Прорецензовані
товари
Товарів
у акаунті

Останні рецензії користувача 乐了

Показані результати 1–5 із 5
Людей вважають цю рецензію корисною: 2
88.1 год. загалом (16.3 год на момент рецензування)
狂战士信条,不需要潜行的
说实话育碧改了不少,可玩性还是很高的
Додано 24 листопада 2017 р..
Чи була ця рецензія корисною? Так Ні Кумедна Нагородити
Людей вважають цю рецензію кумедною: 2
1,663.8 год. загалом (236.7 год на момент рецензування)
Рецензія на CS:GO
这游戏会掉箱子会掉枪,48买来能回本。

反正我不信
Додано 29 червня 2017 р..
1 людина вважає цю рецензію корисною
1 людина вважає цю рецензію кумедною
16.5 год. загалом (12.6 год на момент рецензування)
哦,猫!最赞的可是这个http://tieba.baidu.com/p/4682431505。请叫我活雷锋
你问我为什么好玩? 因为能艹猫 能和猫娘愉快的玩耍
可惜我家猫是太监
Додано 23 листопада 2016 р..
Людей вважають цю рецензію корисною: 36
Людей вважають цю рецензію кумедною: 10
2,256.3 год. загалом (604.8 год на момент рецензування)
想了很久不知道写什么,一开始只知道官服划水,挂机乱窜,真正接触到了TF2的竞技之后才发现这款游戏这么的有趣。这垃圾游戏也出了快七八年了,中间出过不少职业玩家,当然也有娱乐玩家,老手和新手之间的技术差距是天上地下的感觉,新人玩家有些会喜欢玩火焰兵无脑烧,有的喜欢胖子突突突,还有的在一个很小的图里造三四门步哨,所以导致老手很不欢迎新人,但是老手又会抱怨没人来玩,dead game。我想说的是这个游戏并不是以杀人为乐,真正所追求的是技术,若是新人,请选好自己想要玩好的职业,然后就一个劲的死练(当然你如果只是想要娱乐,那么也有很多不同的地图,模式供你选择)。 个人推荐竞技啦!没事干来打pug,这是能增长水平最快的方式,被骂是一定的,但是只是因为你不会玩,只要你有一颗想上进的心,就能成为dalao! 这个游戏中还能遇到许多的人,结识不少的好友,互相帮助互相学习也是很赞的啦!毕竟还有那么多帽子,氪金不能停。
TF2本身的问题是存在的,V社对于他的重视程度也不行,但是如果我们能把玩家这个方面的问题解决,(新人多问问,多看看左下角对话框,老手对新人友好点,别没事干追着个幽灵帽打)我相信TF2能再续个几年的
你要问我滋瓷不滋瓷,那我当然告诉你我是滋瓷的啦+1s
Додано 1 липня 2016 р..
Ніхто ще не оцінив цю рецензію як корисну
13.5 год. загалом (2.7 год на момент рецензування)
不错,有股中世纪奇幻风味,画面也还好,音乐也有味道,总之不错~~
Додано 29 березня 2016 р..
Показані результати 1–5 із 5