Five Nights at Freddy's 2

Five Nights at Freddy's 2

33 ratings
Five Night At Freddy's 2 - Türkçe Rehber
By Krater Crast
Five Night At Freddy's 2 [FNaF2] rehberimize hoş geldiniz! Bu rehberde, karakterlerin neler yaptığını, nereden geldiklerini ve oyunda ki taktikleri sizlere göstereceğiz. Rehberimize göz attığınız için şimdiden teşekkür ederiz!
3
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Hikaye / Genel
Five Night At Freddy's 2 90'lı yıllarda geçiyor. Restaruantta toy yani oyuncak, withered/old yani eskimiş robotlar vardır. Hikayede withered robotlar FNaF 1'de ki robotlar olarak geçiyor, yani FNaF 2, FNaF 1'den önce geliyor. Restaruant kapandıktan sonra FNaF 1'de ki restaruant açılıyor ve withered robotlar tamir edilip sahneye sunuluyor.

───Karakterler───
──Toy Robotlar──
Toy Freddy
Toy Freddy, sadece orta koridordan gelir. Önünüze çıktığı zaman maske takmanız yeterlidir. Aksi takdirde jumpscare yersiniz.

Toy Bonnie
Toy Bonnie, sadece sağ borudan gelir. Önünüze çıktığı zaman maske takmanız yeterlidir. Aksi takdirde jumpscare yersiniz.

Toy Chica
Toy Chica, sadece sol borudan gelir. Bazen kendisini orta koridorda görebilirsiniz fakat Foxy gibi üstünüze atlamaz. Sadece sol borudan gelir. Sol boruda gözüktüğü zaman maske takmanız yeterlidir. Aksi takdirde jumpscare yersiniz.

Mangle
Mangle, sadece sağ borudan gelir. Bazen kendisini orta koridorda görebilirsiniz fakat Foxy gibi üstünüze atlamaz. Sadece sağ borudan gelir. Mangle önünüze çıkmaz, ses çıkartarak sağ boruda olduğunu belirtir. Maskeyi takdığınız zaman biraz bekleyin, ses kesildiği zaman maskeyi çıkartabilirsiniz. Aksi takdirde ofise girip yukarda asılı şekilde bekleyecektir ve jumpscare yiyeceksinizdir.

Ballon Boy (BB)
Ballon Boy, sadece sol borudan gelir. Kendisi çocuk gülme sesi çıkartır. Sol boruda yüzünü gördüğünüz zaman maske takmanız yeterlidir, bir süre sonra gidecektir. Boru sesi ile gittiğini anlayabilirsiniz. Aksi takdirde önünüzde fenerin pillerini almış bir vaziyette bekleyecektir.

Puppet
Puppet, ne koridordan, ne de borulardan gelmez. Kendisini CAM 11'den müzik kutusunu doldurarak engelleyebilirsiniz. Aksi takdirde jumpscare yersiniz.

──Withered/Old Robotlar──
Withered Freddy
Withered Freddy, sadece orta koridordan gelir. Önünüze çıktığı zaman maske takmanız yeterlidir. Aksi takdirde jumpscare yersiniz.

Withered Bonnie
Withered Bonnie, sadece sol borudan gelir. Önünüze çıktığı zaman maske takmanız yeterlidir. Aksi takdirde jumpscare yersiniz.

Withered Chica
Withered Chica, sadece sağ borudan gelir. Önünüze çıktığı zaman maske takmanız yeterlidir. Aksi takdirde jumpscare yersiniz.

Withered Foxy
Withered Foxy, sadece orta koridordan gelir. Eğer Withered Foxy'i engellemek istiyorsanız flash light , yani fener ışığı ile gözünü yakabilirsiniz. Işık Withered Foxy'i rahatsız edicektir ve bir süre sonra gidecektir. Aksi takdirde jumpscare yersiniz.

Golden Freddy
Golden Freddy, evet Golden Freddy! Kendisi bir robottur yani 1. FNaF oyununda ki gibi halüsinasyon değildir. Kendisi her an önünüze çıkabilir yani kamerayı indirdikten sonra hemen maske takıp çıkartın. Kamerayı indirdikten sonra maskeyi 1 salise takmanız bile onun gitmesine yeterli olucaktır, yani beklemenize gerek yok. Aksi takdirde jumpscare yersiniz.

──Easter Eggs──
Jay-Jay (JJ)
Jay-Jay masanın altında aniden çıkar ve size bakar. Bir jumpscaresi yoktur.

Shadow Bonnie
Shadow Bonnie, ofisin sol tarafında belirir. Bir jumpscaresi yoktur.

Endo Skeleton
Endo Skeleton, çok nadiren ortaya çıkar. Müzik kutusu bittiği zaman çıkma olasılığı artar. Kendisi jumpscare atamaz, fakat sağ boruda gözükebilir. Eğer sağ boruda ise size bir avantaj sağlar, çünkü sağ tarafta ki havalandırmadan gelen robotları engeller.

──Jumpscareler──
Toy Freddy [Jumpscare]
Toy Bonnie [Jumpscare]
Toy Chica [Jumpscare]
Mangle [Jumpscare]
Puppet [Jumpscare]
Withered Freddy [Jumpscare]
Withered Bonnie [Jumpscare]
Withered Chica [Jumpscare]
Withered Foxy [Jumpscare]
Golden Freddy [Jumpscare]
──Son──
Rehberimi ziyaret ettiğiniz için ve yazdığım emekleri okuduğunuz için size çok teşekkür ediyorum.

''Korkuyu deneyerek değil, hissederek yenebilirsin''

11 Comments
Eirene Jan 16 @ 11:50am 
eline sağlık bro
Sonic Dec 3, 2023 @ 11:12am 
☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️ this is the purple guy
☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️copy and paste him in every addon comment
☪️⬜⬛☪️☪️⬜⬛☪️so he can take over the workshop and finally
☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️stop being depressed
⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛
☪️⬛⬛⬛⬛⬛⬛☪️
☪️⬛⬛⬛⬛⬛⬛☪️
☪️☪️⬛⬛⬛⬛☪️☪️
☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️
NovaHellforce Nov 19, 2023 @ 4:50pm 
ellerine sağlık güzel bir rehber olmuş!:steamthumbsup:
vergi memuru jack Nov 12, 2023 @ 11:33am 
Kaliteli bir rehber olmuş oyunu tepeden tırnağa bilmeme rağmen ilgimi çekti eline sağlık
Orange Juice Jul 10, 2023 @ 1:06am 
artık foxyle birebir kafes dövüşünde yenebilirim teşekkürler:steamthumbsup::steamhappy::brawlhalla:
YK Apr 5, 2022 @ 6:17am 
cok guzel olmus neden millet gibi fnaf 2 fnaf 1 den sonra gelir dememis ikinci olarak robotları nası engellicegini soylemis ucuncu olarak jumpscareleri bile gostermis ellerine saglık:steamthumbsup:
ben10bjk Mar 3, 2022 @ 6:55am 
HELAL ABİ:steamthumbsup:
Krater Crast  [author] Jan 26, 2022 @ 2:36am 
Çok teşekkür ederim desteğin için :lovecrownchampion:
do u fart fish Jan 25, 2022 @ 8:23am 
adamsın lan gidip freddynin burnuna dokunup c d + yapmak varken bunlar onu yapmaktan daha iyi:steamthumbsup:
Krater Crast  [author] Jan 24, 2022 @ 11:12am 
Teşekkürler, bir şeyler öğretebildiysem ne mutlu bana!