Scrutinized

Scrutinized

Yeterli oy yok
Scrutinized Bilmeniz Gerekenler
Rozzy tarafından
Bu rehberimde sizlere oyunun temel bilgilerini ve size lazım olabilecek bazı tüyoları vereceğim. (Düşmanları önceki rehberimde bulabilirsiniz)
   
Ödül
Favorilere Ekle
Favorilere Eklendi
Favorilerden Çıkar
Zorluklar
Oyunda 4 farklı zorluk seçeneği vardır.
Bunlar ;

1- Casual : Oyundaki düşmanların dahil olduğu en kolay moddur. Kolay olan bu modu normal moda hazırlık için oynayabilirsiniz. Modda 5 gece vardır. Ölünce oyun kaldığı yerden devam eder.

2- Normal : Oyunun asıl zorluğunun başladığı mod bu moddur. İlk 3,4 gece pek hareketli geçmesede 5. geceden sonra asıl zorluk baş gösterir. Modda 10 gece vardır. Sık sık kamera kontrol etmeyi unutmayın. Ölünce oyun kaldığı yerden devam etmez.

3- Nightmare : Geldik şimdi oyunun en zor moduna. Bu modun ilk dakikasından itibaren zorluğunu hissediceksiniz. Çok sık kamera kontrol etmeniz ve ışıkları kontrol etmeniz gereken bu mod , 14 geceyi içinde barındırmaktadır. Ölünce oyun kaldığı yerden devam etmez. Dünyada bitiren sadece 1 kişi vardır (lnsym)

4- Detective : Oyunu Paper's Please gibi oynamak isteyenler için harika bir mod. Bu modda düşmanlar yoktur. Dolayısıyla kamerayı ve ışıkları kontrol etmeniz gerekmez. 5 tane raporu yanlış gönderirseniz Game Over ekranı ile karşılaşırsınız.
Düşmanlar
Başka bir rehberimde detaylı bir şekilde açıklamıştım. Burda ise sadece karakterlerimizi tanıtacağım. (Detaylı bilgi için diğer rehbere KOŞ KOŞ xD)

Tanner :


Oyundaki iğneci abimizdir xD. Görünüşü bu şekildedir. Gelmesini engellemek için kameraları kontrol etmek gerekir.


Kidnapper :


Welcome to the Game 1'den bizim için anısı olan abimizdir xD. Görünüşü bu şekildedir. Gelmesini engellemek için ışıkları sık sık kontrol etmek gerekir.

Oynanış
Oyun , Paper's Please ve Welcome to the Game'nin karışımı gibi.
Oyunda bize verilen raporları doğru ve yanlış diye ayırmamız lazım.
Report Disk'i açıyoruz.

Ortada gördüğünüz raporumuzdur. Buraya kanıtlarımızı ve kimliğini koyup kişiyi ya suçsuz yada suçlu olarak ayıracağız.

Sol tarafta gördüğünüz yer suçsuz kişilerin raporlarını yok etmemize yarıyor. Kişi suçsuzsa onu buraya atıyoruz.

Sağ tarafta gördüğünüz yer suçlu kişilerin raporlarını göndermemize yarıyor. Kişi suçluysa onu buraya atıyoruz.


D.M.V DB : Kişilerin kimliğini ortaya çıkarmak için kullanıyoruz. Raporlardaki bilgilere göre kişinin kimliğini buluyoruz.


SIM DB : SIM DB kişinin IMEI kodunu bulmamıza yarıyor.


RootKit : Bulduğumuz IMEI kodunu buraya girerek kişinin telefonunu crackliyoruz. Telefon ise kişilerin kanıtlarının olduğu genel yerlerden biridir.


Social Spy : Kişinin sosyal medya hesabını bulmanıza yarar. Kişinin ismini veya kullanıcı adını girerek sosyal medyasını bulabilirsiniz.


Debit DB : Kişinin alışveriş fişlerini görmemize yarayan uygulamadır. Kişinin ismine girerek burdaki fişleri görebiliriz.


Records : Kişinin geçmişte bir suçunun olup olmadığını görmemize yarayan uygulamadır. Kişinin ismini girerek bulabiliriz (Her zaman çıkmayabilir). Eğer kişinin police recordu var ise onu kanıt olarak kullanabilirsiniz.


Upgrades : Oyunda bize belli bir bitcoin miktarına karşılık kolaylıklar sağlayan uygulamadır.
Bu kolaylıklar ve fiyatları şu kadardır ;

Instant Social Search - 20 Coin : Kişinin sosyal medya hesabını direkmen size veren geliştirmedir.

Instant Debit Search - 20 Coin : Kişinin alışveriş geçmişini direkmen size veren geliştirmedir.

Instant Police Search - 20 Coin : Kişinin polis geçmişini direkmen size veren geliştirmedir.

Instant IMEI Search - 20 Coin : Kişinin IMEI'sini size direkmen veren geliştirmedir.

Instant RootKit Crack - 5 Coin : RootKit'de crackinizi direkmen yapmanızı sağlayan geliştirmedir.



4 Yorum
Rozzy  [yaratıcı] 31 Oca 2023 @ 5:11 
Teşekkürler bu arada :steamhappy:
Rozzy  [yaratıcı] 31 Oca 2023 @ 5:10 
Bilmiyorum şuanki durumunu oyunu ben bile unuttum :D Ben oynarken öyledir veya dediğin gibi yanlış yazmışımdır. Düzelteyim
Flaxx3n 31 Oca 2023 @ 1:39 
detective modu yanlış yazmışsın 5 rapor yanlış olursa game over oluyor reis
Polarisx 17 Oca 2022 @ 11:13 
Eline sağlık