Products
Products
in account

Recent reviews by Lacrim

Showing 1-3 of 3 entries
No one has rated this review as helpful yet
293.6 hrs on record (126.2 hrs at review time)
Gezegenlerde gezip, kendi şehrinizi yönetip, uzay filonuzu kurup, ticaret yapıp, isterseniz de kelle avcılığı yapabileceğiniz bir oyun....
Posted November 26, 2021.
5 people found this review helpful
6.3 hrs on record (5.8 hrs at review time)
Early Access Review
Herkese merhaba

Oyuna hakkında detaya çok girmeden yazımı yazacağım, çünkü ücretsiz denemeyi oynadım ve çok ilerleme şansım olmadı.
Grafik, konu, bence başlangıç olarak güzel, aynı başarıyı Forest'da gördüm, bu oyunda grafikler daha canlı sadece, standart bir hayatta kalma mücadelesi yaşıyorsunuz. Ben medium zorlukta oynadım ve çok zor değildi forest ile kıyaslar isem daha kolay diyebilirim. Madde madde olarak artılarını ve eksilerini yazacağım.
-ARTILARI
1. Grafikler başarılı.
2. Ortam güzel düşünülmüş ve gezmesi, inşa etmesi keyifli.
3. Konu başlangıç olarak yeterli ancak ileride nasıl devam ediyor birşey diyemem.
3. Takım olarak oynanması süper olmuş daha da keyiflendirecektir, ama o zaman alan dar kalabilir sanki.

EKSİLERİ
1. Fiyat çok yüksek, Forest yada diğer hayatta kalma oyunları ile kıyaslayınca, çok pahalı. Bu oyunu almak yerine diğer oyunlardan 3-4 tane alıp oynayabilirsiniz.
2. Çok farklı bir oynayış yeniliği başlangıçta göremedim.

Aklıma gelenler ve fark ettiklerim bunlar, hepinize iyi oyunlar. :)))
Posted November 15, 2020.
1 person found this review helpful
49.5 hrs on record (30.7 hrs at review time)
çok başarılı bir çalışma olmuş resmen bağımlılık yaratıyor 2 haftadır her bulduğumuz boş vakitte oynuyoruz tebrikler
Posted November 14, 2016.
Showing 1-3 of 3 entries