Call of Duty: Black Ops III

Call of Duty: Black Ops III

Not enough ratings
Zombi Rehberi
By ʚSuydaɞ
Bu Rehberde Zombi modunun temellerini ve işinize yarıyacak bilgileri derleyip topladım.
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
⚡️👆🏼Hızlı Gezinme👆🏼⚡️


⚡️👆🏼Hızlı Gezinme👆🏼⚡️
Pack A Punch Özellikleri özetle silahınızı geliştirdikten sonra size şansa bağlı silahınıza birkaç yetenek ekliyor o yetenekler şunlar;


Thunder Wall
Zombileri bir hava patlamasıyla uzaklaştırır.


Turned
Bir zombinin kendi türüne karşı dönmesini sağlar, diğer düşmanları tek bir vuruşla öldürür.


Blast Furnace
Bir zombiyi patlatır, yakındaki zombilere ateşle zarar verir.


Fire Works
Birkaç saniye boyunca 360 derece ateş eden ve dönen, zombileri öldüren küçük bir silahı düşürür.


Dead Wire
Bir zombiye elektrik verir ve elektriği yakındaki zombilere bağlar.
Perkler kısaca yere düşmedikçe gitmeyen kalıcı özellikler veren içeceklerdir ben buraya black ops 3 te olmayanlarıda ekledim ve perkler şöyle;
Juggernog
Juggernog, oyuncunun sağlığını 100'den 250'ye çıkarır. Bu nedenle, bir oyuncunun düşürülmesi için sadece iki yerine beş vuruş gerekir

Quick Revive
Quick Revive, bir oyuncunun Co-Op yerden kaldırma süresini yarıya indirir ve eğer solo oynuyorsa oyuncuyu yerden kaldırır(3 defaya kadar geçerlidir).

Speed Cola
Speed Cola şarjör değiştirme hızını arttırır en önemli 2 ci içecektir

Double Tap Root Beer
Double Tap Root Beer oyuncunun ateş oranını% 33 artırır ve Call of Duty: Black Ops II ve Call of Duty: Black Ops Iıı'te ayrıca mermi silahlarının iki mermi ateşlemesini sağlar atış başına hasarı etkili bir şekilde iki katına çıkarır.

PhD Flopper
PhD Flopper, oyuncuya patlayıcı ve düşen hasarlara karşı bağışıklık kazandırır

Stamin-Up
Stamin-Up, hareket hızını% 7 ve sprint süresini% 100 arttırdığı için oyuncunun genel hareketliliğini etkiler. Büyük haritalarda oyuncuya büyük ölçüde yardımcı olabilir
Deadshot Daiquiri
Deadshot Daiquiri, kafa atış doğruluğunu% 35 artırır, tüm silahlarda (özellikle keskin nişancı tüfeklerinde) geri tepmeyi azaltır, keskin nişancı tüfeklerinde boşta sallanmayı ortadan kaldırır konsol'da otomatik olarak kafaya nişan alır.

Mule Kick
Mule Kick, oyuncuya üçüncü bir silah yuvası verir, böylece üçüncü bir silah taşıyabilir (duvardan veya Gizemli Kutudan satın alındığında), ancak oyuncu düşerse ve Perki kaybederse, üçüncü silah yuvasını kaybeder ve bu yerde hangi silah varsa yok olur.

Tombstone Soda
Tombstone Soda, oyuncunun düşerken kendilerini öldürmesine ve zamanında ulaşırlarsa ekipmanlarını bir Tombstone power-up ile kurtarmasına izin verir. Bu, oyuncuya Tombstone'un kendisi hariç tüm silahlarını, ekipmanlarını ve Perklerini geri verir.

Electric Cherry
Electric Cherry, silahını yeniden doldurduğunda veya düştüklerinde oyuncunun etrafında ölümcül bir elektrik şok dalgası yaratır.

Widow's Wine
Widow's Wine, oyuncuya patladığında bir örümcek ağı oluşturan Semtex'e benzer özel bir el bombası türü verir, ayrıca yakın dövüş hasarını arttırır, varsayılan bıçağın sesini değiştirir, varsayılan bıçağa yeşil bir iz ekler ve yakın dövüş saldırılarının zombileri tuzağa düşürmek için rastgele bir şansa sahip olmasına neden olur el bombası cephanesi tüketmeden. Web, zombileri bir an için yavaşlatır ve zombilere biraz zarar verir, ancak oyuncuya zarar vermez. Oyuncu, zombiler tarafından yaralandığında cebindeki el bombalarını otomatik olarak patlatacak ve normalde köşeye sıkıştırıldıklarında hızlı bir kaçış yapmalarını sağlayacaktır.

Vulture Aid Elixir
Vulture Aid Elixir oyuncuya dört benzersiz efekt verir. 3000 Puana mal oluyor ve kilisede bulunuyor. Bu perk, Easter Egg Richtofen veya Maxis tarafını tamamlamak için de gereklidir.
Sakızlar kısacaca size oyun esnasında çeşitli özellikler sunan sakızlardır 4 ayrı başlığa ayrılırlar;
Classic.
Mega.
Rare Mega.
Ultra-Rare Mega.

Always Done Swiftly
(Hemen Devreye Girer, 3 Tur Sürer) Nişan alırken daha hızlı yürüyün. Daha hızlı nişan almak için silahınızı kaldırın ve indirin.

Arms Grace
(Hemen Devreye Girer, Bir sonraki respawn'a kadar sürer) Oyuncu öldükten sonra sahip olduğu silahlarla yeniden doğar.

Coagulant
(Hemen Devreye Girer, 20 dakika sürer) Daha uzun hasar alma süresi.

In Plain Sight
(Aktif, 2x Aktivasyon, her biri 10 saniye) Tüm zombiler oyuncuyu görmezden gelir.

Stock Option
(Hemen Devreye Girer, Son 2,5 dakika) Cephane, silahlarının şarjörü yerine oyuncunun stok mermilerinden alınır. Bu, oyuncunun XM-53 veya Apothicon Servant gibi tek ateşlik silahları "spam" etmesine izin verir.

Impatient
(Anında aktifleşir, düştüğü süreye kadar geçerlidir.) Bir sonraki turun başında değil, geçerli turun sonuna doğru yeniden doğun.

Sword Flay
(Hemen Devreye girer, 2,5 dakika sürer) Yakın dövüş saldırıları ve herhangi bir yakın dövüş silahı zombilere 5 kat daha fazla hasar verir.

Anywhere But Here!
(Aktif, 2x Defa Aktive edilir.) Anında rastgele bir yere ışınlanır. Sarsıcı bir patlama, oyuncuyu güvende tutarak yakındaki zombileri yok eder.

Danger Closest
(Hemen Devreye girer, 3 tam tur sürer) PhD Flopper'a benzer şekilde sıfır patlayıcı hasarı aldırır. Hasar hala Insanity Elementals tarafından alınabilir, ancak Panzer soldat şok edici el bombalarının etkisini azaltır.

Armamental Accomplishment
(Hemen Devreye girer, 3 tam tur sürer) Silahları değiştirirken ve yakın dövüş saldırısı yaparken daha hızlı yapar Silahları daha hızlı reload yapın ve kullanın. Çok Oyunculuda ''Fast Hands'' Perk'ine benzer, ancak reload hızını artırmaz.

Firing On All Cylinders
(Hemen Devreye girer, 3 tam tur sürer) Koşarken ateş edebilirsiniz. Çok Oyunculu Gung-Ho perk'e benzer.

Arsenal Accelerator
(Hemen Devreye girer, 10 dakika sürer) Oyuncunun özel silahını daha hızlı şarj edin. Apothicon Kılıçlarını, Yok Ediciyi, Ragnarok DG-4'ü, An-Sap ağının Kafatasını ve Siegfried'in Eldivenini etkiler.

Lucky Crit
(Hemen Etkinleştirilir, 1 tam tur sürer) Pack A Punch özelliklerinin aktif olma şansını arttırır şunlar; Turned, Dead Wire, Fireworks , Blast Furance and Thunder Wall.

Now You See Me
(Aktif, 2x Aktivasyon, her biri 10 saniye) Tüm zombiler kullanan oyuncuyu kovalar.

Alchemical Antithesis
(Aktif, 2x Aktivasyon, her biri 60 saniye) Kazanılan her 10 puan yerine mevcut silahın stoğunda 1 cephane verilir. Tüm silahları etkiler. Bonuslardan elde edilen puanlar da dahil olmak üzere kazanılan puanlar, oyuncuya kazanılan her 10 puan için yedek mühimmatında bir tur verecektir (örneğin, Çift Puan cephane kazanımını iki katına çıkaracaktır).

Aftertaste
(Hemen Devreye Girer, 3 Tur Sürer)Yeniden canlandırıldıktan sonra tüm Perkleri saklar.
Solo oyunda Quick Revive yerine geçmez.


Burned Out
(Hemen Devreye girer, 2 Vuruş Sürer) Bir dahaki sefere oyuncu hasar aldığında, yakındaki zombiler ateş alır.

Dead of Nuclear Winter
(2x Aktivasyon) Bir Nuke Power-Up Yaratır.

Ephemeral Enhancement
(2x Aktivasyon, Her Biri 60 Saniye) Oyuncunun elindeki silahı Pack-A-Punched versiyonuna dönüştürür. Oyuncular sadece 60 saniye sürdüğünü hatırlamaya dikkat etmelidir. Bu Gobblegum, Ayrıca Shadows of Evil ve Apothicon Servant Haritalarında'da çalışır.

I'm Feeling Lucky
(2x Aktivasyonları) Haritada rastgele bir Power-Up oluşturur.

Immolation Liquidation
(3x Aktivasyonları) Bir Fire-Sale Power-Up oluşturur.

Licensed Contractor
(3x Aktivasyonlar) Bir Carpenter Power-Up oluşturur.

Phoenix Up
(1x Aktivasyon) Tüm takım arkadaşlarını canlandırır. Takım arkadaşları tüm perklerini korur.

Pop Shocks
(Saldıran Zombiler, 4x Aktivasyonu) Yakın Dövüş saldırıları elektrostatik deşarjı tetikler (otomatik Harekete geçirir), yakındaki Zombiler hasar alır. Bu, bir Margwa veya Panzersoldat'ı anında öldürme yeteneğine sahiptir.

Respin Cycle
(2x Aktivasyon) Etkinleştirdikten sonra Mystery Boxta çıkan silahları tekrar çevirir.

Unquenchable
(Oyuncu Maksimum 4 Perk'e sahip olduğunda Otomatik Olarak etkinleştirilir) Ekstra bir Perk-a-Cola satın alabilir. Bu, Boş bir Perk Şişesine benzer, ancak oyuncu düşerse perk yuvası kaybolacaktır.

Who's Keeping Score?
(2x Aktivasyonları) Bir Double Point Power-Up oluşturur.

Crawl Space
(5x Aktivasyonları) Yakındaki tüm zombiler bacaksız olur.

Fatal Contraption
(2x Aktivasyonları) Bir Death Machine Power-Up doğurur.

Unbearable
Gizemli kutuda bir oyuncak ayı göründüğünde otomatik olarak etkinleştirilir. Gizemli kutu otomatik olarak yeniden döner.

Disorderly Combat
(Hemen Devreye girer, 5 dakika sürer) Her 10 saniyede bir rastgele silah verir. Eğer oyuncu bunu bir Pack-a-Punched silahı tutarken kullanırsa, sonraki tüm silahların da Pack-a-Punched olacağına dikkat etmelidir.

Slaughter Slide
(Kayarken otomatik harekete geçirir, 6x Harekete Geçirir) Kayarak 2 ölümcül patlama yaratın

Mind Blown
(3x Aktivasyonları) Gördüğünüz tüm zombilerin kafalarını patlatarak öldürür.

Board Games
(Hemen Devreye girer, 5 tur sürer) Bir tahtayı bir kapıya sabitlemek, o kapıdaki tüm tahtaları sabitler. Sadece tamir edilen ilk tahtadan puan alırsınız.

Board To Death
(Hemen Devreye girer, 5 dakika sürer) Onarılan bir tahtanın 15 metre içindeki zombiler öldürülür. Boss'lar için işe yaramaz.

Flavor Hexed
(Hemen Etkinleştirilir) Oyuncuya rastgele Mega Sakız verir.

Idle Eyes
(Aktif, 3 aktivasyon, her biri 30 saniye) Tüm zombiler tüm oyuncuları görmezden gelir ve boşta kalır.

Cache Back
(1x Aktivasyon) Max Ammo Power-Up oluşturur.

Kill Joy
(2x Aktivasyon) Insta-Kill Power-Up Oluşturur.

On the House
(1x Aktivasyon) Rastgele bir Perk Şişesi Power-Up Oluşturur.

Wall Power
(Hemen Devreye girer, Oyuncunun bir sonraki duvar silahı satın almasına kadar sürer) Satın alınan bir sonraki duvar silahı Pack A Punch yapılmış halde alınır.

Undead Man Walking
(Hemen Devreye girer, Son 4 dakika) Tüm zombileri karmakarışık hıza yavaşlatır.

Fear in Headlights
(1x Aktivasyon, 2 dakika) Oyuncu tarafından görülen Zombiler hareket etmeyecektir. Fakat Oyuncunun bakmadığı taraftaki zombiler hareket edicektir.

Temporal Gift
(Hemen Devreye Girer, 1 tur sürer) Power-Up'lar daha uzun sürer (ekstra 30 saniye).

Crate Power
(Bir dahaki sefere Mystery Box'tan bir silah aldığınızda otomatik olarak Etkinleşir) Mystery Box'tan alınan bir sonraki silah, Pack A Punch olarak gelir.

Bullet Boost
((2x Etkinleştirme) Mevcut Pack A Punch'lu silahınızı yeniden Pack A Punch yapar (destekleniyorsa).

Extra Credit
(Aktif, 4 Aktivasyon), 1.250 puan değerinde Kişisel bir Puan Power-Up'u Oluşturur (Double Point Power-Up'u etkinse 2500 puan alırsınız).

Soda Fountain
(Bir perk satın alırken otomatik olarak etkinleştirilir, 5 Aktivasyon) Satın aldığınız her perk, satın aldığınız perk ile birlikte rastgele bir perk verilir.

Killing Time
(1x Aktivasyon) Tüm zombiler 20 saniye boyunca yerinde donar. Eğer vurulurlarsa, zaman dolduğunda yok olurlar. Bu sakız sadece zombileri dondurmakla kalmaz, aynı zamanda harita zaman içinde donmuş gibi haritadaki diğer aksamları da dondurur.

Perkaholic
(Hemen Etkinleştirilir) Oyuncuya haritadaki tüm Perk-a-Cola'ları verir.

Head Drama
(Hemen Devreye girer, Turun Geri Kalanı için sürer) Bir zombiye çarpan herhangi bir mermi kafasına zarar verir.

Secret Shopper
(Hemen Etkinleştirilir, 10 dakika sürer) Herhangi bir duvar silahının cephane almasını, herhangi bir silah için cephane satın almak için kullanılabilir. (Wonder Silahlar için cephane satın alamayacağınızı unutmayın.)

Shopping Free
(Hemen Etkinleştirilir, 1 dakika sürer) Tüm satın alımlar ücretsizdir.

Near Death Experience
(Hemen Devreye girer, 3 tam tur sürer) Diğer oyuncuların yanında olmak suretiyle canlandırın. Yeniden canlanan oyuncular, Quick Revive perki de dahil olmak üzere tüm perklerini korurlar

Profit Sharing
(Hemen Etkinleştirilir, 10 dakika sürer) Kazandığınız puanlar yakındaki oyuncular tarafından da alınır ve bunun tersi de geçerlidir.

Round Robbin'
(1x Etkinleştirme) Geçerli turu sonlandırır. Tüm oyuncular 1600 puan kazanır. Bu Sakız Area 51'de kullanılamaz (Aydaki ilk alan), basitçe kullanılamaz - bu gobblegumu tüketmez.

Self Medication
(Last stand'da bir öldürme, 3x Aktivasyonları alarak otomatik olarak etkinleştirilir) Kendinizi otomatik olarak canlandırın. Tüm perkler oyuncuda kalır. Buna Quick Revive de dahildir.

Power Vacuum
(Hemen Devreye girer, 4 tur sürer) Power-Up'lar daha sık ortaya çıkar. Düşme şansı büyük ölçüde artar.

Reign Drops
(Aktif, 2 aktivasyon) Tüm Power-Up'ları bir kerede Oluşturur. (Nuke, Double Points, Fire Sale, Insta-Kill, Random Perk Bottle, Max Ammo, Death Machine, Carpenter, Personal Points).
Power Up zombilerden rastgele çıkar oyunu etkileyen özellikler verir bunların kimisi anında devreye girer kimisi saniyelik bir etkisi olur kısaca şöyle;


Insta Kill

Insta Kill wave farketmeksizin bütün zombilere tek atmanıza olanak sağlar.


Double Points

Adındanda belli olduğu gibi aldığınız puanı yükseltir 10 puan alıyorsanız 20 almış olursunuz.


Max Ammo

Elinizdeki bütün silahların mermilerini fuller şarjör içerisindeki mermiler hariçtir alırken bir kez şarjör değiştirmeyi unutmayın.


Nuke

Büyük bir patlama yaratıp haritadaki tüm zombileri öldürür ve oyundaki her oyuncuya 400 puan verir. Düşen tüm oyuncular nükleer bombadan puan almaz, Çift puan aktifse, oyunculara 800 puan verir.

Carpenter

Tüm barikatları kapatır ve tüm oyunculara 200 puan verir, Double Point alınmış ise 400 puan verir. Carpenteri alınca puanlar geç gelir sebebi ise tüm barikatlar kapandığı zaman puanların verilmesinden kaynaklanır.

Fire Sale

Gizemli Kutunun fiyatını 20 saniye boyunca 950'den 10 puana düşürür. Aynı zamanda Gizemli Kutunun mümkün olan her noktada ortaya çıkmasını sağlar. Gizemli Kutu en az bir kez taşınmamışsa, Zombilerden bir Fire Sale düşmeyecektir. Ayrıca Gobblegum makinesinin fiyatını 500 puandan 10 puana düşürür. Tüm Gobblegum makineleri Fire Sale sırasında aktif olacaktır.

Death Machine

Shangri-La hariç Call of Duty: Black Ops'ta Kino der Toten'den sonra her haritada görünür. Oyuncuya 30 saniye boyunca bir Minigun verir.

Random Perk Bottle

Bu Power Up Sakızlar ile birlikte düşer ve random bir perk verir. Ve Ascension haritasında Maymunların wave'sini düşmeden bitirince düşer.


Zombie Blood

Zombi Kanı, Origins'te görünen bir Power-Up'tur. Oyuncunun kırmızı bir siste maskelenmesine ve zombi olarak gizlenmesine neden olur. Power-Up 30 saniye sürer ve sadece tek bir oyuncu tarafından kullanılabilir.
⚡️👆🏼Hızlı Gezinme👆🏼⚡️
Öncelikle söylemem gerekirse bütün seçimler size kalmış sadece öneridir paylaştığım decklerin içerisinde perkaholic benzeri her haritada kullanılabilecek sakızlar yoktur onları isteğinize göre koyabilirsiniz.

Kendi Kullandığım


Ascension - Co-Op

Ascension - Solo

Der Eisendrache - Solo

Der Eisendrache - Co-Op

Gorod Krovi - Solo

Gorod Krovi - Co-Op

Kino der toten - Solo

Kino der toten - Co-Op

Moon - Solo

Moon - Co-Op

Nacht Der Untoten - Solo

Nacht Der Untoten - Co-Op

Origins - Solo

Origins - Co-Op

Revelations - Solo

Revelations - Co-Op

Shadows of evil - Solo

Shadows of evil - Co-Op

Shangri-la - Solo

Shangri-la - Co-Op

Shi no numa - Solo

Shi no numa - Co-Op

The Giant - Solo

Verruckt - Solo

Verruckt - Co-Op

Zetsubou no shima - Solo

Zetsubou no shima - Co-Op



Rehberimi okuyup buraya kadar geldiysen teşekkür ederim eğer bir eksik yada olmasını istediğin birşey varsa yorumlara yada bana mesaj atarak lütfen belirtin. Bol Şanslar

13 Comments
Deli Adam Apr 25 @ 12:31pm 
SAKIZLARI NASIL KULLANIYORUZ? tüm sakızlar pasif değil bazısını aktive etmek lazım hangi tuş ile ne oluyor?
StreetMan 🕊 Feb 2 @ 11:09am 
bu oyuna bu kadar detaylı rehber hemde Türk gaddayym genelde TR'de oynayan çıkmıyo
spongy Aug 4, 2023 @ 7:23am 
Çok güzel bir rehber olmuş ellerin dert görmesin :lunar2019piginablanket:
DdraigGer May 7, 2023 @ 1:22am 
Adamsin adam
ʚSuydaɞ  [author] Sep 1, 2022 @ 10:05am 
Teşekkür ederim
Zehiroğlu Aug 28, 2022 @ 3:56am 
Süper olmuş kardeş eline sağlık:steamthumbsup:
genc Jul 25, 2022 @ 9:48pm 
güzel rehber, teşekkürler
ʚSuydaɞ  [author] Jun 16, 2022 @ 7:10pm 
Yorumun için teşekkür ederim gözümden kaçmış düzelttim.
Spezialkräfte Jun 16, 2022 @ 5:51pm 
Deadshot Daiquiri pc tarafında herhangi bir kafaya otomatik aim almıyor sadece konsol için geçerli PC tarafında Deadshot Daiquiri en kötü perk
Spezialkräfte Jun 16, 2022 @ 5:49pm 
Türk bir rehber görmek güzel ama easter eggi paskalya yumurtası cevirmen biraz garip geldi
yinede güzel olmuş eline sağlık