Fran Bow

Fran Bow

42 ratings
Усі досягнення у грі Fran Bow
By драгстерія
У цьому посібнику ви можете знайти керівництво по тому, як зібрати усі досягнення у грі Fran Bow.

Це дуже атмосферна крута розповідь про дівчинку, яка пережила жахливу втрату, та про те, як вона намагається впоратися з цим. Багато років тому ця гра для мене стала справжнім відкриттям, і тоді я проходила її ще на телефоні, з нетерпінням чекаючи виходу нових розділів. І зараз я вирішила знову пережити цей досвід. Проте я помітила, що в стімі досі немає україномовного гайду на тему того, як здобути всі досягнення! Тож я вирішила створити його самотужки. Тим паче, що всі досягнення здобуваються доволі просто, і, якщо ви нічого не пропустите, ви можете здобути їх усі під час першого проходження.

Принагідно також хочу нагадати, що, попри те, що в стімі немає офіційної української локалізації, ви все одно можете знайти її на просторах інтернету чи навіть в самому стімі. Тож дуже вас прошу проходити ігри або ж мовою оригіналу, або ж вашою рідною українською.

Приємної гри!
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Розділ 1

Sleepy Princess (Спляча принцеса)


Для того, щоб здобути це досягнення, вам потрібно приспати охоронця, а не проливати на нього каву. Зробіть гачок для ключа з поясу для халату, тримача фіранки та тростини. Візьміть тістечко на кухні зі столу, поговоріть з дівчинкою-чаклункою Енні, яка сидить на дивані, і вона дасть вам пігулку. Поєднайте ці два елементи в інвентарі. Після цього запропонуйте тістечко бридкому охоронцю. В діалозі будьте наполегливими (використовуйте варіанти Б).



I found my way out (Я знайшла свій вихід назовні)


Щоб здобути це досягнення, наприкінці глави 1 пройдіть лабіринт самостійно (не скіпайте його клавішею у верхньому правому кутку). Для цього достатньо рухатися за котом, але не попадатися до лап тіней.

Розділ 2

It tasted fabulous! (Це дуже смачно!)


У будинку близнючок тричі натисніть на кекси та шоколадний пиріг пиріг, поки Френ не погодиться їх з'їсти.



I burn you! (Я спалю тебе!)


Для того, щоб виконати це досягнення, треба видертись у вікно на кухні та підібрати дошку ліворуч від жаби. Потім прийміть таблетки, підніміться по цеглинам в колодязі та поставте дошку, щоб дістатися до підв'язаної пляшки. І замість того, щоб перерізати мотузку ножем, спаліть її сірниками.



Hello dolly! (Привіт, лялько!)


Після перемоги над близнючками (коли завершите ритуал), підійміться на горище до пана Опівніч, та зазирніть до дитячої коляски. Ви побачите, що замість двоголової дитини там тепер улюблена лялька близнючок.



Reunite with Mr.Midnight (Возз'єднання з паном Опівніч)


Це сюжетне досягнення, яке буде розблоковано одразу після того, як ви випустите кошеня з клітки.



Toad on board! (Жаба на борту!)


Завершіть міні-гру з жабою самостійно.

Розділ 3

Faster than a snail! (Швидше за равлика!)


На базарі біля водоймища ви знайдете равлика з великим мішком грошей. Потрібно перемогти його п’ять разів у міні-грі в хрестики-нулики.



Dr. Love (Доктор Кохання)


Возз'єднайте розлучену пару. Ви знайдете дружину Котрема на маленькому острові. Принесіть їй червону квітку і поверніться на вершину гори взимку.



The kind thief (Добрий злодій)


Поверніть вкрадений паном Опівніч рожевий квиток чоловіку напідпитку в барі.



A troll... RUN! (Троль... БІЖИ!)


Наприкінці третьої глави вам треба закінчити гру без автоматичного пропуску.


Розділ 4

Oops! You crashed the game (О ні! Ваша гра "вилетіла")


Пройдіть три рівні гри на комп'ютері Ітворда праворуч від нього. Після цього подолайте також боса-курча. Як тільки-но ви переможете, гра вилетить, і ви здобудете досягнення.



Check! (Є!)


У машинному відділенні клацніть на лабораторному столі. Використайте зелений олівець на порожньому полі у списку інгредієнтів, щоб позначити «AFM» (вогнеягоди) у списку розчинів.



Feeding the robot rabbit (Годування робо-кролика)


Випийте пігулки у кімнаті з кроликом, в яку вас відведе Ітворд, і ви побачите велетенського робо-кролика. Згодуйте йому три морквинки, які можна підібрати в нижньому лівому кутку, для отримання досягнення.



Memorial (Меморіал)


Запаліть свічки на могилах ваших батьків сірниками з інвентаря.


Розділ 5

The old story (Старовинна історія)


Закрийте двері кімнати, де лікар прив'язаний до крісла. Натисніть на чорно-білу фотографію, заховану за дверима. На ній ви зможете побачити фото вчених та пацієнтів Центру дослідження мозку та отримати після цього досягнення.




This is Electroman! (Це електрочоловік!)


Наприкінці розділу тричі вдарте лікаря струмом, потягнувши за важіль.



The end (Кінець)


Завершіть проходження гри "Fran Bow".


Приємної вам гри!

4 Comments
fall Nov 27, 2023 @ 1:06pm 
Дуже допомогло! Дякую велике!
gaster1986 Oct 19, 2023 @ 2:19pm 
круто! гарно, що є україномовний посібник :steamthumbsup:
vivatverum Aug 22, 2023 @ 2:43pm 
Велике дякую! Класний зручний гайд ♡
Getsuga Tenshō Aug 6, 2023 @ 9:39am 
Дякую!