12 people found this review helpful
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 1,330.0 hrs on record (1,030.7 hrs at review time)
Posted: Nov 4, 2014 @ 1:49pm
Updated: May 28, 2022 @ 8:36am

1030 годин, майже 8 років я грав в цю гру. Досі пам'ятаю як чекав її, після повного проходження оригінальної Флеш версії, як неймовірно довго тягнулися хвилини очікування передзавантаження і як я в перший раз завітав в оновлену версію Айзека і його пригод в сирих надрах підвалу.
Я пам'ятаю мій подив, коли я розумів певні комбінації предметів, пам'ятаю ненависть на себе, коли сам руйнуєш білд одним невдалим предметом, пам'ятаю довгі години смертей поки не прийшло розуміння як в це грати.
Я пам'ятаю кожен патч, кожен момент коли я казав собі що все, більше я в це ніколи не буду грати. Але Бородатий Бог під іменем Едмунд Макміллан все продовжував і продовжував.
Я пам'ятаю як стирав своє проходження на 100%, бо не бачив інтересу грати з усіма предметами і надалі. Саме тому взяття "платіни" в цій грі так і затягнулося
Я пам'ятаю як проклинав себе саме за цей крок, бо коли я втратив надію на Repentance, який ми чекали майже 3 роки, він все таки вийшов і довелося починати все з початку.
Я пройшов цю гру, я вивчив кожен предмет, я прокляв себе 100 раз коли закривав альтернативних персонажів, але я обожнюю її.
1030 годин, майже 8 років ця гра дарувала мені задоволення, починаючи від шикарного візуалу та геймплею, закінчуючи нескінченним рандомом який жодного разу не дублювався і міг дивувати навіть на 900 годині.
Я раджу будь кому хоч один раз в житті доторкнутися до цього шедевру, який для мене досі є еталоном "рогаликів". Який досі є еталоном гри яка може як і кинути виклик, так і подарувати неймовірні емоцій коли ти вбиваєш чергового боса за одну секунду.
Дякую тобі Едмунд, дякую тобі Айзек за ці прекрасні години проведені разом з тобою та твоїми варіаціями в сирому підвалі.
Was this review helpful? Yes No Funny Award