Doki Doki Literature Club

Doki Doki Literature Club

77 ratings
Doki Doki'de Mutlu Son Rehberi
By Serbest Gezen Köy Tavuğu
Merhaba, Doki Doki hayranları! Bu rehber, sizi DDLC'de mutlu sona götürecek!
3
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
1. Oyunu sıfırlayın veya tekrar yükleyin.
Muhtemelen hepinizin "game" isimli dosyada "firstrun" diye bir dosya olacaktır. Onu silin ve oyuna girin. Çıkan menüde sanırım "restart the game" olacaktı: oraya tıklayın.

Eğer ki olmadı ise silip yeniden yükleyin.

DDLC Plus için: Oyunun içinde bulunan masa üstüne dönün. Files kısmına gelin. Oradan "reset.sh" dosyasını açın. Ve bu kadar.
2. Sayori'ye yaklaşacağınız bir şiir yazın.
Artık oyun sıfırlandı ve yeniden başladınız. Mutlu son için her kıza tabiri caizse "yavşayacağız". İlk olarak !!!!!! ilk şiir yazışımızı kayıt bölümlerinden birine kaydedelim!!!!!!! ve üç gün boyunca aynı kız için şiir yazalım! İlk başta Sayori'ye yapalım ama aslında sırası önemsiz. Sayori'yi etkilemek için:

Sayori duyguların hepsini uç noktalarda yaşayan bir kız. Genelinde mutluluk fazladır.

Adventure, Alone, Amazing, Awesome, Bed, Beauty, Bliss, Broken, Calm, Charm, Cheer, Childhood, Clumsy, Color, Comfort, Cry, Dance, Dark, Daydream, Dazzle, Death, Defeat, Depression, Embrace, Empty, Excitement, Extraordinary, Family, Fear, Feather, Fireflies, Fireworks, Flower, Flying, Forgive, Friends, Fun, Grief, Happiness, Heart, Holiday, Hope, Hopeless, Hurt, Joy, Laugh, Lazy, Loud, Love, Lucky, Marriage, Memories, Misery, Misfortune, Music, Nature, Ocean, Passion, Peaceful, Pain, Party, Play, Prayer, Precious, Promise, Rainbow, Raincloud, Romance, Rose, Sadness, Scars, Shame, Silly, Sing, Smile, Sparkle, Special, Sunny, Sunset, Sweet, Tears, Together, Tragedy, Treasure, Unrequited, Vacation, Warm, Wonderful.

Kelimelerini seçin ve Sayori'ye sevdiğinizi söylediğiniz yere kadar Sayori için şiir yazın. Sayori'yi sevdiğinizi söyleyeceğiniz yerde seçim kısmı gelince kayıtları açalım ve ilk şiir gününe tekrar dönelim.
3. Natsuki için şiir yazalım.
Mutlu son için her kıza tabiri caizse "yavşayacağız". İlk olarak !!!!!! ilk şiir yazışımızı kayıt bölümlerinden birine kaydedelim!!!!!!! ve üç gün boyunca aynı kız için şiir yazalım! İkinci olarak Natsuki'yi yapalım ama aslında sırası önemsiz. Natsuki'yi etkilemek için:

Natsuki çocuksu, şirin bir kız. Öfkesi de cabası.

Anger, Anime, Blanket, Boop, Bouncy, Bubbles, Bunny, Candy, Cheeks, Chocolate, Clouds, Cute, Doki-doki, Email, Fantasy, Fluffy, Games, Giggle, Hair, Hop, Headphones, Heartbeat, Jump, Jumpy, Lipstick, Kawaii, Kiss, Kitty, Lollipop, Marshmallow, Melody, Milk, Mouse, Nibble, Nightgown, Papa, Parfait, Peace, Pink, Playground, Poof, Pout, Pure, Puppy, Ribbon, Swimsuit, Shiny, Shopping, Skipping, Socks, Spinning, Sticky, Strawberry, Sugar, Summer, Twirl, Waterfall, Whisper, Whistle, Valentine, Vanilla.

Kelimelerini seçin ve Sayori'ye sevdiğinizi söylediğiniz yere kadar Natsuki için şiir yazın. Sayori'yi sevdiğinizi söyleyeceğiniz yerde seçim kısmı gelince kayıtları açalım ve ilk şiir gününe tekrar dönelim.
4. Yuri için şiir yazalım.
Mutlu son için her kıza tabiri caizse "yavşayacağız". İlk olarak !!!!!! ilk şiir yazışımızı kayıt bölümlerinden birine kaydedelim!!!!!!! ve üç gün boyunca aynı kız için şiir yazalım! Sonuncu olarak Yuri'ye yapalım ama aslında sırası önemsiz. Yuri'yi etkilemek için:

Yuri gizemli ve karanlık bir kız. Utangaçlık da vardır.

Afterimage, Agonizing, Ambient, Analysis, Anxiety, Atone, Aura, Breathe, Cage, Captive, Climax, Contamination, Covet, Crimson, Desire, Destiny, Determination, Disarray, Disaster, Disoriented, Despise, Disown, Dream, Effulgent, Electricity, Entropy, Essence, Eternity, Existence, Explode, Extreme, Fester, Fickle, Flee, Frightening, Graveyard, Heavensent, Horror, Imagination, Incapable, Incongruent, Infallible, Inferno, Infinite, Insight, Intellectual, Journey, Judgment, Lust, Landscape, Massacre, Meager, Melancholy, Philosophy, Pleasure, Portrait, Question, Raindrops, Secretive, Sensation, Starscape, Suicide, Tenacious, Time, Uncontrollable, Uncanny, Unending, Universe, Unrestrained, Unstable, Variance, Vertigo, Vibrant, Vitality, Vivacious, Vivid, Whirlwind, Wrath..

Kelimelerini seçin ve Sayori'ye sevdiğinizi söylediğiniz yere kadar Yuri için şiir yazın. Sayori'yi sevdiğinizi söyleyeceğiniz yerde seçim kısmı gelince artık son kız olduğu için dönmemiz gerek yok.
5. Allah'a şükür her kıza yazdık. Şimdi...
Artık yapmanız gereken tek şey son kıza da yazınca, Dümdüz ilerlemek. Muhtemelen Bunun sonunda başarıyoruz.

NOT: SAYORI, İLLA Kİ İNTİHAR EDECEK.
6. Şikayetleriniz ve desteğiniz için...

Özelden bana yazabilirsiniz.
MXTLX DXŞXNCELER!
Yeni Rehber!
Yakın zamanda çıkmış olan DDLC Plus için hazırladığım Başarım Rehberine de bakmayı unutmayın!
Link: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2536112825
40 Comments
Realman Feb 27 @ 9:06am 
bu orospu çocuğu intihar etmekten başka bir şey yapmıyor kafayı yiyeceğim
Неудачник Dec 17, 2022 @ 9:02am 
öyle bi son yok
Hecker Sep 16, 2022 @ 4:43am 
sayori intihare ttikten ve yuri kendini kestikten sonra monikayla konuşmamızda monika dosyasını silerseniz monika gidiyor ve oyun yeniden başlatılıyor sadece yuri sayori ve natsuki kalıyor
Serbest Gezen Köy Tavuğu  [author] Aug 15, 2021 @ 12:51am 
Tebrikler! :)
idk Aug 14, 2021 @ 6:19pm 
Tamam tamam yaptım sonunda :s_smile:
idk Aug 14, 2021 @ 4:59pm 
Başaramadım abi.
1 şeyi yanlış bastım diye vermedi :Crying_Eye:
Serbest Gezen Köy Tavuğu  [author] Aug 7, 2021 @ 12:56pm 
Happy endings? Sorry, we're not in Disney.
Yani, Sayori İLLA Kİ ÖLECEK.
burajio Aug 7, 2021 @ 12:40pm 
Bir an gerçek zannetim :/
Serbest Gezen Köy Tavuğu  [author] Jul 20, 2021 @ 1:15pm 
XDDD
Knight_021 Jul 20, 2021 @ 12:54pm 
:)