GWENT: The Witcher Card Game

GWENT: The Witcher Card Game

Not enough ratings
RedLauncher'ın çıkmasını engelleme
By JosefAbey
Herkese merhabalar. Rehberime hoş geldiniz. Bu rehberin benzerini bulamadım şahsen. O yüzden bu rehberi hazırladım. Bu rehberde size GWENT'i her açtığımızda çıkan RedLauncher'ın çıkmasını nasıl engelleyebileceğimizi göstereceğim. Eğer bu rehber işinize yaradıysa teşekkür niyetine bu rehberi beğenebilir, eğer puanınız yetiyorsa ödül verebilirsiniz. Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız yorum yazmaktan çekinmeyin. İyi okumalar dilerim.
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Steam için RedLauncher'ın çıkmasını engelleme
Bildiğiniz gibi GWENT'i her açtığımızda çıkan bir launcher var. Bu launcher RedLauncher olarak geçmekte. Size bu launchera bulaşmadan direkt GWENT'e girmenin yöntemini göstereceğim.



İlk olarak Steam'e girip GWENT'i bulun. Sonra GWENT'e sağ tıklayıp Özellikler... yazan yere girin.



Girdikten sonra böyle bir ekran açılacak. Oradan Genel kısmındaki Başlatma Seçenekleri yazan yerin altındaki kutucuğa --launcher-skip yazın ve sayfayı kapatın.


Artık oyununuzu açarken RedLauncher çıkmayacak! Aynı işlemleri The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 için de gerçekleştirebildiğinizi belirtmek isterim.

Rehber bu kadardı. Bu rehberi yaparken pek fazla uğraştığımı söyleyemem lakin umarım bu rehber işinize yaramıştır. Eğer bu rehber işinize yaradıysa teşekkür niyetine bu rehberi beğenebilir, eğer puanınız yetiyorsa ödül verebilirsiniz. Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız yorum yazmaktan çekinmeyin. Hepinize iyi günler dilerim.