No one has rated this review as helpful yet
Not Recommended
0.0 hrs last two weeks / 8.1 hrs on record (4.0 hrs at review time)
Posted: Sep 24, 2023 @ 5:24am
Updated: Oct 6, 2023 @ 5:07pm

Oyunu uzun bir süre bekledim. Payday 2'de geçirdiğim 500 saatlik macera gayet güzeldi benim için. Oyun açılışında server sorunlarıyla boğuştu kötü bir çıkış yaptığı doğru. Artı ve Eksiler olarak ayıracağım.
+Yenilikçi bir kaç mekanik eklenmiş. Kasa, kapı açışları, hostage kontrolü zırt pırt.
Gelelim eksilere Evet + ' lar bu kadar.
-Oyun fiziği hala sizi bok çuvalı gibi hissettiriyor. Bok çuvalı gibi koşuyor, düşüyor ve dönüyorsunuz. Evet düşerken yer çekimi hala az gibi :).
-Grafikler üç aşağı beş yukarı aynı. Bir kaç shader, yansıma eklenmesi bir şeyi farkettirmiyor.
-Ana menü ve diğer hud düzenleri berbat ötesi ve bomboş.
-Soyguna girerken artık harita ve krokileri göremiyorsunuz? Düzenleme yapamıyor ve haritayı öğrenemiyorsunuz. Ya da ben hala çözemedim.
-Hala eksik bir ton perk, maske, silah var. Buradan şunu anlayabilirsiniz; Otu boku DLC ile satacaklar. DLC'leri 50-200 bandı arasında değiştirirler.
-Öldürdüğümüz gardiyanları paketleyemiyorum? Bu güzeldi niye kaldırdılar fikrim yok.
-Oyun içi talimatlar ne yapman gerektiğini söylüyor ancak hala belirsizlikler var ve aramak zorunda kalıyorsun başlarda.
-Soygunlar soygun gibi hissettirmiyor baskın gibi hissettiriyor.
-Oyun içi size iş verenler arasında Gus gibi bir abimiz yok hepsi dümdüz tipik karakterler.
-Menülerde ses ayarları gereksiz konuşmaları düzenleyemiyorum.
-ALLAH İÇİN O NASIL BİR TUŞ TAKIMI DÜZENİ AMK. R ile düzenleme O ile gruba adam mı çağırılır. Hangi beyinsize yaptırdınız bunu.

Oyunu tavsiye edip etmemek arasında kararsızım. Oyuna verebileceğim maksimum puan 5. Bu incelemeler ile zaten yakında indirime gitmek zorunda. İndirim bekleyebilirsiniz, tahminen %25 ilk seferde, ardından ilk büyük indirimlerde %40 görme ihtimali var. Şu an almanıza gerek yok oyunda yapılması gereken bir ton düzenleme var. Bekleyin ve İndirimden alın.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
Comments are disabled for this review.