Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
Dodatkowo to moja sugestia, może przy wyborze piastów powinna być inna ścieżka dla Polski? Bez monarchii elekcyjnej, a może np walka ze szlachtą i robienie monarchii absolutnej. Albo sojusz z miastami (konfederacja gdańska) i monarchia konstytucyjna na wzór anglii?
Sam nie wiem, czemu ten błąd wyskakuje. Co ciekawe u mnie też się on pokazywał. Może jakoś to poprawię.
Co do propozycji - historycznie Polska była monarchią elekcyjną i w moim modzie nią na początku będzie zawsze. Choć twierdzę, że pomysł nie jest najgorszy.
Obecnie robię tradycyjną drogę jagiellonów i tutaj ten błąd też występuje, nie jestem w stanie zrobić misji Union over Sweden - ponownie ten sam błąd.
O to ma potencjał, nie wiem o co chodziło z tymi misjami dokładnie, ale ogólnie bardzo dobra robota z modem.
One other thing is that the "Polish black gold" mission can become impossible to fulfil because Krakow and Lublin change their resources to Coal and so you can't build other trade good buildings on them, which is a requirement of the mission. A quick fix would be to add Furnace to the list of buildings that satisfy the requirement.