Counter-Strike 2

Counter-Strike 2

64 ratings
En Yeni Operasyon Hydra Rehberi - Rozetimi Nasıl Yükseltirim
By Ibrahim Pasha ズ
Bu rehberde size Hydra Operasyonu rozetinizi Bronzdan Gümüşe, Altına ve yeni eklenen Elmas seviyesine nasıl yükselteceğinizi ve bu operasyon hakkında bilmeniz gereken herşeyi anlatacağım.

Translation by Ibrahim Pasha, based on a guide by 3st.

Original Guide
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Bütün bu ne hakkında?
Bu rehberde size Operasyon Hydra rozetinizi bronzdan silvera, altına ve yeni elmas seviyesine nasıl yükselteceğinizi ve bu operasyon hakkında bilmeniz gereken herşeyi anlatacağım.

Rozetinizi yükseltmeniz için en hızlı yolu göstereceğim ve sorabileceğiniz bütün sorulara cevap vereceğim.

Coop Partneri mi arıyorsun?


Grubuma katılın ve Coop partnerinizi buradan bulun!
Hydra operasyonu rozetimi bronzdan silvera, golda ve elmasa nasıl yükseltirim?
Hydra operasyonu rozeti operasyon yıldızı kazanarak yükseltilir.



Önceki operasyonların tersine sadece kazanmanız gereken yıldız değil ayrıca kazanma yolunuz da değişti: Yıldızları direk görevleri tamamlayarak kazanmayacaksınız. Onun yerine Valve yeni sistem olan "Operasyon XP" getirdi, Profil Seviyesine benzer şekilde çalışıyor.
Her kazandığın 2000 XP için bir yıldız kazanırsın. İki farklı Operasyon XP var: Muhafız XP ve Event XP.

Muhafız XPyi Hydra operasyonu görevlerini yaparak bu şekilde 7 yıldıza kadar kazanabilirsiniz. Gün başına tamamlayabileceğiniz görev limiti yok, yani ne kadar çok oynarsan o kadar hızlı seviye atlarsın.
Event XPyi Hydra eventlerine katılarak kazanabilirsin. Bu şekilde 18 yıldıza kadar kazanabilirsiniz. Hydra eventleri War Games, Wingman ve Weapon Expert arasında her hafta değişiyor.
Her hafta bir rank (2000 XP) atlama sınırın var. Ancak, eğer rank atlamayı başaramazsan diğer haftanın eventinde iki kez rank atlayabilirsin. Yani her hafta oynamana/her evente katılmana gerek yok.


Operasyon Hydra Rozeti (Bronz)


Operasyon Hydra Rozeti (Gümüş)

Rozeti yükseltmenin/yıldız kazanmanın en hızlı yolu ne?
Önceki operasyonların aksine Hydra Operasyonu istediğin kadar görev yapmana izin veriyor. Bu yüzden en hızlı yolu yok: Ne kadar fazla oynarsan o kadar Muhafız görevini yaparak rank atlarsın. Ondan sonra Hydra eventlerine katılacaksın. Eğer bütün Muhafız görevlerini yapmaya hemen başlarsan ve Hydra event XPni toplamaya hemen başlarsan Altına 10 haftada (Ağustos'un başında) ve Elmasa 17 haftada (Eylül'ün sonunda) ulaşırsınız. Bunu hızlandırmanın hiçbir yolu yok.
SSS - Sıkça Sorulan Sorular
Operasyon Hydra Rozetini nasıl alırım?
Hydra Operasyonu bileti alarak onu hesabınızda aktifleştirerek Hydra Operasyonu Rozetini elde edebilirsiniz. Bileti steam pazarından veya CS:GO ana menüden alabilirsiniz.
Bileti aldıktan sonra onu CS:GO evanterinizde bulacaksınız. Aktifleştirdikten sonra Bronz operasyon rozetini evanterinde bulabilirsin.

Operasyon ne zamana kadar sürüyor? / Rozetimi yükseltmek için be kadar zamanım var?
Operasyon Eylül 2017de sona erecek.

Rozetimi neden yükseltmeliyim?
Neden yapmayasın ki? Tabii ki rozeti yükseltmek zorunda değilsin. Ama Hydra Operasyonu Biletini aldığın zaman herşeyinden fayladanmalısın. Altın veya Elmas rozet bronz veya gümüş rozetten daha iyi görünüyor. Ekstradan Operasyon XPleri ekstra drop veriyor.

Muhafız XP ve Event XP nasıl kazanırım?
Muhafız görevini tamamladığında muhafız XP kazanırsın. Muhafız görevini istediğin kadar tekrar oynayabilirsin, ancak Muhafız XP sadece bir kere kazanabilirsin.

Event XP haftalık Hydra eventlerine katılarak kazanabilirsin. Her oyunca 2000 ulaşılabilir Event XP ile sınırlı bir havuzda başlıyor, ve havuz her hafta 2000 XP artıyor(Maximum 36,000 XP). Bütün Event XPleri tek seferde de kazanabilirsin, yada zamanla yavaş yavaş da kazanabilirsin. Eğer bazı haftaları kaçırdınız veya geç başladıysanız merak etmeyin - her oyuncu aynı maximum Event XP sahip.

(Valve'nin resmi SSS kısmından alınmıştır.)

Hydra Eventleri nedir?
Her hafta Hydra Operasyonu event grubu arasında döner. Hydra eventleri benzersiz oynanış sunar ve Operasyon süresince bütün CS:GO oyuncularına açıktır. Eventlere ana menüdeki Hydra Operasyonu panelinden katılabilirsin. Eğer Hydra Operasyonu biletin varsa Event XP kazanma şansın da olacak.

Üç adet haftalık event var: Wingman, Weapon Expert, ve War Games. Wingman ve Weapon Expert kendine özel rankları olan rekabetçi modudur ve War Games normal oyuna kendine has özellikler eklenmiş halidir. Bu üç eventlerden biri her hafta oynanacaktır.

(Valve'nin resmi SSS kısmından alınmıştır.)

Hydra Opeasyon silahları ve Hydra Kasası droplarını nasıl kazanabilirim?
Ne zaman yeterince Event XPyi Operasyon Yıldızı kazanacak kadar kazanırsan item kazanırsın, bu Hydra Kasası da olabilir Operasyon Silahı da olabilir. Ayrıca, ne zaman Operasyon Yıldızı kazanacak kadar Muhafız XP kazanırsan Operasyon Silahı kazanırsın.

Eğer yıldız kazandığın maçta normal drop alırsan operasyon itemini almak için başka bir maç daha tamamla. Operasyon silah dropları şu Operasyon Koleksiyonlarından birinden gelecek: Cobblestone, Cache, Overpass, Gods and Monsters, The Rising Sun, ve Chop Shop.

Muhafız görevleri tamamlanarak ve eventlere katılarak toplanda 16 Operasyon Silahı ve 9 Hydra Kasası kazanılabilir.

(Valve'nin resmi SSS kısmından alınmıştır.)

Operasyonda hangi maplar var?
  • cs_agency
  • cs_insertion
  • de_austria
  • de_blackgold
  • de_lite
  • de_shipped
  • de_thrill
Son Sözler
İyi eğlenceler! Eğer rehberi beğendiyseniz yorum yapın ve 5 yıldız verin. :)

Eğer Sıkça sorulanlar kısmında olmayan sorunuz varsa rehberin yorumlar kısmına yazmayı ve/veya grubuma katılın ve oradan sorun.

Profil seviyeni nasıl yükselteceğini öğrenmek mi istiyorsun? Rehberim için buraya tıkla
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=870454078

Eğer co-op partneri arıyorsanız lütfen grubumun forumunu kullanın.
30 Comments
Hidrobr Nov 18, 2020 @ 6:39am 
Güzel olmuş kardeşim sende benim son rehberime mesaj atıp like atarsan sevinirim :)
Krystal Dec 21, 2019 @ 11:37pm 
How to get free skins?
1) Go to pvpro .com(remove the space)
2) Start registration
3) In RAF code, use: KrySTaL100
4) Get 10000 coins and buy skins

Как получить бесплатные скины?
Заходим на pvpro .com(убираем пробел)
Регистрируемся
Используем Refcode: KrySTaL100
Получаем 10000 монет и покупаем скины
ölüm meleği# May 3, 2018 @ 8:54am 
abi görevler gelmedi bana aldım rozeti
MASTER BRAWLER YT Mar 26, 2018 @ 10:23am 
birşey dicem 2018 de geçersizde o arkaplan nasıl geldi yeşil?
CrKnKRaLL Dec 13, 2017 @ 9:32am 
olum ben daha yeni aldım operasyon bitmiş galiba bakmadan aldım oyunda cıkmıyor yani giremiyorum bi el atsanız
zelKA Nov 5, 2017 @ 6:16am 
Almayın beyler alıcaksanız da hile satın almanız ve kullanmanız gerekiyor.Hile kullanım orası cok yüksek illaki her macta ya karsı takıma yada sizin takımınıza 1 tane hileci geliyor ve bağıra bağıra hile olduklarını söylüyebiliyorlar anlamıyorum bu operasyonlardaki hile kullanımının önüne neden geçilmiyor owerwatcha düşmüyor reportlar diye mi bir yolu olmalı bu kadar vurdumduymazdan gelinmez yazık yahu !!
ToXiC Oct 28, 2017 @ 10:06am 
suan alsammı?
CuAxy Oct 25, 2017 @ 7:12pm 
arkadaşlar görev yapıcaklar eklesin
XaNo Oct 23, 2017 @ 9:09am 
beyler muhafız görevinde sonlardayım yapamıyorum 24. yıldızda kaldım bana yardımcı olucak biri varmı 3 görev kaldı onları yaparsam 25 yıldız olucak yardım edicek ekliyip mesaj atsın lütfen
HaloDayi Oct 8, 2017 @ 10:48am 
ne zaman bitiyor