Alle diskussioner > Steam-fora > Help and Tips > Trådoplysninger
Kart hakkınız kalmadı
Merhabalar kolay gelsin
Herhangi bir oyun satın alıyorum steamden fakat oyunda koleksiyon kartlarını göster kısmına geldiğimde kart hakkınız kalmamıştır diyor ve bu her yeni satın aldığım oyun için böyle oluyor (oyunu oynama sürem 2 saati geçtiği halde)
Nasıl kart düşürürüm kısmına geldiğimde de hızlandırma paketi için haftada en az 1 kez steamde aktif olun diyor ama ben her gün steamdeyim zaten :)
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
< >
Viser 1-7 af 7 kommentarer
TavukDoktoru 28. apr. 2020 kl. 19:03 
Aynı sorun benim de başıma geldi. Sen bu sorunu çözebildin mi?
Ryosuke Takahashi 28. apr. 2020 kl. 23:44 
hayır
Akif 5. maj 2020 kl. 9:20 
Aynı problemi yaşıyorum.gerçekten çok sinir.
çözüm bulunduğunda yazar mısınız
Ryosuke Takahashi 21. juli 2020 kl. 0:10 
Oprindeligt skrevet af Mamitutrᵍᵒᵈ올림死亡:

sorunu hala çözemedim fakat şunu fark ettim. Ücretli bir oyunu steam veya oyun firması kısa süreliğine de olsa ücretsiz yaparsa onun bütün kartları bir anda siliniyor ve kartlara bakmaya çalıştığınızda "kart hakkınız kalmadı" diyor. Ücretsiz aldığın bir oyundan 1 kuruş bile kazanamazsın diyor yani. Kısacası steam "bi akıllı sensin a** keli" diyerek cevabını veriyor.
Oprindeligt skrevet af Ryosuke Takahashi:
Oprindeligt skrevet af Mamitutrᵍᵒᵈ올림死亡:

sorunu hala çözemedim fakat şunu fark ettim. Ücretli bir oyunu steam veya oyun firması kısa süreliğine de olsa ücretsiz yaparsa onun bütün kartları bir anda siliniyor ve kartlara bakmaya çalıştığınızda "kart hakkınız kalmadı" diyor. Ücretsiz aldığın bir oyundan 1 kuruş bile kazanamazsın diyor yani. Kısacası steam "bi akıllı sensin a** keli" diyerek cevabını veriyor.

Buna EA play abonelikleri dahil mi?Çünki abone olup bedava indirdiğim oyunların bazılarından koleksiyon kartı kazanabiliyorken bazılarından kart hakkınız kalmadı yazısı sebebiyle kazanamıyorum.
Ryosuke Takahashi 20. nov. 2020 kl. 5:30 
EA play aboneliği almadım o yüzden bir bilgim yok. alan birisi varsa yanıtlasın
< >
Viser 1-7 af 7 kommentarer
Per side: 1530 50

Alle diskussioner > Steam-fora > Help and Tips > Trådoplysninger
Dato opslået: 27. mar. 2020 kl. 1:59