Iryk2fps May 19, 2018 @ 1:28pm
Dodawanie znajomych w Steam
Witam, chciałbym coś państwu przekazać.
Jest to rzecz, o której się niedawno dowiedziałem i bardzo mnie zdziwiła.
Chodzi tu o dodawanie znajomych w Steam. Trzeba zapłacić za tą czynność 5$, czyli około 20 złotych.
Według mnie, jest to bardzo nieuczciwe. Nie widziałem nigdy, by wymagano płatności za coś takiego! Taka czynność powinna być KONIECZNIE darmowa! Było by mi, a także innym graczom o wiele milej i lżej.
Proszę, by państwo to zmienili. Liczę o przeczytanie mojej wiadomości i zastanowienie się nad nią.
Dziękuję.
< >
Showing 1-2 of 2 comments
MrL0G1C May 19, 2018 @ 1:32pm 
It's not $5 to add friends, it's put $5 into the account to stop it from being a limited account, you can buy games with that $5.

Your friends can still invite you when you have a limited account, but you can't invite anyone until the restriction is lifted. It's a slight pain but it's to stop spammers from creating hundreds of throwaway accounts using automatic scripting.
cSg|mc-Hotsauce May 19, 2018 @ 2:09pm 
Dlaczego nie mogę uzyskać dostępu do poszczególnych funkcji Steam?

Aby uchronić naszych użytkowników przed spamem, wyłudzeniami i innymi nadużyciami konta, Steam uniemożliwia niektórym kontom korzystanie z pewnych funkcji społecznościowych.

Złośliwi użytkownicy często używają fałszywych kont, które nie posiadają gier, przedmiotów lub środków w Portfelu Steam. Aby utrudnić im spamowanie, wyłudzanie i phishing innych użytkowników, blokujemy dostęp do niektórych funkcji społecznościowych, dopóki na koncie nie zostaną wykonane transakcje o łącznej wartości 5$.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3330-IAGK-7663&l=polish

:qr:
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: May 19, 2018 @ 1:28pm