Kart hakkınız kalmadı
Merhabalar kolay gelsin
Herhangi bir oyun satın alıyorum steamden fakat oyunda koleksiyon kartlarını göster kısmına geldiğimde kart hakkınız kalmamıştır diyor ve bu her yeni satın aldığım oyun için böyle oluyor (oyunu oynama sürem 2 saati geçtiği halde)
Nasıl kart düşürürüm kısmına geldiğimde de hızlandırma paketi için haftada en az 1 kez steamde aktif olun diyor ama ben her gün steamdeyim zaten :)
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
< >
Showing 1-7 of 7 comments
TavukDoktoru Apr 28, 2020 @ 7:03pm 
Aynı sorun benim de başıma geldi. Sen bu sorunu çözebildin mi?
Ryosuke Takahashi Apr 28, 2020 @ 11:44pm 
hayır
Akif May 5, 2020 @ 9:20am 
Aynı problemi yaşıyorum.gerçekten çok sinir.
çözüm bulunduğunda yazar mısınız
Ryosuke Takahashi Jul 21, 2020 @ 12:10am 
Originally posted by Mamitutrᵍᵒᵈ올림死亡:

sorunu hala çözemedim fakat şunu fark ettim. Ücretli bir oyunu steam veya oyun firması kısa süreliğine de olsa ücretsiz yaparsa onun bütün kartları bir anda siliniyor ve kartlara bakmaya çalıştığınızda "kart hakkınız kalmadı" diyor. Ücretsiz aldığın bir oyundan 1 kuruş bile kazanamazsın diyor yani. Kısacası steam "bi akıllı sensin a** keli" diyerek cevabını veriyor.
Originally posted by Ryosuke Takahashi:
Originally posted by Mamitutrᵍᵒᵈ올림死亡:

sorunu hala çözemedim fakat şunu fark ettim. Ücretli bir oyunu steam veya oyun firması kısa süreliğine de olsa ücretsiz yaparsa onun bütün kartları bir anda siliniyor ve kartlara bakmaya çalıştığınızda "kart hakkınız kalmadı" diyor. Ücretsiz aldığın bir oyundan 1 kuruş bile kazanamazsın diyor yani. Kısacası steam "bi akıllı sensin a** keli" diyerek cevabını veriyor.

Buna EA play abonelikleri dahil mi?Çünki abone olup bedava indirdiğim oyunların bazılarından koleksiyon kartı kazanabiliyorken bazılarından kart hakkınız kalmadı yazısı sebebiyle kazanamıyorum.
Ryosuke Takahashi Nov 20, 2020 @ 5:30am 
EA play aboneliği almadım o yüzden bir bilgim yok. alan birisi varsa yanıtlasın
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Mar 27, 2020 @ 1:59am