POSTAL 2
Polish Translation for POSTAL 2 and Paradise Lost
 Dit topic is vastgepind, dus het is waarschijnlijk belangrijk
ManChrzan  [ontwikkelaar] 11 dec 2016 om 15:42
FAQ - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ! :)
1. Czy spolszczenie obejmuje też dodatek Apocalypse Weekend i Paradise Lost?
Dodatek Apocalypse Weekend tak, Paradise Lost nie, aczkolwiek niedawno rozpoczeliśmy prace nad jego tłumaczeniem :)

2. Gra mi nie działa!
W takich sytuacjach zawsze pomaga sprawdzenie spójności plików gry i ponowne zainstalowanie spolszczenia. (Aby to zrobić wejdź w POSTAL 2 > Właściwości > Pliki Lokalne > Sprawdź spójność plików gry)

3. Dlaczego w folderze spolszczeniu znajdują się mapy (poziomy) ?
Pliki poziomów zostały zmodyfikowane po to aby podczas przerywnika filmowego (cutscenki) polskie dialogi które były dłuższe na siebie nie nachodziły. Dodatkowo dodaliśmy niewykorzystane wcześniej dialogi.

4. Wolę angielski dubbing jak zainstalować spolsczczenie tak aby napisy były tylko po polsku?
Nie podmieniaj folderu "Sounds_PL" oraz "Maps_PL".

5. Zasubskrybowałem moda ale gra jest nadal po angielsku.
Heh, jak mogłeś nie zauważyć tego wielkiego żółtego napisu na pierwszym screenie?
Laatst bewerkt door ManChrzan; 1 aug 2018 om 11:59
< >
1-15 van 31 reacties weergegeven
7. Punkt nadal mam gre po angielskó co robićć?
ManChrzan  [ontwikkelaar] 16 dec 2016 om 8:15 
Hahah bardzo smjesne mateuszku...
Ej tak na serio to naprawdę, naprawdę niesamowita robota!
Ja mam inny problem, po dodaniu ( a raczej zastąpienia plików ) z tłumaczeniem wszystko działało jak należy. Niestety kiedy wczytóje plik zapisu nie mam niczego co miałem w ekkwipunkku, nie mg kopać, sikać, nawet nie mam broni "dłoń".
ManChrzan  [ontwikkelaar] 1 jan 2017 om 4:29 
Origineel geplaatst door Maniś:
Ja mam inny problem, po dodaniu ( a raczej zastąpienia plików ) z tłumaczeniem wszystko działało jak należy. Niestety kiedy wczytóje plik zapisu nie mam niczego co miałem w ekkwipunkku, nie mg kopać, sikać, nawet nie mam broni "dłoń".
Niestety czasami zdarza się taki błąd, możesz zacząć grę od nowa po polsku albo jeśli naprawdę chcesz kontynuować od któregoś dnia to możesz zasubskrybować xMod w workshop. Dzięki tej modyfikacji możesz sobie przywołać dowolne bronie oraz zmieniać dzień itd.
Laatst bewerkt door ManChrzan; 1 jan 2017 om 4:29
Nie ważne czy zaczne nową , po wczytaniu zapisu i tak dalej to się dzieje.
ManChrzan  [ontwikkelaar] 1 jan 2017 om 10:36 
Nie ważne czy zaczne nową , po wczytaniu zapisu i tak dalej to się dzieje.
LOL, to niemożliwe... a może. Ja wiele razy testowałem spolszczenie i nigdy nic takiego mi się nie przytrafiło. Może spróbuj wejść w folder gry, usunąć folder Save a następnie w folderze System usunąć plik konfiguracyjny Postal2.ini (co zresetuje ustawienia sterowania itd. ale usunięcie go często pomaga gdy są jakieś błędy) lub sprawdzić spójność plików i zainstalować spolszczenie od nowa.
Laatst bewerkt door ManChrzan; 1 jan 2017 om 10:37
mam nawet screana jak zabiłem "swoją kopię?, Gościa którego biłem który walił tekstami naszego bochatera który wyglądał tak samo jak my , mam screana"
ManChrzan  [ontwikkelaar] 1 jan 2017 om 12:11 
mam nawet screana jak zabiłem "swoją kopię?, Gościa którego biłem który walił tekstami naszego bochatera który wyglądał tak samo jak my , mam screana"
Też miałem kiedyś podobny bug z wyjściem z Kolesia gdy zainstalowałem dużo modów i potem coś się zepsuło ale to na starej wersji gry 1409 z modem AWP.
Skoro podałes nam instrukcje, porady itp. to do czego jest nam potrzebne spolszczenie na steamie? (chodzi o te do zasubskrybowania):FastFood:
ManChrzan  [ontwikkelaar] 27 jan 2017 om 10:41 
A da się usunąć ten przycisk? Jeśli tak to proszę powiedz mi jak ;)
jest maczeta w postal 2 A WEEk Paradise w tej wersji steamowej?
ManChrzan  [ontwikkelaar] 19 okt 2017 om 11:56 
jaja se robisz?
Wyskakuje mi błąd jak włączam Nie uda³o siê wpisaæ Entry: Nie mo¿na znaleŸæ BoltonDef w pliku 'BoltonDef AIPack.BoltonDef_HalloweenFacePaint_Clown'

Historia: UGameEngine::Init <- InitEngine
ManChrzan  [ontwikkelaar] 31 dec 2018 om 6:26 
a to nie wiem, sprawdź spójność plików.
< >
1-15 van 31 reacties weergegeven
Per pagina: 1530 50