STEAM GROUP
Limburgse Jagers Guild-Wars LJGW
STEAM GROUP
Limburgse Jagers Guild-Wars LJGW
1
IN-GAME
11
ONLINE
Founded
April 11, 2012
Location
Netherlands 
ABOUT Limburgse Jagers Guild-Wars

Welkom op de website van de Limburgse Jagers, een Gilde uit het spel Guild Wars.

Dit gilde is opgericht op 5 juni 2005 door "Naan" en "Sjeng". Wij hebben inmiddels een groot gilde van mensen uit Nederlands en Belgisch Limburg. Meer info over het spel kun je lezen op de officiele site, en op ons gilde-forum. Wij zijn op 06-03-2007 benoemd tot Guild of the Week op de Guild Wars site.

We zijn een volwassen NL/BE gilde, waarin enkel NL/BE gildes zitten. We doen voornamelijk PvE, dus missies en quests samen, en soms GvG of PvP. De alliance organiseert regelmatig grote koop/verkoop avonden, waarbij leden goedkoop wapens e.d. kunnen uitwisselen. Ook worden er uitstapjes georganiseerd naar bepaalde missies of elite missies. Al met al een zeer actieve en gezellige alliance.

Lid worden? Dat kan als je uit Nederland of Belgie komt (Je hoeft er niet noodzakelijk te wonen), boven de 18 jaar bent, en lekker gezellig met een paar gekke Guilders wil meegamen. Lees ons Gilde Reglement eens door, en ons Alliance Reglement. Neem dan contact op met Sjeng of een van onze officers in Guild Wars. Registreer je dan ook even op het forum en stel jezelf voor in het "wie ben ik" topic. Wij verwachten wel van onze leden dat ze proberen zoveel mogelijk met de leden die online zijn mee te gamen, want dat is het doel van het gilde. Wij werven niet actief, dus zoekt en gij zult vinden!
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (7)
RECENT ANNOUNCEMENTS
Metro 2033 gratis!
Teleglitch gratis
VIEW ALL (21)
GROUP MEMBERS
1
IN-GAME
11
ONLINE
0 IN CHAT
Enter chat room
Founded
April 11, 2012
Location
Netherlands