Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut

Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut

Not enough ratings
[UA] 100% ShadowRun Dragonfall
By Garry_Ga11er
На жаль поки не знаходив відповідних гайдів на українській мові для Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut тому вирішив вперше опублікувати такий посібник.
Буду радий зворотньому зв'язку та зауваженням.


Хочу подякувати англомовному посібнику на який спирався при проходженні гри та написання свого посібника:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=317278855
Буду вдячний якщо подякуєте також цьому автору


   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Сюжетні досягнення
Сюжетні досягнення: 10

Наркопритон Місце відпочинку(The Drug Pit)

Novahot or Not?
В ході першої місії до вас додасться новий декер на заміну втрати. Для нього буде потрібно виконати одне невеличке завдання після чого, Бліц попроситься до вас на постійну основу.

Application of Force
По завданню вам потрібно отримати ключ від Френка. Для того щоб отримати це досягнення згадайте що ви знаходитесь не в пансіонаті благородних дівиць і покажіть йому хто сильніший.


It Was a Massacre
Після того як ви почнете заворушку з Френком, то далі це досягнення не змусить себе чекати. Із задач все доволі просто зачистити повністю будівлю від членів його банди.


Trial Run (Пробний забіг)


Money Talks
Це досягнення ви отримаєте після того як по сюжету назбираєте для Аліси 50 000 ньюйен для цього потрібно регулярно скидати на рахунок кошти в її фонд добробуту :)

Для ваших донатів потрібна робота, якою любязно вас забезпечить Лука Дурр який буде чекати вас у Кафе. Для початку він запропонує вам пробний забіг для визначення ваших здібностей.

Originally posted by author:
Місія "Пробний запуск" передбачає зустріч з трьома іншими персонажами, які приєднуються до вас у місії. Щодо того, як завершити цю місію так, щоб це було прийнятно для Луки Дюрра, є різні способи зробити це. Для зручності залишу тут підказки для моментів де в мене виникли складності:


- Після входу в район Житлових приміщень, розблокувати краще "Безпечні двері" поряд з Квартирою 302 (потрібен кібердек та декінг 4) і підключився до терміналу в кімнаті безпеки. У Матриці я розблокував люк, Квартиру 301 та Квартиру 302. Потім я продовжив обшук двох квартир, знайшовши кілька кредитів у Квартирі 301 та термінал у Квартирі 302 (потрібен декінг 4) з даними, які можна продати.

- Коли Джеймс встановлює останню з камер, спрацьовують сигнали тривоги. Я повернувся до кімнати безпеки і ввійшов в Корисний люк, який насправді є доступом до метро. Це дозволяє вам покинути місію, не стикаючись з жодними охоронцями на виході.

Після цього ви повертаєтеся до Кройцбазару і повертаєтеся, щоб зустрітися з Лукою Дюрром. Просто погодьтеся працювати з ним, і ви пройдете прослуховування.

Далі вам будуть надані міні-завдання від Луки Дюрра під час місій. Виконайте ці завдання, а потім поверніться до Луки Дюрра, щоб отримати свою винагороду. Ви можете знайти три додаткові задачі під час наступних місій:

- False Flag: Після входу в будівлю Гуманістів, Лука Дюрр зв'язується з вами і просить залишити лідера Гуманістів, Волькера Штала, у живих. Просто дозвольте йому втекти, і ви завершите цю мету. Це також вимога для досягнення "Кожен заслуговує другий шанс".

- Mk VI: Коли ви направляєтесь до ліфта після використання Чорної скриньки, Лука Дюрр зв'язується з вами. Він просить вас доставити непошкоджену Модель Mk VI йому, а не своєму клієнту. Для цього просто пройдіть місію, а потім, коли ви привезете Модель Mk VI назад до гаража, ви побачите два транспортні засоби там. Виберіть поставити Модель Mk VI у Вану Ложі, і ви завершите цю мету.

- Bloodline: Коли ви прибуваєте на місію, почніть направлятися до будівлі Азтектехнолоджі. Досить швидко Лука Дюрр зв'язується з вами і просить вас доставити повідомлення виконавчому директору Азтекноіндустрії. Ви можете знайти виконавчого директора в офісі на першому поверсі північніше великої кімнати з ліфтом. Просто скажіть йому: "Ми раді, що Проект Вінсент розвивається так добре", і ви завершите цю мету.

Після того, як ви поговорите з Лукою Дюрром після завершення останньої з місій, ви отримаєте досягнення. Також, коли ви завершите ці завдання, ви знайдете пакунок, який чекає на вас всередині вашої бази в Кройцбазарі у кімнаті, де зазвичай знаходяться Дітріх, Данте та Поль Амсель. Усередині ви знайдете Прототипний Бойовий Костюм, одяг з 8 броні, який додає +1 до всіх атрибутів, та кілька інших цікавих речей.


False Flag (Фальшивий прапор)
Перед тим як зайти в велику залу на локації, зробіть збереження щоб можна було отримати 2 досягнення одразу (так буде простіше :) )

Stahl Out
У місії "Фальшивий прапор" вбийте Волькера Шталя. Коли бій починається в його офісі, Шталь спробує втекти і втекти. На щастя, він має дуже мало здоров'я, тому його легко убити. Добре підходить для цього снайперські гвинтівки, якщо ви такою не володієте то раджу взяти з собою Ейгера.

Everybody Deserves a Second Chance
У місії "Фальшивий прапор" дозвольте Волькеру Шталю втекти, коли розпочнеться бій. Він вийде зі свого офісу через двері, через які він увійшов, в напрямку виходу. Вам просто потрібно дати йому піти, і ви отримаєте досягнення, як тільки він вийде. Він зникне протягом 2-3 ходів, тому це досить швидко.

Hard Times (Тяжкі часи)

Doesn't Have To Be This Way
У місії "Складні часи", яку ви отримуєте з листа від Гунарі Меттбаха, знайдіть мирне рішення проблеми крадіжок у Кройцбазарі. Після спілкування з Кворіном(Quorin) на станції Гезундбруннен, знайдіть легеню банди "Рабенгейстер"(Rabengeister gang's) і знову зустріньтеся з Кворіном(Quorin). Під час розмови з ним, оберіть узгодження компромісної угоди між Гезундбрунненом та Кройцбазаром (потрібно 3 бали харизми).
Сюжетні досягнення ч.2
Bloodline(Кровні зв'язки)

Don't Try This at Home

У місії "Кровне зв'язки" (набіг на Азтектехнолоджі), вам потрібно перевантажити генератор без попереднього спрацювання сигналізації. Довго мучився з цим досягненням. Допоміг посібник цього пана: http://store.steampowered.com для зручності нижче залишаю переклад його трудів (якщо вам буде не важко поставте палець угору для нього):

Originally posted by author:

1. Після входу на територію місії поза будівлею Азтектехгнолоджі, перейдіть на протилежний бік будівлі, ігноруючи фронтальний вхід та стоячих там охоронців.

2. Приблизно там ви побачите автобус, деякі комп'ютери та людину на ім'я працівник LTG. Поговоріть з робітницею і переконайте її покинути цю область (потрібно декінг 4, а потім або харизма 5, або сила 6). Коли робітниця піде, підійдіть до коробки LTG, біля якої стояла робітниця, і розблокуйте недалеко розташовану двері вантажного доку (потрібно декінг 4 або хакер у вашій команді).

3. Тепер, коли ви всередині будівлі, вам потрібно знайти собі маскування, оскільки якщо вас помітять охоронці, сигналізація спрацює. Спочатку проте підійдіть до терміналу поруч із дверима 4 (він знаходиться прямо, потім наліво від місця входу). У Матриці ви знайдете Керування ліфтом, Камери безпеки та Керування замками на дверях. Відкрийте усі три, а потім вийдіть з Матриці.

4. Тепер, щоб знайти маскування, скористайтеся камерами безпеки, які ви захопили, щоб отримати уявлення, де знаходяться охоронці та їх маршрути патрулювання. Перейдіть на південь від вашого положення, до розблокованої двері з іншого кінця коридору. Є охоронець, який патрулює наступну область, тому слідкуйте за ним і зачекайте, поки він не вийде в лобі (показано на Камері безпеки 1), перш ніж якомога швидше перейти дорогу до дверей 1. Усередині кімнати дверей 1 ви знайдете шафу з уніформами охоронців. Одягніть їх.

5. Тепер ви маєте маскування, яка захистить вас від спрацювання сигналізації відразу, як тільки вас помітять, але вам все ще потрібно промовляти свій шлях через будівлю. Пройдіть через двері 5, і охоронець запитає вас, що ви тут робите. Переконайте його, що ви маєте право бути тут, і він покине вас у спокої (потрібно харизма 5 або Етикет: Безпека). Тепер ви вільні використовувати ліфт, щоб перейти на підземний рівень, або спочатку завітати до виконавчого Азтектехгнолоджі його офіс (показано на Камері безпеки 2), якщо ви робите Об'єктив Ложі.

6. Після використання ліфта ви опинитесь на підземному поверсі, де знаходяться ваші цілі. Проте, перш ніж ви досягнете їх, вам доведеться мати справу з кількома групами охоронців, які всі хочуть знати, що ви тут робите. Для першої групи, яку ви зустрінете відразу після відкриття першої двері на цьому поверсі, вам знадобиться або харизма 6, або Етикет: Безпека.

7. Після того, як ви ввели в оману перших охоронців і вони втекли, ви можете продовжити у наступну область з Дверима вибухонебезпеки лабораторії. Підійдіть по коридору і увійдіть в маленьку кімнату з терміналом, в який ваш декер може увійти. У цій матриці ви зможете відкрити Двері вибухонебезпечної лабораторії, Записи про роботу об'єкту (дані про оплату) та Камери безпеки. Хакайте всі ці об'єкти, перш ніж вийдете з матриці, хоча вам насправді не потрібні камери безпеки.

8. Коли ви відкриваєте Двері вибухонебезпечної лабораторії, вас зустріне великий троль, який, як і інші, хоче знати, що ви тут робите. Завдяки імпровізації обійдіться з цим парубком, щоб продовжити далі місію (потрібно Етикет: Безпека і харизма 6).

9. Після того, як ви обійшли троля, ви можете продовжити рух через дві кімнати (з великою кількістю вибухонебезпечних бочок), перш ніж натрапите на двері з біометричним сканером, які захищають головну лабораторію. Пройти через двері не проблема, але ця кімната заповнена магами Азтектехгнолоджі. Маг використовуватиме дивну магію, щоб спробувати змусити вас визнати себе грабіжником. Ви отримаєте кілька варіантів атаки цих хлопців, але, очевидно, не вибирайте жодного з них. Витримайте заклинання мага (потрібно Тіло 6, Спеціальний прийом: Магічна стійкість або Спеціальний прийом: Стійкість до болю, а потім харизма 4), і вони будуть переконані, що ви справді є охоронцями.

Примітка: Якщо ви хочете виконати Об'єктив Шоквеллена для цієї місії, зараз збережіть гру. Як тільки ви закінчите отримувати це досягнення, перезавантажте гру, щоб зробити це. Потрібний термінал знаходиться в кімнаті з усіма Кров'яними магами, і це дуже малоймовірно, якщо не неможливо, що ви зможете розблокувати цей термінал і втекти протягом 7 ходів
.
10. Пройшовши повз магів, ви нарешті можете пройти далі у кімнату з Керуванням генераторами: вашою метою. Використайте адміністративний пароль, який ви отримали (Xolotl), спочатку щоб вимкнути безпекові обмеження, а потім перевантажити генератори. В ту ж мить, як тільки ви це зробите, сигналізація спрацює, і кожен охоронець у будівлі стане ворожим. У вас є всього 7 ходів, щоб вибратися з будівлі, тому біжіть до виходу, увійдіть в термінал поруч з дверима, щоб розблокувати їх, і вирушайте звідти.

11. Через хвилину або так після встановлення генераторів, Поль Амсель зв'яжеться з вами і розповість, як ви круто просунулися через об'єкт непоміченим. Саме в цей момент ви отримаєте своє досягнення.

APEX Rising (Схід АПЕКС)


В цьому забігу вам буде потрібно зробити вибір дати життя ШІ чи стерти всі його файли. Всі варіанти приводять до однакового результату відбивати хвилі ворогів

Won't Suffer an AI to Live
Знищити всі файли ШІ


It Seems Trustworthy
Випустити ШІ
+ Новий супутник у вигляді робота
(Для отримання усіх досягнень в 1 прохід - бажано)

Досягнення компаньйонів
Досягнення компаньйонів: 6

Dante's Inferno
Після того як ви заплатили Алісі її $50,000. Коли ви повертаєтеся у Кройцбазар через U-бан, ви зустрінетеся з Ейгер. Після вашого першого бою ви зустрінете Данте в усій його новій славі пекельного пса. Якщо ви були дружніми до нього протягом всієї гри, або якщо спочатку ігнорували його, пізніше вибачилися, а потім зробили все можливе, щоб подружитися з ним (навіть якщо ви зробили всі ці речі буквально прямо перед тим, як вирушити дати Алісі її гроші), він впізнає вас і приєднається до вашої команди.


Down, Boy
Це досягнення протилежність попередньому. Якщо ви ігнорували собаку, або раптом вам закортіло просто його вбити то після перемоги над пекельним псом ви отримаєте це досягнення.


Relationship Counselor Говоріть з Бліцом кожен раз, коли повертаєтеся до Кройцбазару, і запитайте його про його борги, колишню подругу та його зусилля щодо її пошуку. Після кількох розмов, він попросить вас вирушити на місію під назвою "Вирішення боргів". Однак, на відміну від інших двох "квестів вірності", вам все ще потрібно мати ще кілька розмов з Бліцом (перевірте свою пошту також, в залежності від ваших виборів у розмовах) після цієї місії, щоб відкрити досягнення. Продовжуйте говорити з ним про його колишню подругу кожного разу, коли повертаєтеся до Кройцбазару з місій, і з часом ви завершите його сюжетну лінію та отримаєте досягнення.


Moving On
Говоріть з Глорією кожен раз, коли повертаєтеся до Кройцбазару, і запитайте її про її минуле. Після кількох розмов, де ви дізнаєтеся її історію, вона попросить вас піти з нею на місію під назвою "Фойерштелле". Після завершення цієї місії і розмови з Глорі про неї на Кройцбазарі, ви отримаєте досягнення.


War Stories
Говоріть з Ейгером про його час в КСК, коли повертаєтеся до Кройцбазару. Після кількох розмов він попросить вас вирушити з нею на місію під назвою "Інженер". Після завершення цієї місії знов поспілкуйтесь з Ейгером.
Пізніше, у місії "Схід АПЕКС", коли ви зіткнетесь з ШІ, попросіть його про "докази". Коли ви це зробите, АПЕКС розкриє додаткову деталь про Ейгера, яку віна вам сама не розповість. Після виконання місії "Схід АПЕКС" (тут не важливий ваш вибір), поговоріть з Ейгером про те, що ви дізнались на місії, коли повернетесь до Кройцбазару. І досягнення ваше.


Information Is Free
Після прибуття до Кройцбазару вперше і зустрічі з Паулем Амзелем, він відправить вас до Альтуга Буракгазі. Альтуг в свою чергу надішле вас на роботу з перезапуску трьох Data Tap, поки він збирає інформацію про Грін Вінтерс.

Поблизу найпівнічнішого з цих Data Tap ви натрапите на дзвінкий телефонний будку. Підімте слухавку і вас чекатиме коротка сцена, під час якої вас знайомлять з Schockwellenreiter. Під час цього телефонного дзвінка вам повідомлять, що поряд з декількома іншими телефонними будками розташовані місця, які Schockwellenreiter бажають вивчити інформацію, яка, як правило, стосується сумних справ якоїсь організації, яку вони хочуть вивести на світло. Іншими словами, це міні-завдання для вас, поки ви вже виконуєте іншу місію. Щоб здати завдання Schockwellenreiter, яке ви виконали, поверніться до телефонної будки в Кройцбазарі, щоб передати інформацію та отримати свою винагороду.

Щоб отримати це досягнення, вам потрібно завершити всі три завдання Schockwellenreiter в грі. Ви можете знайти їх під час наступних місій:

- False Flag: Ви знайдете телефонну будку в першій області місії, просто на північ від входу в U-Bahn і перед розмовою з Кіец Гейткіпер. Завдання передбачає знаходження Списку донорів Гуманісів. Ви можете знайти цей список на терміналі Гуманістів в кімнаті, повній комп'ютерів, за межами офісу Фолькера Штала (Потрібно Decking 4).

- Mk VI: Після досягнення 24-го поверху, використовуючи ліфт в гаражі, з якого ви розпочали місію, знайдіть офіс молодшого керівника Вернера Хардеггера (вказаний табличкою поруч з дверима). Усередині ви знайдете термінал на столі з повідомленням від Schockwellenreiter, яке просить вас знайти 3 шматки інформації про "Проект Атлас". Ви можете знайти всю інформацію на терміналі Records в кімнаті Data Store/Records (знову ж таки, вказано табличкою поруч з дверима), але вам знадобиться або Decking 6, або пароль, знайдений в кімнаті секретаря Анніки Шредер (84792, який вам також потрібно використовувати для розблокування ліфта на 25-й поверх) для доступу до всього. Використовуючи пошуковий двигун термінала Records, знайдіть "Проект Атлас", щоб отримати Дані проекту та Візуальний запис (для останнього потрібен пароль або Decking 6 для доступу). Для Формули наркотику скористайтеся пошуковим двигуном та знайдіть "Формула 17" (і знову вам знадобиться пароль або Decking 5 для доступу до цього).

- Bloodline: Як тільки ви ввійдете в місію, ви побачите телефонну будку. Schockwellenreiter просить доступ до даних проекту від Азтектехнолоджі. Це можна знайти на підвальному рівні на терміналі всередині лабораторії з усіма цими Азтек-магами, але спочатку ви не можете отримати до нього доступ. Підключіться до іншого термінала в кімнаті своїм декером і відімкніть вузол всередині під назвою "Вузол доступу до терміналу Bloodline" для доступу до термінала з даними проекту. Продовжуйте досліджувати матрицю, якщо хочете (щоб звільнити всіх досліджуваних суб'єктів), але дайте вашому головному герою дослідити новий термінал, коли вони зможуть. Скопіюйте файли всередині цього терміналу, і ви завершили це завдання.

Після завершення всіх трьох цих завдань ви отримаєте досягнення після того, як здадите останнє з них в телефонну будку в Кройцбазарі. Ви також знайдете листа від Шоквеленрайтера у своєму комп'ютері місії, який подякує вам за допомогу і винагородить вас імплантацією, яку можна встановити безкоштовно доктором Езкібелем в Кройцбазарі.


Досягнення пов'язані з фіналом
Фінальні кінцівки: 7

Для зручності як ви потрапите на локацію лабораторії Panacea в осатаній місії зробіть збереження.
Так ви зекономите час для отримання всіх досягнень.

Unintended Consequences
В кінці ви зустрічаєте професора Вакулу Воклер(Vauclair). Для отримання цього досягнення потрібно просто встати на його бік.


Change of Plans
Під час досить довгої розмови ви можете переконати Воклера відмовитися від свого плану (Етикет: Академічна, Інтелект 6 і Біотехнології 5 допоможуть в цьому), тим самим розблоковуючи це досягнення.

Однак, для отримання цього досягнення, потрібно більше, ніж просто ці вміння. Протягом гри є кілька розмов, такі як вивчення магічних сутностей від Альджернона в магазині магії Кройцбазару і DVD "Зелені Зими", які можуть стати аргументами проти Воклера.

Закінчення, де ви стаєте на бік Воклера, де ви отримуєте досягнення "Непередбачені наслідки", може містити важливі підказки про те, що саме вам може знадобитися сказати Воклеру, щоб переконати його відмовитися від свого плану. У цьому закінченні, фактично, світ рухається до катастрофи через магічні сутності, які були утримані під контролем драконами. Але з драконами вони вийшли з-під контролю та в кінцевому підсумку призвели до загибелі мета-людства.

Підкреслення того, що його план знищення драконів може мати непередбачені наслідки, ймовірно, буде важливим для отримання цього досягнення.


APEX Ascendant
Після того як ви звільнили АПЕХ, в кінці вам буде даний вибір передати управління Вогнекрилом(Feuerschwigne) ШІ


Needs to Cool Off
Не вибирати нічого теж вибір - просто не робіть нічого і вийдіть з локації не зробивши нічого


Clean Slate
Після фінального бою розгляньте всі варіанти на панелі керування і виберіть знищити весь комплекс.


Fly Free, Great Wyrm
Після останньої битви опустіть Камеру утримання астральних сутностей. Поговоріть з Вогнекрилом(Feuerschwigne) через консоль утримання, а потім, після переконання її, що планету можна врятувати (для цього вам потрібно мати Інтелект 3 або будь-який рівень вмінь у Магії або Заклинанні), дозвольте їй повернутися до свого тіла. Після цього вийдіть з установи.


Never Make a Deal With a Dragon
Після фінального бою, опустіть камеру утримання астральних сутностей. І після розмови з Вогнекрилом(Feuerschwigne) оберіть зупинити її життя

Накопичувальні досягнення
Накопичувальні досягнення: 16

Come Forth

Викличте 5 духів з місць у навколишньому середовищі.
Персонажу потрібен Spirit Summoning 1, щоб побачити, з яких точок можна викликати духів, тож вам потрібно або отримати його для свого головного героя, або просто скористатися компаньйоном Dietrich.
Ви знайдете ці пункти виклику протягом усієї гри, і вони стають все більш поширеними в міру просування. Використовуйте цы точки для того щоб прикликати духів.

Place of Power
Убийте ворога магічним заклинанням, поки заклинатель стоїть на лінії сили.
Персонажі можуть бачити лінії сили, якщо у них є Spellcasting 3, тому або підвищте його рівень на головному герої, або просто використовуйте Dietrich.

I Feel Great
В цілому досягнення звучить як дуже просте, достатньо вилікувати 30 одиниць здоров'я своїм коммпаньйонам. Але є одна складність заклинання "Зцілення ран" лікує останню нанесену шкоду, а отримати більше 20 шкоди на нормальному рівні складності майже неможливо. Тому потрібно постаратись для того щоб випали кості і можна було отримати і відповідну шкоду, і в наступний раунд відновити це здоров'я.

Але є посібник в якому знайшли варіант швидкого отримання досягнення для Шаманів/Вуличних магів: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=317278855
Originally posted by author:
...Однак я виявив, що це досягнення має іншу помилку: воно працює з іншим заклинанням під назвою «Тотем ведмедя» (потрібне Викликання духу 3, вибирайте Ведмедя своїм тотемом, очевидно). Це заклинання робить те ж саме, що й загоєння рани, за винятком того, що воно лікує область ефекту навколо вашого персонажа. Іншими словами, він може зцілити більше ніж одну людину одночасно. Я отримав це досягнення, використовуючи свого персонажа, щоб кинути вогняну кулю в середину всіх чотирьох членів моєї групи, а потім використав Тотем Ведмедя, щоб залікувати пошкодження. Хоча жоден із них не отримав від цього більше 30 одиниць шкоди (найбільше було 16), сукупна шкода перевищувала 30, і це розблокувало досягнення.

Built for the Streets
Заповнити всі слоти кіберімплантів персонажа. Встановлюються вони в клініці лікаря Xabier Ezkibel на Кройцбазарі (Kreuzbasar)

Щоб отримати це досягнення рекомендую або створювати одразу Вуличного самурая/Декера/Рігера, через те що всі вони не потребують слотів для заклять, а при виборі Декера 1 з слотів буде вже встановлений для виходу в матрицю. Мінуси таких аугментацій є те що встановлені покращення вже не можна буде зняти, тому якщо ви не бажаєте залишати покращення для свого героя ви можете зберегтись перед встановлення кіберімплантів і після отримання досягнення завантажити старий файл.

Також, необхідно зазначити що,перетворення себе в хромовану машину вбивств задоволення не з дешевих тому можу порекомендувати накопичити +- 15 000 ньюйен для цього.

Щоб полегшити цю ачівку можна вирішити невеличку проблему лікаря Xabier Ezkibel, за що отримуємо значну знижку для встановлення нових імплантів.


Not This Time
Ухилитись від 10 ворожих атак використовуючи кіберпрограмне забезпечення Wired Reflexes.
Для отримання цього досягнення, можна встановити відповідне програмне забезпечення у лікаря Xabier Ezkibel на Кройцбазарі (Kreuzbasar). Чи використати здібність компанйона Eiger, яку він отримує на 5-му рівні.

Просто активуйте цю здатність у бою, а потім виведіть персонажа чи Eiger-а з укриття щоб спровокувати ворогів.

That's Not How You Use This
Вбийте ворога зі снайперської гвинтівки в упор.
Все гуд, але снайперська гвинтівка, парадокс, має жахливу точність на близькій дистанції.
Досягнення зараховується якщо ви вбиваєте ворога пострілом в упор, тому викошуємо всю нечисть на карті, залишаємо одну нашу жертву, яку попередньо підготуємо - наносимо максимальну шкоду.
Для завдання підійде або власна снайперська гвинтівка (2500 - 3500 ньюйєн) або наш компаньйон Eiger, у якого вона завжди з собою.

Wait For It...
Досягнення відкривається якщо вбити ворога атакою яка наносить додаткову шкоду з часом DoT (отруєння, горіння, молнія).
Частіше випадає само, якщо використовувати відовідні закляття призваних духів, Дітріха чи закляття головного героя.

Awakened Predator
Вбити 30 ворогів закляттями


Conserve Ammo
Вбити 15 ворогів використовуючи автоматну чергу зброї.
Данна властивість доступна для штурмових гвинтівок та пістолетів-кулеметів.
Якщо ваш головний герой прокачується не по праведній гілці зброї, завжди є Бліц в вашій команді чи найманий ранер.

Death Spirit

Потрібно вбити 5 ворогів призваним духом.
На перший погляд не складне досягнення, викликало в мене відчутні складнощі. З чим можна стикнутись при отриманні цього досягнення
1. Невисока точність духів
2. Недостатня шкода по ворогах
3. Втрата контроля над духом після 2-3 ходів
Мені допомогло скіпати хід духа, до моменту пока я максимально не зменшу кількість життя у ворогів. Після цього використовуючи духа вогню який має декілька заклять, одне з яких наносить шкоду по області добити всіх недругів.

До речі досягнення випало не з першого разу прийшлось завантажувати збереження з почтаку рану для того щоб його отримати.

Shoot Straight
Влучити у ворога при шансі у 30%
Беремо пістолет, дробовик на дальні дистанції, чи снайперську гвинтівку на ближню дистанцію. Тут лише рандом вам може допомогти, але потрібно лише одне влучання тому чого-б не ризикнути.

Fire in the Hole
Потрібно вбити 15 ворогів гранатою.
Досягнення легше виконати за допомогою Айгера, оскільки серед всіх (якщо ви не граєте за вуличного самурая) більше шансів на вдалий кидок гранати.
Для більш простого отримання можна використати схему: поранити вогнепалом\магією => закинути гранату

Historical Record
Ознайомитись з усіма наявними DVD дисками.
По тому як ви будете просуватись сюжетом Пол Амзель буде надавати вам нові відновленні диски. Ваша задача просто проклацувати їх усі.

Whatever You Need
Досягнення не те щоб накопичувальне, але все одно йде в додаткові.
Для його отримання потрібно зайти до крамниці Зака і купити в нього флеш-карту. Коштує вона не дорого тому ви можете отримати це досягнення доволі рано проходячи по грі.

More Bullets, More Effective
Вразити більше 2-х цілей за допомогою здібності "Spray & Pray " для SMG.
На жаль чітких гайдів як отримати це досягнення дати не зможу. Оскільки при декількох проходженнях ситуації рідко повторювались.
В основному стратегія була наступна:
Від шамана отримуємо точність для Бліца або ГГ.
Після цього додатково корисно збільшити кількість ходів для вибраного персонажа.
І підбираємо відповідну позицію.

Однією з гарних локацій для цього це колектор під Креуц-Базаром. В перший раз як ви потрапляєте туди вороги будуть в основномиу з ближньою атакою яких можна зібрати в купу.