Falco
Matej   Bratislava, Bratislava, Slovakia
 
 
◥▶◀◤
Currently Offline
RedBull | Buying skins Dec 23, 2015 @ 9:39am 
:candycane: Veselé Vianoce, príjemné prežitie sviatkov :2015holly: veľa darčekov a štastia do nového roku, ti praje RedBull :clementineelf:
chazy Dec 23, 2015 @ 6:24am 
Na :snowflake:Vianoce:snowflake: fľašu dobrej :dwayneelf:vodky:dwayneelf:,veľa expov, hrania, zdravia, many a pohody v Novom roku. Kapra, čo má málo kostí, ku kaprovi veľa hostí a darčekov do sýtosti. Nech radosť a šťastie vládne u Vás doma, nech zďaleka obchádza Vás nešťastie a smola. :snowflake:Veselé Vianoce ti praje Chazy :cute: :cute:
RedBull | Buying skins Dec 21, 2014 @ 3:49am 
A už zase po roku, máme tu Vianoce. A preto ti :happyelf: [SVK]RedBull praje všetko najlepšie. Veselé Vianoce :candycane: Šťastný Nový rok ! :steamflake:
Davy Dejvinko Apr 26, 2014 @ 12:47pm 
Falco by mal pravdepodobne podľa toho a zamerať sa na základe toho aby si mohol zamedziť prácu, na základe toho keď má možnosti by mohol pracovať naďalej. Falcovy by som odporučil len to, na základe toho, že ľudia ako vzácny sú ako samozrejme pozerajú svet ináč ako sú okolo nich. Na základe toho by som požiadal akože aby si zamedzil len to, aby si okolo seba mohol spraviť to vymoženosti medzi ľudí, vzájomných stykov a naďalej.
way2juicy Dec 30, 2013 @ 2:25am 
:rshout:
RedBull | Buying skins Dec 20, 2013 @ 7:24am 
A už zase po roku, máme tu Vianoce. A preto ti :rufussmile: [SVK]RedBull praje všetko najlepšie. Veselé Vianoce :Deer: Šťastný Nový rok ! :B1: