunun müziklerindan gram haz edemedim. Hiç değişmeyen , silah ve gemi seslerini dahi duyamadığımız sadece ve sadece arkaya konmuş dandik birkaç müzikten ibaret. )

Zorluk / Difficulty (8/10)
( İtiraf etmek gerekirse bu oyunun iki iyi yönünden birisi eski retro oyunlara duyduğunuz özlemi depreştirmesi , diğeri ise şüphesiz oyunun zor olması ve sizi sürekli buna karşı gelmeye meydan okumaya kafa tuması. )

Eğlence / Fun (6/10)
( Her ne kadar başlangıçta ( ilk 1 saat ) oyun eğlenceli ve zor olmasından dolayı oynamaya kışkırtıcı olsa da kısa zaman içerisinde sizi sıkıyor , çünkü oyunda ilerledikçe toplayabildiğiniz bir güçlendirme , bir bonus içerik yok. 3 adet bölüm var ve gemilerin geliş sırası dahi her oyunda aynı. )

Belli ki oyunun yapımcıları bu oyunu yaparken 90'ların ateri çocuklarına o duyguyu yaşatıp bir nesil nasıl kapandı hatırlatmak istemiş ve bunu gerçekten , gerçekten başarabilmiş. Oyunu oynamaya başladığım ilk 10 15 dakika sadece bunu düşündüm. Gel gelelim oyunun artıları bununla sınırlı diyebiliriz. Bir çok eksiği mevcut , kolay seçeneğinde oynamama rağmen oyun oldukça zor ve kısa sürüyor. Tonla ateşin altındayken hasar almamak için hiçbir seçeneğinizin olmaması da bunun kanıtı. Yapımcılar oyuna biraz daha bonus içerik güçlendirme vb. eklerlerse oyun biraz toparlayabilir. Genel anlamda özetlememi isterseniz oyun bir saatlik eğlence , sonrası can sıkıntısı ..

[SUMMARY IN ENGLISH ]

Positive ( + )

- Just for a couple hour i remember and missing the oldies (retro games)

Negative ( - )

- It hasn't got any bonus content ( boosters , uprages etc )
- Bad Soundtracks
- Really Bad Gameplay ( You need toholding left click and slide your mouse to move your ship )
- Easy mod is too hard for easy mod :D lol.

If you just want to waste 1 or 2 hour , you can buy it when it has discount , if you want to love and play one game for a long time it is not your game.
Odesláno 31. prosince 2015. Naposledy upraveno 31. prosince 2015.
Byla tato recenze užitečná? Ano Ne Vtipná Ocenit
6 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
3.3 hodin celkem (1.8 hodin v době psaní recenze)
Oyunu masrafsız edindim Kartları için oynayayım dedim 5 dakika da sıkıldım. Zorlayıp düşüreceğim inşallah oynadığım saat aldatmasın, özetlemek gerekirse kuvvetli ingilizce gerektiren bir çocuk oyunu. Özetlemek gerekirse bir geyiği kontrol ediyoruz A ve D tuşları ile geyiği yönlendiriyoruz , ilerletirken hayvanlara tıkladıkça bize onlarla ilgili ilginç bilgiler paylaşılıyor , bazı yerlerde oyunlara denk geliyoruz play diyoruz , geyiğin yiyeceği 5 öğüne tıklayın , 8 karttan aynı olan 4 kartı birbiriyle eşleştirin gib kolay görevler istiyor , bunları tamamlayınca ekranın kapanmasını görev tamamlandığını vb bekliyorsunuz ancak oyun dinamiği o kadar zayıfki karşımıza birşey gelmiyor. Geyik çok yavaş ilerliyor. Çocuk oyunu için fikir iyi ancak gidişat sıfır , çocuğunuza bile almayınız zaten türkçe desteği yok ve bilgiler bayağa ağır ingilizce istiyor.
Odesláno 3. prosince 2015.
Byla tato recenze užitečná? Ano Ne Vtipná Ocenit
3 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
9.5 hodin celkem
Genel olarak oyundan bahsetmek gerekirse oyunda kendi stratejiniz doğrultusunda Prometheus'lara ( oyundaki işçilerimiz ) görevler vererek herkül'ün Hades tarafından kaçırılan sevgilisi Megara'yı kurtarmasına yardım ediyoruz. Oyun herşeyden önce ciddi bir oyun değil. Bu da oyunu daha keyifli bir hale getiriyor , örnek vermek gerekirse Hades Megara'yı kaçırmış , ama hercule abimiz yatak döşek yatmakta , arada sırada kalkıp birkaç devasa kaya tekmeleyip alkışlar ve hayranlıklar karşısında body building'ci gibi çeşit çeşit kas sıkmakla meşgul , yine 4 cü adada Hades'in 3 başlı cehennem köpeği Cerberus'u bir kemikle kendi köpeği yapabilmekte , bunun kasten yapıldığı oldukça belli , adam Hercule abi cool gelsin arada kahramanlığını yapsın gitsin uyusun değil mi ? :) Tamamiyle eğlenerek 9.5 saat keyifleoynadığım bu mini oyunda tüm achievements'leri elde edip Champion of the champions achievement'i ile ödüllendirildim. Artık şampiyonların şampiyonu olarak incelememizi yazabilriiz B)
Lafı daha fazla uzatmadan tarafımca oyunun artı ve eksilerne göz atalım :

Olumlu yönleri (+) :
- Oyunda herhangi bir bug'a rastlamadım. Güzel kodlanmış , işlenmiş hatasız bir oyun.
- Kesinlikle harika soundtrack'lere sahip.
- Çizimler ve renklendirmeler başarılı.
- Çok ciddi bir oyun değil , herhangi bir el becerisi vesaire gerektirmiyor. Oyunu sadece mouse ile kontrol ediyorsunuz.
- Epik bir oyundan ziyade mizahi bir oyun yapmaya çalışılmış ve bu kesinlikle başarılmış.
- Diğer mini oyunlara göre artı bir yön ise oyun kapatıldığı zaman kaldığı yerden yani bölümün yarısından devam edebilmesi.

Olumsuz yönleri :
- Hikayenin daha başarılı işlenebileceğini düşünüyorum. Hikayenin yüzümde tebesüm bıraktığı tek yer finaldeki Hades oldu :) Bunun dışında oyun içindeki mizahlar bile daha keskin ve belirleyiciydi , ben story kısımlarına biraz daha özen gösterilmesi gerektiğini biraz daha şaka eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
- Oyun arka arkaya saatlerce oynanabilecek bir oyun değil , bir süre sonra sıkılıyorsunuz. Ancak araya zaman girince kendisini yine oynatıyor , aç stres at kapat türü oyunlardan.
- Diğer 12 Labours of Hercules oyunlarına göre gerek thief faktörü olmadığından gerekse boostlar'ın çeşit sayısının az olması gerekse puzzle parçaları barındırmaması yönünden daha kolay bir 12 Labours of Hercules olmuş.

Genel Yorum : Oyun 1 tl altına indiği zaman kesinlikle almanız gereken eğlenceli bir oyun olmuş. Kartlarının oldukça eğlenceli olduğunu hatırlatıp , yüksek grafikli yoran oyunlardan sıkılıp dinlenmek istediğinizde başvuracağınız bir oyun olduğunu tekrar edelim. İyi oyunlar !
Odesláno 3. prosince 2015.
Byla tato recenze užitečná? Ano Ne Vtipná Ocenit
3 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
719.6 hodin celkem (573.4 hodin v době psaní recenze)
Recenze produktu CS:GO
Best game on steam , no more words....
Odesláno 22. listopadu 2015. Naposledy upraveno 23. listopadu 2016.
Byla tato recenze užitečná? Ano Ne Vtipná Ocenit
2 osob ohodnotilo tuto recenzi jako užitečnou
1 osoba ohodnotila tuto recenzi jako vtipnou
2.5 hodin celkem (2.5 hodin v době psaní recenze)
This game is really funny and enjoyable. I like this kind of games which are small but good for a waste time. Thanks !
Odesláno 16. května 2015.
Byla tato recenze užitečná? Ano Ne Vtipná Ocenit
< 1  >
Zobrazeno 11–20 z 20 položek