ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Πρόσφατες κριτικές από τον かいぞくおう

Εμφάνιση 1-2 από 2 καταχωρίσεις
Κανένας δεν έχει αξιολογήσει ακόμη αυτή την κριτική ως χρήσιμη
1.7 ώρες συνολικά (0.9 ώρες όταν γράφτηκε)
Κριτική Πρόωρης Πρόσβασης
一時間ほどでクリアできた。
とても面白かった。
2Dドットのゲームなので感覚で操作できるし、ステージを進んでいくうちに手に入る能力で解除するギミックもあった。
少しでも道を間違えるとそのギミックを解除するための能力が手に入らずにまたステージを戻ることになる。それもまた楽しみだ。
改善点を提示するならば、崖付近のジャンプの判定がよくわからず崖下に落ちてしまうことが多々あったので、できればそこを改善してほしい。
Αναρτήθηκε 20 Αυγούστου 2018.
Βρήκατε χρήσιμη αυτήν την κριτική; Ναι Όχι Αστεία Βραβείο
312.8 ώρες συνολικά (108.2 ώρες όταν γράφτηκε)
バグがクソ。
デイビッドのレベルが35から25に落ちた。そのおかげでブラッドポイントが無駄になり、ティーチャブルを解放していたと思って育てた他キャラの育てた意味がなくなった。こっちも実質ブラッドポイントの無駄。
買うならバグが直ってからの方がいい。
Αναρτήθηκε 8 Ιουλίου 2018.