Winni
Joose
 
 
No information given.
Currently Offline
Favorite Group
7
Members
0
In-Game
3
Online
0
In Chat
Fileman May 15, 2022 @ 8:43am 
ihan hyvin pelaat mutta suosittelisin parantamaan: aimia, communicaatiota, gamesensea, crosshair placementia, ostamista, awp flickkaamista, piistoli aimia, naatteja, valoja, position valitsemista, pommin plänttäämistä, retakeemista, bhoppaamista, spray controlia ja tappojen saamista +rep
sinappiseija May 2, 2022 @ 5:39am 
HEI! Me täällä Xvideosilla :illa huomasimme, että olet jo katsonut jokaisen videon suosikkikategorioistasi (Gay porn, grandpa) ja että käyt sivustollamme 14 kertaa päivässä. Tiesitkö, että vaikka runkkaaminen onkin hauskaa, liikaa tehtynä pallit voivat muuttua sinisiksi ja vielä ruttuisemmiksi kuin ne nyt ovat. Välttääksesi tämän suosittelemme vähentämään sivustomme käyttöä kuuteen kertaan päivässä. mikäli tämä ei toteudu, joudumme lähettämään kokopäivätyötä tekevän vartijan vartioimaan, ettette runkkaa yli 6 kertaa päivässä. me täällä Xvideosilla emme kuitenkaan halua olla täysiä , joten olemme tehneet listan videoista, joista arvelemme sinun tykkäävän (1284 videota kategorioista Gay porn, grandpa)
Lakupekka Jan 24, 2021 @ 1:08pm 
-rep dont buy deagle
Lakupekka Jan 21, 2021 @ 1:41pm 
omg dont buy awp
Mr. Toilet Stealer May 25, 2020 @ 8:53am 
░░░░░░░░░░░░▄▐
░░░░░░▄▄▄░░▄██▄
░░░░░▐▀█▀▌░░░░▀█▄
░░░░░▐█▄█▌░░░░░░▀█▄
░░░░░░▀▄▀░░░▄▄▄▄▄▀▀
░░░░▄▄▄█████▀▀▀▀
░░░█▀█████████
░░░▌ ███████████
▄░▐░░████████████ SINUT ON SÄIKYTTÄNYT
▀█▌░░░████████████
░░░░░░████████████
░░░░░█████████████
░░░░░░███████████ KUUMOTTAVA LÄSKI
░░░░░░███▀░░░░██▌
░░░░░███░░░░░░███
░░░░░██░░░░░░░░███
░░░████░░░░░░░░░███▌
Mr. Toilet Stealer May 6, 2020 @ 8:41am 
Ei ♥♥♥♥♥ pakko sanoo et oon kyl kova fani! :D Katellu sun AWP-pelaamista pro-peleissä aika paljo ja pakko sanoo kyllä et oot ihan saamerin hyvä sillä aseella. :D Ois kiva päästä sun kanssas pelikentille, mut se ei varmaan sulle kävis? :D Ois mahtavaa jos kävisit "signaa" mun profiilin, ni voin kavereille vähän lesoilla! :D GL HF!