Zup!
Not enough ratings
ZUP!
By Janset Keskin
ZUP!, başarım kazanarak profilinizi süsleyebileceğiniz bir oyundur. İçerisinde başarım olarak harfler, semboller vardır. Serinin ilk oyunu olan ZUP! indirim zamanında alınıp denenebilir. Beğenirseniz serisinin devamını da alabilirsiniz. Hem kart düşürebilir hem başarım kazanabilir hemde sahip olduğunuz başarımlar ile profilinizde güzel görüntü sergileyebilirsiniz.

Önemli Not: Bölümleri isterseniz kendiniz yapabilir isterseniz de vereceğim youtube linkinden videoyu izleyerek bölümleri geçebilirsiniz. Benim tavsiyem keyfine vara vara kendiniz yapmanızdır. Ortalama 30 dakika ile 1 saat arasında bütün başarımları kazanabilirsiniz. (VİDEO SAHİBİ KESİNLİKLE BEN DEĞİLİM. VİDEO ALINTIDIR. VİDEOYU PAYLAŞAN KİŞİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.)
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
ZUP! HAKKINDA GEREKLİ OLAN HER ŞEY
Zup serisinin ilk oyunu olan ZUP! 'de bölüm sayısı 44'tür. Her bölümden minimum 2 başarım elde edersiniz. Bu sayede oyunu %100 tamamladığınızda 118 başarım elde etmiş olursunuz. Başarım almaya ana menüde iken başlarsınız. Bölümlere başlamadan önce ana menüde ki ZUP yazısına, menü içeriğine, soru işaretine vb. yerlere click atarak başarım kazanabilirsiniz. Eksik kalan başarımları steam üzerinden gelerek bakarsanız eğer nerede başarım almadığınızı anlayabilirsiniz.

Oyun içerisinden hem kart düşürüp hemde kolay bir şekilde başarım kazanabilirsiniz. Bu şekilde profilinizde güzel bir görüntü sağlarsınız. Tamamen size kalmış..

Not: Bölümleri bitirdikten sonra steam üzerinden başarımların %100 olduğundan emin olduktan sonra çıkış yapıp, silin lütfen. Çünkü oyunu sildiğinizde yaptığınız başarımlar sizde olur fakat eksik başarım var ise tekrar oyunu yüklediğinizde baştan başlarsınız. (İlk seviyeden.)

NOT2: Son olarak zorlandığınız yerleri vereceğim linkteki videodan izleyebilirsiniz. (Video sahibi ben değilim, tekrardan yapan arkadaşa teşekkür ederim.) Tavsiyem kendiniz uğraşarak yapmanızdır. Tercih tamamen sizdedir. :)

VIDEO CREATIVE (MeGallium Gaming)
Channel Link: https://www.youtube.com/c/MeGalliumGaming/videos

ZUP! ALL LEVELS VIDEO:

Eksik yada yanlış gördüğünüz yer var ise bana yazarsanız seve seve düzeltebilirim. Eğer küçük rehberim işinize yaradıysa beğeni atarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim... :)