Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
мон ӵектысал steamCMD-ез уже кутыса, appid-эз скачать карыны. файловой системаез со скачать пыртэмын ке сервер файлъёсты, соку тон быгатӥськод настроить файлъёсты, со но собере кылдытыны ярлык .exe понна сервер со сётэ тӥледлы пуктыны сое ӝӧквыл правый кнопкаез зӥбыса, собственностья но ватсаса -7777 пыр запуск параметръёсты порт переменной.
та серверез ас дорад компьютерысьтыд ужатӥськод ке, тыныд кулэ луоз компьютеръёсыдлэн публичной IP-адрессы, нош тон озьы ик лэзьыны потэ UDP порт 7777-ез маршрутизаторын но, компьютерын но. windows 10 тон утчаны быгатозы Advanced Firewall Settings но, со тӥледлы укно сётозы, мед пуктозы потон портъёс тон котьку быгатӥськод утялтыны одӥг пырон тон азьвыл лэсьтӥд но выль кутскон тыршыны. кема дыр ортчиз ни, мон маршрутизатор вылын портъёсты усьтӥ но тӥлесьтыд маршрутизатор модельдэс уг тодӥськы, соин ик порт сярысь трос вераны уг быгатӥськы. нош кыӵе амалэн тон серверъёсты уже кутӥськод? мон кутӥсько виртуальной частной сервер пыр ядерной Fall Out серверъёсты хостинг публичной источник двигатель шудон серверъёс.
http://drn0.site.nfoservers.com/hub/drn0/motdpage.php
мы можем пойти на раздор, если тебе так будет лучше. список игровых серверов показывает, что ваш IP-адрес и порт заканчиваются на порт 7777, но все равно говорят, что он закрыт? и не позволяет вам подключиться к игре.
я нашел этот урок, который посмотрел.
https://www.youtube.com/watch?v=9TnA395C6KA
Я думаю, что если вы следовали этому, и оно все еще не работает, то это вполне может быть проблема с маршрутизатором для порта, потому что обычно шаг дополнительных настроек брандмауэра для ПК выполнить легко.