Counter-Strike 2

Counter-Strike 2

View Stats:
CS:GO zacina sie przy wchodzeniu na serwer/do gry turniejowej
Witam wszystkich, jak odpalam CS'a i próbuje wejsc na jakiś serwer to przy ładowaniu ścina mi sie całkiem CS i nic nie moge zrobić. Jedynie wyłaczyć ale to przez CTRL+ALT+DELETE. Dzieje mi się tak od ostatniego update gry. Dzieje się tak również przy wchodzeniu do meczu turniejowego przez co mam już bana na 24h. Ktoś mógłby pomóc?

Something went wrong while displaying this content. Refresh

Error Reference: Community_9708323_
Loading CSS chunk 7561 failed.
(error: https://community.cloudflare.steamstatic.com/public/css/applications/community/communityawardsapp.css?contenthash=789dd1fbdb6c6b5c773d)
Showing 1-14 of 14 comments
Mam ten sam problem po ostatnim update...
KoЯn Apr 4, 2015 @ 6:17am 
To samo u mnie...
To samo.
szlug Apr 4, 2015 @ 6:21am 
ktoś, coś ?
No to koledzy mamy ten sam problem, wychodzi na to, że musimy czekać na nowy update CS'a.
Macias Apr 6, 2015 @ 2:29am 
Mam taki sam problem :P
Dogtor Apr 6, 2015 @ 2:35am 
ja zawse mam ten problem. ja tylko czekam gdzies kila sekund/minut i cs dziala.
moze pomoc jak wejdziecie do twojego csgo config.cfg i daj cl_disablehtmlmotd 1
sprawdzie ten video, moze cos pomoze.

ten poradnik tez moze pomoc

Się ciesz że na 24 h ja zagram 1 mecz nastepny zagram i to samo mam tylko że ban 7dni już 2 albo 3 bany mialem a zagranych rankedów 20 chyba -.-.
U mnie problem sie naprawił, wejdzie w folder steam i podfolder steamapps zmiencie nazwe na "old_steamapps". Właczcie steama na nowo i pobierzcie jeszcze raz csa. Po pobraniu wejdzie w folder steam i zmiencie nazwe znowu na "steamapps" i tyle. Mi to pomogło.
xBoskix Feb 18, 2016 @ 10:31am 
umnie rownierz po ostatniej ajtualiocji mi sie wylacza
Kalgal [- -] Feb 28, 2016 @ 2:21pm 
A mi serwer się bez końca ładuje proszę o pomoc robiłem już spójność plików ale i tak nic. :(
mi sie załaduje całkowicie a jak jest odliczanie od 5 to zacina sie i wywala na pulpit
Ugwemubwem Ossas Apr 1, 2017 @ 8:29am 
mi tez wywala bez niczego na pulpit :/
MKL Dec 21, 2017 @ 10:17am 
mie wywala na pulpit cs ładuje sie po czy jak zostałe 5 sekund to wywala na pulpit pomożecie plis
Showing 1-14 of 14 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Apr 4, 2015 @ 4:57am