Products

Recent reviews by KEBAP POWER

< 1  2  3  4  5  6 >
Showing 1-10 of 51 entries
4.2 hrs on record
çok çok çok yeni. biraz beklemek lazım. keşke bu hali ile çıkartmasalardı
Posted November 13.
No one has rated this review as helpful yet
29.9 hrs on record (23.4 hrs at review time)
binlerce saat oynanır, mikro yönetimi bol. rastlantısal gelişen olaylar yoruyor. tam germiyana yürüyeceğim diyorsun rodosun götü kalkıyor. modları denemedim modlarla daha da güzelleşebilir. 10 saat oynadığım kampanyadan bunalarak buraya kadar geldim.

ekonomi hadisesi cidden saçma sapan yürüyor.
Posted November 11.
No one has rated this review as helpful yet
82.7 hrs on record (53.1 hrs at review time)
wildlands serisinin köpeği bile olamaz, öyle ki breakpoint bundan 150 kee daha iyi. 53 saatte 530 crash! 1530 online kopması.... üzerine 10 senelik oyun. paranın köpeğisin ubisoft
Posted November 3.
4 people found this review helpful
3 people found this review funny
9.3 hrs on record
Zor başka birşeydir, elden ring zordur. Cidden dikkat gerektirir ancak oyunu kuralına göre oynarsanız hata payınız olur yapamazsanız geri döner gelişir akıllanır geri gelirsiniz. arkadaş bu zor değil saçmalık boyutunda. kısacası zor başka birşey saçmalık başka birşey. paramı iade edin.
Posted July 30.
2 people found this review helpful
223.0 hrs on record (143.8 hrs at review time)
1.0.2 güncellemesinden sonra laptop yanıyordu. drop lag manyağı ve ısınma delisi olduk!

şimdi hattori hanzo ile buluştuk - zenci dayı da lord curzonu öldürdü. oyun bitti mi bitmedi mi?

milyarlarca yan görev sürekli görev tablosuna trilyonlarca yeni kötü insan çetesinin belirmesi! harita da katrilyonlarca bişey var.

başlangıç süper zenci dayının ortaya çıkması harika sonunda olay at yarrağına neden bağlandı anlamadım! sanıyorum oyunu erken çıkarmışlar tam değil bu oyun.

oynanırmı evet oynanır ama güncellemeden sonra bir güncelleme gelmesi lazım lan laptop kapandı aq ısınmadan.

kesik kesik parça parça karmaşık duygular içerisindeyim. mitsuhide ananı sikeyim
Posted April 12.
1 person found this review helpful
1 person found this review funny
171.3 hrs on record (161.2 hrs at review time)
türünün tek örneği. oyunun ortasında bug manyağı olmak nedir? oyunu düzelten mod ne demek? bir oyun oynanabilirliği açısından 1000 tane mod eklemek ne demek? ya doğru düzgün bir firmaya sat şu oyunu. tek başına olacak iş değil, ki artık tek de sayılmazsın. şu efsane oyunun anasını siktin attın aq.
Posted March 11.
8 people found this review helpful
0.0 hrs on record
küçük ülkelerin nükleere boğulmasının önüne geçmişler. ya arkadaş teknolojiler çok sonra açılıyor. oyunun gene anasını sikmişler. ki 2000 saat daha oynarım. aqduklarım düzeltin şu oyunu.
Posted February 11.
4 people found this review helpful
9 people found this review funny
2.2 hrs on record (1.5 hrs at review time)
2023 yılın oyunu bu demek... nasıl bir yokluk varmış kiiiiiiii bu saçmalığı yılın oyunu seçmişler. algıda seçiciliğinizi skm.
Posted September 2, 2024.
0.0 hrs on record
klei ne yapsa iyidir. sadece bir planet için dlc isminin kullanılmasını hoş karşılamadım; evet yeni yaratıklar bir sürü makine falan var ancak tam olarak sindiremedim biraz yakıştıramadım. devamı gelir mi bilemedim şimdi. aslında tam olarak ne onuda anlamadım. fakat oni manyağı olarak ne versa alırız. hatta bundan önce ücretsiz verdiği s.o dlc sine entegre genişlemelerine dahi sayarız. son olarak keşke bir dizi planet içerisinde bunu yayınlasaydı da tek bir planet için yapmasaydı.
Posted July 22, 2024.
0.0 hrs on record
Sen marikanın çoluğuna çocuğuna dayak at, gel burda dayak ye. raya luacarya academy büyücüsünün canı 2600 hp, buda daha birinci bölge. 50 str 50 dex 50hp runarc + def buffları ossuruk. bi sektörin gidin aq. bosu göremiyoruz, ulan zırh için 40 stamina bastım harbiden sektörün gidin burdan. aqduklarım. 1400 saat ana oyunda zamanımız var lan bu dlc yi yapacağına aynı paraya optimazasyon getirseydiniz onu alsaydık.
Posted June 28, 2024.
< 1  2  3  4  5  6 >