PUBG: BATTLEGROUNDS

PUBG: BATTLEGROUNDS

View Stats:
Behçet Ç. Jan 30, 2018 @ 4:51pm
PUBG Ready Verdikten Sonra Loading Sorunu
Pubg de ready verdikten sonra yükleme ekranında uzun süre bekliyorum, belirli bir süre sonra arkadan sesler geliyor hatta bastığım tuşlarda işliyor uçaktan atlayabiliyorum mesela ama ekran o yükleme ekranında kalıyor ve oyuna geç giriyorum, çözümü olan var mı ?
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Behçet Ç. Jan 31, 2018 @ 5:45am 
Bilgisayarım 1 aylık monster, 4 gb 1050 Ti ekran kartı, i7-7700 HQ işlemci, 8 gb ram ram var, özellikleri hayli hayli yeterli, daha kötü bilgisayarı olan arkadaşlarım bile bu sorunu yaşamıyor, donanımla alakalı olduğunu hiç sanmıyorum
Kiriakos Miçotakis Apr 10, 2018 @ 10:20am 
aynı sorun bende var kardeşim bendede monster abra a5 12.1.2 hddli olanından var sorunu çözebildin mi araştırdım günlerce bulamadım bi yardımcı olur musun
Behçet Ç. Apr 10, 2018 @ 12:46pm 
kardeşim sorunun kaynağı tamamıyla harddisk, monsterlarda verilen harddisk 5400 rpm, bu nedenle yavaş okuyor buda geç girmeye neden oluyor, ben bilgisayara ssd ekledim ve oyunu ssd ye kurdum, şu an sıfır problemle oynuyorum imkanın varsa sende öyle yap, malesef o kadar güzel bilgisayara koya koya böyle bir harddisk koymuşlar benimde dalgınlığıma geldi, üzücü bi durum, yardımcı olabildiysem sevinirim
Eyvallah kardeşim çok sağol şey sorucam hangi ssd aldın arkadaş isteğini kabul edersen daha kolay olur benim için hangi model aldın bir sürü türden ssd var hangisini destekliyor bilgisayar acaba yardımcı olursan ♥♥♥ svinirim
m.2 ssdlerinde bir sürü türden tipi var pcie destekliyor mu işte bir türü tantanası cıktı bilgisayarımın hangi tür desteklediğini nasıl anlayacagım aldıgın modeli bana iletirsen ♥♥♥ yardımcı olursun
ozan Jul 9, 2018 @ 12:09pm 
aynı hata bendede var bilgisayarımda gayet iyi
< >
Showing 1-6 of 6 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: Jan 30, 2018 @ 4:51pm