4 people found this review helpful
Not Recommended
0.0 hrs last two weeks / 143.0 hrs on record (87.4 hrs at review time)
Posted: Sep 9, 2018 @ 3:31am

Öncelikle bunları uzun zamandır her türlü mmorpgyi oynamış biri olarak yazıyorum bu oyun beklenen mmorpg isteğini doldurmaya yeter fakat en fazla 10 saat veriyorum size ( ki zaten 10 saat mmorpgler için az bir süre ) 10. saaten sonra sıkılmaya başlayıp üff püff diye diye grind yapıcaksınız sırf para kasmak için haritada kesmediğiniz slot kalmıcak .

Bir diğer yandan oyun biraz aceleye getirilmiş ve sanki fazla beklendi gerek reklam vs. sayesinde herkes oyun harika iyi olucak mütiş oyun falan derken p2w değil falan derken bir bakıyoruz .

P2W'in önüne geçmek için arkadaşımla trade yapamamam ne ya adama pot mu vericem ben sadece tamamı ile boş bir düşünce ve gereksiz. P2W'nin önüne trade ile geçemezsiniz bunu aklınızdan çıkarın.

Bir tane kostüm var haritanın sağ tarafı çöl neredeyse ve çölde dehidratasyon riski var (Susuz kalma) ve bu kostüm onu azaltıyor yada yavaş gelmesini saglıyor bilmiyorum (hatırlamıyorum) ve bu kostümü kullanan adamın üstünde isimi falan gözükmüyor bide hızlı bi karakter oynuyosa ws deyken boku yedin nasıl görücen herifi uçuyo kaçıyo .

Benim bu oyuna puanım 4/10 / Potansiyeli olan bir oyundu fakat kullanılamadı .

Was this review helpful? Yes No Funny Award