Dead Cells

Dead Cells

127 ratings
Dead Cells Yeni Başlayanlar İçin Hızlı Gelişme Rehberi Türkçe
By Maliszewski
Herkese selam bu rehberimde size zorluğuyla övülen Dead Cells de nasıl hızlıca gelişebileceğinizi ve bosslara nasıl hadlerini bildireceğinizi öğreteceğim.
3
4
3
2
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Oyun Hakkında bilgi
Öncelikli olarak size Dead Cells hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.Yüksek ihtimalle oyuna başlamadan önce çoğunluklu olarak şu sözü duymuşsunuzdur: "Ya bu oyun çok zor, off ölünce her şeyim gidiyor berbat" bu tarz sözler aslına bakarsanız oyunu beğenmeyen insanlar tarafından söyleniyor ve artık Dead Cells eskisi kadar "Zor" değil buna emin olabilirsiniz. Ayrıca bu rehberde Rün yerleri toplam bölüm sayısı taslaklar ve silahlar hakkında da bilgi alabilirsiniz. Hadi o zaman bilgilere geçelim.

1-Oyunumuz Ana oyun ve bedava DLC yani ek paketi olan Rise Of The Giant ile beraber toplam 21 bölümden oluşmaktadır. NOT: Rise Of The Giant bedava bir ek pakettir mağazadan anında alabilirsiniz.

2-Oyunda farklı bölümlere erişmemizi sağlayan ve oynanışı çeşitlendiren Rünler bulunmaktadır.Toplam 8 Rün vardır bunların yeri ve adını bu rehberde bulabilirsiniz.

3-Oyunumuzda 5 tane boss bulunur bunları nasıl yeneceğinizi ve nerede bulabileceğinizi bu rehberde anlatacağım.

4-Oyunumuzda bir çok silah vardır ve bunların hepsi Vahşet/Taktik/Hayatta kalma adında 3 başlık altına girer.

5-Oyunumuzda gizli silahlar taslaklar ve bölgeler vardır. Bunların hepsini bu rehberde bulabilirsiniz.
Şimdi de size bu 5 ana maddeyi detaylı bir şekilde anlatacağım.


1.Yeni Başlayanlar İçin Tavsiyeler

Öncelikli olarak söyleyeyim oyunda ölünce her şeyiniz gitmiyor. Şimdi:
  • Oyunu bitirmeye çalışmayın.
Evet duyduğunuz zaman garip gelebilir ama çalışmayın çünkü çok güçsüz olduğunuz için her seferinde öleceksiniz ve nefret edip oyunu sileceksiniz bunun yerine:
  • Olabildiğince çok Taslak arayın.
Ne kadar çok taslak toplarsanız o kadar iyi çünkü her silahın bir birine karşı üstünlüğü vardır ve açtığınız silahlar gücünüzü arttıracaktır.
  • Genel geliştirmelere öncelik verin.
Genel geliştirmeler: Şifa şişesi,geri dönüşüm,Altın rezervi vb. Bu geliştirmeleri ne kadar çok yükseltirseniz oyuna 1-0 başlama ihtimaliniz o kadar yükselir naçizane tavsiyem: Şifa şişesine abanın o çok önemli
  • Olabildiğince çok Rün keşfedin.
Rünler çok önemlidir oynanışı çeşitlendirmek ile kalmaz yeni yerlere de erişim sağlar ve dövüşte size yardımcı olur.
  • Efsanevi demirci ocağına yüklenin ve ne pahasına olursa olsun oraya bolca hücre harcayın.
Efsanevi demirci ocağı sayesinde bulduğunuz silahların +,++,S değerlerinde çıkma ihtimali artar bu da çok önemlidir örnek olarak: 3. seviye bir kılıç 1+ seviyedeki bir kılıçtan daha güçsüzdür.
  • Hızlı silahları kullanın.
Hızlı silahların hasarı ağır silahlara göre az olsa da daha seri vurmalarından ötürü yeni oyunculara tavsiyemdir bossla kapışırken de size büyük bir avantaj sağlar benim favorim olan ve çoklu hedefleri kesmek için bire bir olan Hattori'nin Katanasını size tavsiye ederim.
  • 2. silah olarak kalkan kullanın
Kalkanlar gelen darbeleri emdiği veya savuşturduğu için önemli bir rol oynamaktadır. Size atılan bir oku rakibinize döndürüp hasar almadan onu öldürmenizi sağlar Dikenli kalkanı kullanmanızı öneririm. Bosslarla da kapışırken yararını çok görürsünüz.
  • Silah ve kalkan tamam peki ya geriye ne kaldı tabii ki de güçler. Eğer hızlı bir oynanış istiyorsanız ve rakibinizin arkasına geçip onu harap etmek istiyorsanız Fazör ve Işık hızı adı verilen yetenekleri kullanmanızı öneririm fazör sayesinde rakibinizin arkasına ışınlanabilirsiniz. Işık hızı ise canınız az ise rakiplerinizi şaşırtarak onların ilerisine ışık hızında geçmenizi sağlar geri dönmek için de kullanabilirsiniz. Yada rakibinizi anında indirmek istiyorsanız bomba da kullanabilirsiniz. Rakibinizi bir avcı gibi öldürmek isterseniz de Enerjik doğrayıcı ve kurt kapanı ikilisini tavsiye ederim rakibinizi kapana kıstırdıktan sonra önüne enerjik doğrayıcıyı atarak ağır hasar vererek hızlıca onu öldürebilirsiniz.
  • Güç parşömenlerini dengeli kullanın.
Güç parşömenleri sayesinde kendinizi ve ekipmanlarınızı güçlendirebilirsiniz. Sadece Vahşet yada sadece taktiği önermem. Dengeli gitmek çok önemli tavsiye olarak ilk bölümde 2 tane parşömen bulabilirsiniz bunlardan ilki ile vahşet ikinci ile hayatta kalma yükseltebilirsiniz.
  • Tılsımlara dikkat edin.
Tılsımlar sayesinde bedavadan 1 yada 2 tane parşömen elde edebilirsiniz peki ya hangisini seçmeliyiz derseniz 2 parşömen içeren ve fırlatılan cisimlerden -%75 hasar veren tılsımları tercih ederim naçizane tavsiyem bulursanız ne pahasına olursa olsun Saldırmadan geçen 5 saniye sonra görünmezlik veren tılsımı tavsiye ederim.

Rünler Ve Yerleri
2. Rünlerin Özellikleri Ve Yerleri

Oyunda ki Rünlerin hepsini anında alamazsınız birini almak için diğeri gereklidir ben sırasıyla yazacağım bu sırayla toplamaya çalışırsanız alabilirsiniz hepsini.

1.Sarmaşık Rünü



Sarmaşık rünü oyun içinde etkileşime girdiğinizde gıdıkla yazan yeşil topakları büyütüp tırmanılabilir sarmaşığa çevirmenizi sağlar. Nerede bulacağız bunu diyorsanız:
Elde etmek için oyundaki 2. bölgelerden biri olan Mahkum Mesiresi bölgesinin sonunda bulunan bir kapıdan geçip içerideki Seçkin düşmanı öldürmeniz gerekmektedir.


2-Işınlanma Rünü



Işınlanma rünü mor renkli tabuta benzeyen ve etkileşime girdiğinizde ovala yazan objeleri kullanarak bir başka yere ışınlanmanızı sağlar. Nerede bulacağız bunu diyorsanız:

Elde etmek için oyundaki oyundaki 2. bölgelerden bir diğeri olan ve Sarmaşık rününü elde ettikten sonra erişebildiğiniz Zehirli Kanalizasyon bölgesinde bulunan bir Seçkin düşmanı öldürmeniz gerekmektedir.

3-Koç Başı rünü


Koçbaşı rünü zemindeki parlayan rün işaretli ve üzerine çarpma saldırısı yaptığınızda geçici olarak kırmızıya dönen zeminleri Parçalayabilmenizi sağlar. Nerede bulacağız bunu derseniz:
Elde etmek için Mahkum Mesiresinden Işınlanma rününü kullanarak geçtiğiniz arkasına geçtiğiniz kilitli bir kapının ardındaki Kemik Mezarlık bölgesindeki bir Seçkin düşmanı öldürmeniz gerekmektedir.

4-Örümcek Rünü



Örümcek rünü düz duvarlara tırmanabilmenize ve bir duvardan diğer duvara sekmenize imkan tanır ve parkur çeşitliliğini arttırır. Alması biraz meşakkatlidir. Almak için üstte yazan rünlere ihtiyacınız vardır. Nasıl alacağız derseniz ise şu rotayı takip edin:

Zehirli Kanalizasyon>Tarihi Kanalizasyon>Dayanılmaz Mahzen>Uyku Sığınağı burada yani Uyku sığınağında seçkin bir düşmanı öldürmeniz gerekmektedir. NOT:Dayanılmaz Mahzende Conjunctivius adlı bir boss vardır çok zor değildir biraz zamanınızı çalar dikkatli olun.

5-Cüce Rünü



Cüce rünü sayesinde karakterin kafasını vücudundan çıkarabilir ve normalde giremediğiniz yerlere girebilirsiniz ayrıca bu rün ile düşmanlarınızı öldürebilirsiniz fakat bunu yaparken hasar alırsanız bu rün yeniden dolma süresine girer 2-3 saniye sonra tekrar kullanabilirsiniz. Nerede bulacağız bunu derseniz ise:

Oyunun son bossu olan Kralın Elini öldürmeniz gerekmektedir sonrasında yabancı cisim adı ile elinize geçecektir.

6-Mücadeleci Rünü



Bu rün sayesinde mahkum koğuşunda bulunan üstünde saat sembolü olan bir kapıdan geçebileceksiniz ve günlük meydan okumalara katılabileceksiniz. Nerede bulacağız bunu derseniz:

Siyah Köprü adı verilen bir bölgede Bahamut isimli bossu yenmeniz gerekir o zaman elinize Yabancı Cisim diye gelecektir. NOT Bahamut çok zor bir boss değildir rahatlıkla alabilirsiniz.

7-Özelleştirme Rünü



Özelleştirme rünü ana menüdeki Özel Mod'u açar bu modda oyundaki tüm kuralları ayarlayabilirsiniz ve istediğiniz ekipmanla başlayabilirsiniz. Speedrun yapmak için de kullanılır. Peki ya nasıl bulacağız diyorsanız:

Surlar bölgesinin girişinde bulunan bir odada ki düşmanı öldürmeniz gerek yabancı cisim olarak elinize geçecektir.

8-Kaşif Rünü




Kaşif rünü oyunda ki herhangi bir bölgedeyken haritanın %80 'ini keşfettiğiniz zaman bütün haritayı detaylı bir şekilde gösterecektir. (tüccarlar parşömenler vb.) geride bir şey unuttunuz mu diye bakmak için bire bir. Peki ya nerede bulacağız diyorsanız:

Unutulmuş türbe haritasında 2 seçkin kara izciyi öldürmeniz gerek o zaman yabancı cisim olarak gelecektir.

Bosslar
Bosslar Ve Özellikleri

Dead Cells'te de tabii ki de her oyunun olmazsa olmazı bosslar vardır. Ve bu bosslar sizi öldürmek için can atıyorlar fakat bu rehber sayesinde onları kolayca alt edeceksiniz. Oyunda toplam 5 boss vardır. Bunlar sırasıyla: Bahamut,Conjunctivius,Zaman Bekçisi,Dev,Kralın Eli. Şimdi de sırasıyla onların yerleri vuruş taktikleri ve zayıf noktaları.


1.Bahamut



Bahamut çoğu kişiye göre oyunda ki en kolay bosstur ki çok da yanlışlık payı yok.
Yapabileceği çok az hareket vardır bunlar:
  • Bağırarak ses dalgası oluşturmak. (Hasar almazsınız sizi geri atıp sersemletir.)

  • Kırmızı alan oluşturmak. Ses dalgası yapıp sizi geri attıktan sonra bir dalga oluşturarak üstünüze gelir bu dalgaya ne kadar maruz kalırsanız o kadar hasar alırsınız.

  • Yumruk atmak, elini geriye çekip ağır bir yumruk atar kaçmak ve bloklamak için oldukça zaman verir.
  • Ateş atmak. Bahamut elini yere sürterek bir ateş dalgası oluşturur sadece yerdeki nesneleri etkiler zıplarsanız hasar almassınız.
  • Zıplayarak omuz atmak. Bahamut uzaktaki rakibine doğru zıplayarak omuz atar eğer zıpladığı anda önüne geçerseniz hasar alırsınız.
Peki ya Bahamuttan nasıl kurtulacağız cevap çok basit. Bahamutun yaptığı saldırılar kalkan ile kolayca durdurulabilir. İsterseniz kaçarakta işini bitirebilirsiniz.

2.Conjunctivius



Bu adını yazamadığım canavar Conjunctivius çok da zor bir boss değildir sadece zamanınızı çok fazla çalar. Peki ya hareketleri nedir? İşte cevapları:

  • Conjunctivius Sürekli olarak kendi alanında hareket eder ona vurabilmek için yanına gitmek gerekir çok hareketli bir bossdur.
  • Conjunctivius rakibine hasar vermek için rakibinden uzaklaşır ve bir köşede ağzından zehir atar zehiri kalkan ile savuşturabilirsiniz.
  • Conjunctivius etrafında ki basamakları kırarak sizi aşağıya atar ve gelmenizi engeller yere dokungaçlarını salar sizi öldürebilmek için genelde 4-5 dokungaç size saldırır.Bunlardan ne kadar hızlı kurtulursanız o kadar iyi zira 1 yada 2 tanesi öldükten sonra onlara bir efekt vererek güçlendirir ve renkleri değişir hasarları artar vb. en sonunda kestiğiniz zaman tekrar yukarı çıkabilirsiniz ve canı azalır.
  • Haritanın en üst köşesine çıkıp merdivenleri kırar ve zehir atışına sizi maruz bırakır çok fazla zehir attığından engellemesi güçtür aşırı hasar vermez fakat illa ki 1 yada 2 zehir yersiniz.
  • Kısa bir süreliğine kırmızı bir rota gösterir ve hemen sonrasında hızlı o rotaya doğru atılır o sırada bloklayabilir yada kaçabilirsiniz durursanız hasar. yersiniz.
  • Conjunctivius 1 saniyeliğine kırmızı bir daire gösterir hemen sonrasında oraya kırmızı bir efekt ile hasar verir gösterdiği anda kaçarsanız kurtulursunuz yoksa hasar alırsınız.
Saldırılarını kaçarak kolayca engelleyebilirsiniz yada kalkan ile savuşturabilirsiniz tavsiyem ileri atılgan silahlar kullanmamak Hattori'nin Katanası gibi vurdukça sizi öne atan silahlar aşağıya düşmenize neden olur bu nedenle ortalama silahlar kullanmanızı öneririm kan kılıcı,kazıkçı vb.

3. Zaman Bekçisi



Zaman bekçisi oyunda en çok zorlanacağınız bosstur ama bende onu nasıl geçeceğinizi anlatmak için buradayım. Kendisi çok seri vuruşlara ve Shurikenlere sahiptir (demir yıldızlar). Bu boss ilk kez kapıştığınızda sizi çok zorlayacaktır.

  • Kılıç darbeleri zaman bekçisi hızlıca sizin olduğunuz tarafa 3 bıçak darbesi indirecektir ilkini bloklarsanız diğerlerini vurmasına engel olabilirsiniz. Hasar verir.
  • Seri Ninja yıldızı fırlatımı bekçi sizin olduğunuz tarafa seri bir şekilde yıldız fırlatacaktır bunlar hasar verir. Ve yuvarlanarak kaçılamaz kalkan ile savuşturursanız yıldızları ona iade edersiniz.
  • Yıldız dairesi Bekçi canı yarıya indiği zaman "Hadi şu işi bitirelim" Diyecek ve kılıçlarını ♥♥♥ tutarak bir yıldız dairesi oluşturacak bunu sadece 1 kere yapacak kalkan ile anında savuşturabilirsiniz.
  • Bekçi Canı yarıya indiği zaman "Hadi şu işi bitirelim" diyecek ve yukarıdan ineceği yere göstererek gelen ağır ve büyük kılıçlar olacak ağır hasar verirler.
  • Kanca saldırısı bekçi herhangi bir anda size doğru bir kanca atacak ve tutar ise yakınına çekecek "Sen buraya gel" diyecek ve kılıcı kafanıza indirecek tek şansınız bloklamak kaçamaz yada vuramazsınız savuşturamazsanız ağır hasar alırsınız.
  • Işık hızı saldırısı. Zaman bekçisi tozlarla gösterdiği bir rota üzerinde çok hızlı bir şekilde gidip gelecektir ve size değdiği her an hasar alacaksınız kalkan ile savuşturursanız duracaktır.
Zaman bekçisi de böyleydi tavsiyem kalkan kullanmanız kaçmak çok iyi bir çözüm değil. Alıştıktan ve ne yapacağını ezberlediğiniz zaman çıtır çerez kalıyor.

4.Dev



Dev Rise Of The Giant ek paketi ile gelmiş olup ulaşılması güç bir bosstur.Dövüşmek uzun sürer ve zorlayıcıdır. Ama bu bilgilerden sonra çok değil. :D

  • Deve hasar verebilmek için önce 2 elinden birinin canını 0 a indirmeniz gerek o zaman gözü fırlayacak ve eline tırmanıp o kısa sürede hasar vermeye çalışacaksınız NOT: sakın ışık hızı ve fazör kullanmayın alanın dışında lav var düşünce hasar alıyorsunuz ve ileri atılgan silahlar kullanmayın katana vb. yoksa göze vurmaya çalışırken düşersiniz.
  • Dev tüm gücünü toplayarak çok hızlı bir yumruk atar eğer bloklayamaz yada kaçamazsanız hem ağır hasar yersiniz hemde lava düşersiniz. Kalkan ile savuşturursanız dev zor duruma düşecektir.
  • Elden ateş atma. Dev elini açıp avucundan ateş atacak bunlar ikişer ikişer gelecektir savuşturması kolaydır hasar verirler.
  • Yumruk indirme. Dev tüm gücünü toplayarak ağır bir yumruk indirecektir etki alanı yerdir eğer yumruğun altında kalırsanız çok ağır hasar alırsınız zıplamak en etkili çözümdür.
  • Süper alev saldırısı dev elini çok yukarı kaldırıp ateş atacaktır kaçınması çok zordur savuşturulabilir çok da ağır hasar vermez.
  • Ateşli göz saldırısı. Dev gözlerinden bir çeşit alev çıkartarak sizi 2 lazerin içine alacaktır bu sırada da ellerinden ateş atacaktır aleve değerseniz hasar alırsınız herhangi bir şekilde etki alanına girerseniz ağır hasar alırsınız.
  • Hızlı yumruk darbeleri. Dev elini havaya kaldırıp hızlı bir şekilde indirecektir zıplamak en etkili çözümdür eğer yerde kalırsanız komboya girme ihtimaliniz yüksek.
  • Dev canı az kaldığı zaman bağırarak kayaların üstünüze düşmesini sağlayacak ve alev püskürtecek o kısım tamamen size kalmış tam bir kaos anı gibi kalkan ve kaçma hareketleriyle kaçabilirsiniz. Eğer bir kere hasar alırsanız devamı çok hızlı gelecektir.
İşte Dev de bu kadardı ilk kapıştığınızda sizi zorlayacaktır şimdi den kolay gelsin.

5.Kralın Eli



Kralın Eli oyunda ki son ve en zor bosstur çeşitli hareketleri vardır fakat ezberleyince kolay bir bosstur. E hadi o zaman öğrenelim.

  • İlk saldırısı ağır simetrik kargı vuruşu. Rastgele bir zamanda ağır bir şekilde kargısını size geçirir ağır olduğu için hemen kaçabilir yada savuşturma yapabilirsiniz. Ama ağır hasar verir.
  • 3lü kargı vuruşu. Kralın eli kargısıyla sizin olduğunuz tarafa vuruş yapacaktır eğilerek veya kalkan ile kurtulabilirsiniz ama ağır hasar verir.
  • Yer şoku. Kralın eli ağır yada hafif bir şekilde yere doğru vurarak kaya çıkartır hangisinin ağır olduğunu zaten fark edersiniz.
Bosslar Devam
  • Yaratık çağırma Kralın eli canı az kaldığı 2 durumda 6 tane yaratık çağırır ilk durumda 1 elit iken 2. durumda 2 elit çağırır.
  • Gökten bayrak indirmek. Kralın Eli gökten 3 tane bayrak indirir onları kırmak için vurmanız yeterli eğer üstünde yazan saniye içinde kıramazsanız gösterdiği alan içine ağır hasar verecektir.
  • Sarı güç topları. Kralın eli size doğru bir sürü sarı enerji topu gönderecektir aman dikkat bombacı gibi ağır hasar verir o toplar.
  • Omuz atma. Kralın eli size düm düz bir şekilde koşup aşağıya itecektir (dikenli yere) savuşturabilir yada kaçabilirsiniz hasar vermez sadece geri atar.
Evet İşte Kralın Eli de bu kadardı biraz pratikle onu da aşağıya rahatça alırsınız.
Bossların (Patronların) Yerleri
Evet yaklaşık 4 ay sonra falan açma gereği duydum :D Her neyse Bossların yerleri şunlar:

1. Siyah Köprü (Bahamut)

2. Saat odası (Zaman bekçisi)

3. Taht Odası (Kralın eli)

4. Dayanılmaz Mahzen (Conjitcuvus aman be adı her neyse o büyük gözün)

5. Spoiler boss u yazmayacağım çok büyük spoiler oluyor çünkü.
Son olarak
Son olarak bir şey:
Kimim ben? Dead Cellsi crackte ve Steam'de çok uzun saatler oynadım ve oyunu bir çok defa bitirdim.

Neden bu rehberi yaptım? Belirli bir bilgi birikimim vardı ve internette yapılan rehberler ya rün yada bosstu ben hepsini bir araya getirdim.

Nasıl destek oluruz? Sadece beğenerek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, iyi dileklerimle...
46 Comments
Maliszewski  [author] Apr 27 @ 2:45am 
Bilgi için sağ ol dost ben oyuna girmeyeli epey oldu.
Zeref Apr 23 @ 4:25pm 
Piyade yayının seviyesi yükekse ve + basarsanız her şeye tek atıyor yakından, lanetli kılıç gibi.
Maliszewski  [author] Jan 14 @ 3:46am 
Dostum selamlar, Malez seviyesi yüksek zorluklarda devreye giren bir oyun mekaniğidir. Belirli düşmanlardan hasar aldığınızda ortaya çıkar. Malez seviyeniz yüksek değerlere ulaştığınız zaman ölene kadar veyahut seviyeyi terk edene kadar canınız azalır. Yani Malez seviyeniz yüksek olmamalıdır. Taslaklar günlük etkinliklerde düşüyor. Görevleri yapmak istemiyorum diyorsanız, her düşmanın içinde belirli taslaklar var. Önrke: Balıkçı köyündeki yengeçlerden "Hattori'nin Katanası" taslağı bulunmakta. Bu taslaklar düşmanları kesince belirli ihtimallerde düşüyor, genelde bu ihtimal düşük olur. Her düşmanın aynı zamanda farklı hücre seviyesinde farklı silah taslağı düşürme olasılığı da var. Aynı şekilde bosslarda da düşüyor. Odalarda genelde etkinlik olduğu zaman taslak düşüyordu güncel olarak bilmiyorum şu anda. İyi oyunlar.
Turkish Templar Jan 13 @ 1:35pm 
Merhabalar Malez Seviyesinin ne olduğunu anlatırmısınız acaba mobil oyuncuyum birde taslak lazımda günlük mücadele gibi yerlerden taslak geliyormu yada başlangıç yerindeki odalardan
Ercan45 Nov 26, 2023 @ 6:26pm 
Bilgiler için teşekkürler.
Maliszewski  [author] Jan 20, 2023 @ 6:44am 
:) tek atması zevkli ama yemesi pek değil hocam.
Darwin Jan 19, 2023 @ 3:44pm 
lanetli kılıçmış hocam. :) DPS ni görünce elim ayağım ondan titriyor demek ki.
Maliszewski  [author] Jan 18, 2023 @ 9:51am 
Lanetli kılıç elindeyse olabilir veya bir kapıyı kırdıysan falan veya lanetli sandığı açtıysan bunun dışında olmaması lazım. Aldığın silahların özelliklerinde %100 hasar alınır/verilir yazıyorsa da olabilir. Lanetli kılıç taşımıyorsan ve sandık açmadıysan olmaması lazım. Adı lanetli kılıçtı sanırım şu her şeye tek atan kılıç.
Darwin Jan 17, 2023 @ 11:56am 
Hocam çok fazla lanet kaynaklı ölümden tek yiyorum. Ancak hiç bir lanet sandığını açmadan bu gerçekleşiyor. Karakterin üzerinde herhangi bir info da yok rakam olarak kesmek için. Hatta yeni bir haritaya geçtikten sonra daha da sık oluyor. Bu nasıl gerçekleşiyor. Bug gibi birşey mi?
Darwin Jan 16, 2023 @ 1:08pm 
Süpersin çok çok teşekkür ederim hocam. Ödülünü verdim. Denemeler yapacağım. Eline emeğine sağlık. Yine birşeyler kafama takılırsa buradan ya da başka bi mecra varsa oralardan dönüp sorabilirim sanırım. Tekrar tekrar teşekkürler!