Products

Recent reviews by kuzu

Showing 1-3 of 3 entries
1 person found this review helpful
1 person found this review funny
14.0 hrs on record (7.9 hrs at review time)
BU OYUNU BEDAVA YAPAN HERKESİN AMINA SOKİM BEDAVA DİYE OYNADIK AMINA KOYİM 8 SAATTİR ÖLÜYORUM SADECE BU OYUNU KODLAYANIN AMINA KOYİM
Posted March 24, 2023.
2 people found this review helpful
99.0 hrs on record (69.3 hrs at review time)
Oyunda yaklaşık olarak 60 saati devirdim ve tüm sonlarını oynadım. Spoiler içerebilir o yüzden okumak isteyen ona göre okusun.

Oyunda buglar oldukça fazla ama sanırım bugün içinde 1.05 güncellemesi gelecek ve çoğu bug ortadan kalkmış hale gelecek. Oyunda daha az bug görmek için kalabalığı azalttım. Ne kadar az obje o kadar az bug demek çünkü. Ayrıca çok kalabalığa da gerek yok oyundan zevk alabilmek için.

Oyunun ana hikayesi çok iyi kurgulanmış. Oynarken bir an olsun sıkılmadım. Oyunda çok fazla karakter olduğundan görevler birbirinin benzeri değildi Her görevi yaparken gayet eğlendim. Tek sorun düşmanların mermi emmesiydi. Bu yüzden silahlardan daha çok beyzbol sopası veya katana kullandım.

Yan görevleri yaparak para kazanmak oldukça zor maalesef onu da oyunun artık bir açığı mı diyeyim bol bol kola alıp hurdaya çevirip sattım. Küçük Çin'in üst tarafında kalan bölgede kola makinalarının olduğu bir bölge var oradan 5 dakikada 20 k falan kazanabiliyorsunuz.

Oyunda en sevmediğim özellik sürüş mekaniğiydi. Yok abi hangi araba altımda olursa olsun inanılmaz kötü bir sürüş mekaniği koymuşlar oyuna. Şehirde arabayla gezip keyif almak imkansıza yakın.

Oyun 2-3 ay içinde tamamen oynanabilir noktaya gelecektir bence. Ama GTA V kalitesi beklemek hata olur. Zaten Rockstar ile CDPR'yi kıyaslamak pek mantıklı değil. Oyun 8 seneden beri geliştiriliyor olabilir ama bu adamlar zaten bağımsız bir oyun firmasıydı. Witcher 3 harici ellerinde ne vardı ki? Bundan sonra çıkaracakları oyun üzerinden eleştirmek daha mantıklı olacaktır bence. Artık neyin ne olduğunun farkındalar. Ne zaman tarih vermeleri veya vermemeleri konusunda da bir fikirleri olmuştur sanırım. Bakalım şimdilik kalan yan görevleri de bitirip DLC'leri bekleyeceğim.
Posted December 19, 2020.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
1,625.6 hrs on record (1,110.8 hrs at review time)
CS:GO Review
güzel oyun